Monday 26 March 2012

Boja Više Wallpaper

Mnogo puta morate promijeniti boje kuće i to prefarbati u žurbi zbog mnogo razloga. U takvim vremenima, umjesto da ide kroz previše problema za uklanjanje postojećih zid papir, jednostavno možete slikati preko nje. Morate imati jako dobar primer u takvim slučajevima i pobrinite se da koristite dobro premazati pozadinu.
Primer bi trebao biti obojen u svjetliju nijansu boje boju koju želite koristiti i primjenjivati ​​najmanje dva puta na pozadinu prije glavne boje ide preko njega. Mnogi ljudi imaju pogrešno shvatanje da kada premazati zid papir, izgleda podstavljene i na površini ne ostane glatka. S obzirom na nastavku je postupak kojim će dokazati da vi, naslikao pozadine izgledaju kao prirodni su zidovi oslikani bez tapet. Više o unutrašnjosti slikarstva.
Da slikam preko Wallpaper
To nije savjetovao da troše novac na kupnju premaz kao i većina od njih rade u redu, ali morate biti sigurni da pozadinu koju želite slikati više nije za jako tamne boje. Ako je, koristite tamniju nijansu boje prvi na primer, zatim preko pozadinu. Saznajte odgovor, možete premazati pozadinu u samo nekoliko jednostavnih koraka. Čitajte na upute za slikanje preko pozadinu.
Materijale potrebne, ulje fitilj, Drywall alata; Drywall blata, boja, Paint alata, plastične folije, uputa
1. korak: Prije pokretanja postupka premazati pozadinu, morate pobrinite se da pozadina dobro prijanjati uz zidove. Ako postoji, uklonite labav šavova i mjehurića, a ako postoje bilo kakve podigli područja presijecaju ih i poravnati sa svojim rukama. Uklonite sve prekidač tanjure i bilo koje druge nokte u zidovima.
Korak 2: Koristite temeljni premaz prije nego što premazati pozadinu vinil ili ravnica pozadinu jer pruža pravi temelj za boje za boravak. Ako ne koristite primer, boja ili će biti vrlo fine ili podignite pozadinu stvaranja šavovima i mjehurići u zidu. Koristite upaljač i boja sa dva sloja svjetliju nijansu od željene boje i ostavite da se osuši dobro. Više o promašaj slikarstvo.
Korak 3: Koristite fitilj cijelom pozadina najmanje dvaput, a zatim sve šavova i petlje bit će prilično vidljive. Uz boje alati ukloniti sve od njih i onda kada djelo je učinjeno paket začetak i cestarinama ih držati daleko za kasnije. S drywall nož, daju tanki premaz drywall blato iznad svakog šava i petlje i pustiti da se osuši neko vrijeme.
Korak 4: Kao što si učinio za zidove, slično kaput stropa prvo s fitilj i onda s drywall blato ukloniti sve neželjene šavova i petlje iz stropa, kao dobro. Nakon što ste to učinili jednoliko po zidovima i stropu, koju je više od pola kroz tvrd posao. Sada sve što morate učiniti je premazati pozadinu.
Korak 5: Za boja, pobrinite se da koristite tamne boje za prilično tamni zid papir i svjetlije nijanse za svjetlo u boji pozadine. Po mogućnosti, koristite perive stan ili ljuske boje za skrivanje zid nepravilnosti. Strop može biti sniman uz ili oslikane po vašem izboru. Pokušajte četkom sve zidove, a zatim uvaljati boje. Nakon što je prvi sloj je gotovo, pustiti da se osuši i vidjeti kako izgleda zidove. Ako još uvijek postoje neravnine na mjestima ih poravnamo s bojom alate ili pijeska na tom području učiniti sve ispočetka. Ako je posve besprijekorna, daj ga drugi kaput boje rolla.
Pročitajte više na:; Branje boje boje; unutarnjih poslova boje boje, s ove jednostavne savjete kako premazati pozadinu, siguran sam da ste uzbuđeni da daju svoj dom različit izgled i boju. Učinite svoj dom ugodno i lijepo i igrati s toliko boja koliko želite!

No comments:

Post a Comment