Monday 26 March 2012

Spužva slikarske tehnike

Neki od dekorativno slikarstvo tehnike su krpe, valjanje, obloga, spužva slikarstvo, stippling, itd. Dobivanje prihvatiti na ove tehnike su korisne za kreativnih ljudi koji desiderate da biste dobili svoje sobe zidovi oslikani običaj. Barem ovaj put niste ostavio na milost i nemilost dobivanje posla od strane profesionalnih slikara koji je zadužen bombu za slikanje nekoliko zidova.
Ako nikad niste pokušali tvoje ruke na zidno slikarstvo, ali imaju želju da to učini, onda spužva slikarstvo je samo za vas! Iako spužva slikarske tehnike za zidove svibanj činiti se poput obeshrabljujući zadatak za vas, ovaj oblik slikarstva je vrlo jednostavna i zapravo pretvara dosadno zid na oku jedan! U stvari, jedanput te dobiti objesiti ove umjetnosti možete slikati namještaj i pribor na isti način. Pročitajte više na zidu slikarskim tehnikama.
Materijale potrebne za Spužva slikarstvo, Tin osnovnog sloja boje, limenku boja za brisanje, promašaj glazura, Prirodne morske spužve; Slikarstvo pladanj, valjci, četke, Mali boje četke, miješanje štapovi, zaštitnu traku, lateks rukavice, šmirgl papir, Ladder, dok odabira boje, provjerite da li isprobati oba baze boja i boja za brisanje na komad odbora prije slikarstva cijeli zid s njom. Za najbolji rezultat dobiti lateks boje, kao što su oni lakše raditi sa što je u odnosu na uljana boja. Dalje dolazi promašaj glazura boju. Jedna važna točka da imajte na umu dok kupujete glazura boju je da je boja tonova žbuke i glazura ne bi trebao razlikovati u velikoj mjeri. Miješanje tamna glazura sa svjetlom temeljne premaze samo čini soba izgleda tamnije. Dakle, osim ako jedna je cilj zatamniti sobu, jednu treba držati podlogu i promašaj glazura boje više ili manje isti ton. Budući da nije moguće da se boje u kutovima učinkovito s Morska spužva, zadržati malo boje četke za bojite sićušne čestice propustili na uglovima od spužve.
Spužva slikarske tehnike
Iako postoje različiti spužva slikarske tehnike koji su pretežno koristi ovih dana, Let's imaju pogled na jednostavan način da dobijete zidovi oslikani putem spužve.
Korak 1: Korištenje šmirgl papir, pijesak zidova, a zatim koristite valjak primijeniti kaput od baze boje na zidu. Dopusti ovog temeljnog sloja na suhu temeljito prije nego što ide u sljedeći korak.
Korak2: U veliku kantu uzeti jedan dio brisanje boja i miješati u nju 4 dijela promašaj glazura. Budite oprezni o promašaj glazura sadržaj, jer što više dodati, više transparentan kaput boje nakon brisanje će biti. Dakle, za tamniju nijanse manje promašaj glazura je biti dodan.
Korak 3: Navlažite spužvu u vodu i istisnite višak vode. Sada umočiti ovu vlažnu spužvu mora u kantu boje i glazura smjesu. Izbriši višak boje od spužve i lagano pritisnite spužva na zid. Pročitajte više o slikarskim tehnikama za zidove.
Korak 4: Samo praksa će vam reći koliko pritisak se vrši. Ona također ovisi o vašem ukusu. Isprobajte različite tlaka i vidjeti što odgovara najbolje. Ne zaboravite pritisnuti spužvu na slučajan način na zidu. Rolling spužvu na zid pomoći će se to postigne bolje. The brisanje tehnika bi trebao biti učinjeno tako da se samo tanki sloj ove boja se primjenjuje na bazi kaput.
Korak 5: Kao i kada je boja iz spužve navikne se na zid, zamoči ga u kantu i napunite spužve. Nastavite ovaj postupak iz jednog područja u prostorije u drugu sve dok cijeli soba je sponged. Dokle god ne koristite boje s kontrastnim bojama koje se mogu doprinositi na zamrljan izgledati, imat ćete prekrasna izgleda zid.
Pročitajte više na:; Do It Yourself Savjeti za promašaj slikarstvo, slikarske tehnike Home, Spužva slikarske tehnike su slijedili povećati teksture i dubini zidova i njegove najbolje efekte su vidjeli na nepravilnim površinu zidova. As početnike, najbolje je krenuti putem neutralnim tonovima sive ili bež, koje će stvoriti dubinu i doprinositi na svjež textured izgled!

No comments:

Post a Comment