Sunday 18 March 2012

Balet Nošnja

Balet je performans ples, koji ima svoje porijeklo u veličanstveni doba talijanske renesanse sudovima (tijekom 15. stoljeća). Nadalje je razložen u drugim zemljama kao što su Rusija, Francuska i Engleska, gdje je postao popularan kao formaliziran koncert ples. Balet ples je sve o delikatna i točne pokrete tijela, koja su dobro usklađeni s brzim pokretima nogu. Potrebno je mnogo prakse i upornosti za obavljanje polirane kreće balet. Da bi dosegao sve one teške i fleksibilan pokrete tijela, postoji potreba za dvije važne stvari. Ove stvari su - balet cipele i baletne kostime. Baletne kostime stalno su prošli kroz suptilne promjene, uz balet ples. Dakle, to je vrlo važno za nas da upoznaju povijest balet pleše na bolje razumijevanje važnosti baletne kostime.
Povijest Baleta nošnji
Početni dani balet ples bili su sve o bogatstvu i savršenstvo od kraljevske talijanske sudovima. Balet nošnji odražava to bogatstvo i kao rezultat toga, izrađene su od ekstravagantne krpe s teškim brocades, ogromne glave i ukrasa komada. Kao što su bili napravljeni od sukna, oni zapravo ograničene pokrete balet. Kao posljedica toga, tijekom ranog 18. stoljeća, balerina (dama baletan) uveo je kraća verzija od ovih baleta suknje. Je uhvaćen pozornost mnogih baletnih kritičara i publike previše! Ali, začudo, ove kraće baletne kostime nisu toliko kritizirali i bili su prilično lako prihvaćena od strane publike. Oni su došli kao veliki reljef za plesače i napravio je lako za njih eksperimentirati s njima.
Kasnije, tijekom kasnih 18. i 19. stoljeća, balet kostimi ponovno je obavio niz prijenosa. To je doba, kad balerine nosila kostime duljina tele balet. Oni su nosili bijeli balet kostime za žene, koje su obično izrađeni od tila (mreže). These balet nošnje uz ukazao saten cipele, koje je lako za plesače da obavlja one teško balet poteze. Muškarci s druge strane, nosio tajice i majice dugih rukava. These majice su obično pokriveni s kraćim jakne. Rukavima od baletne kostime za muškarce i žene bili su određeni na temu balet ples. Kao rezultat toga, tu su i razne obrasce na balet kostima, za svaki lik, čak i danas! Pročitajte o poznatog baleta.
Današnji Balet Nošnja
Danas, balet kostimi su pozvani kao 'balet tutus'. A Tutu je balet suknju koja balerina nosi. Postoje razne vrste baleta Tutu. To može biti pomoću jednog, kao i više slojeva tkanine. Ti slojevi se ispruži i strutted oko tijela balerina. These balet kostimi pomoći plesači lako obavljati svoje pokrete tijela, bez utjecaja na plesne pokrete. Balet tutus često priložen uz hula-hopke, koji je priljubljen komad odjeće, koji pokriva torzo. The leotards su često puni rukavima i oni se uglavnom koriste gimnastičara, sportaša i plesača. Ovdje su neke osnovne vrste balet Tutu:
Bell Tutu: Kao što ime sugerira, zvono Tutu ima oblik zvona i to je napravio bez korištenja žica hoops. Sastoji se od mnogo slojeva tkanine i duži je od klasične palačinke Tutu. , Palačinka Tutu: Ova suknja je više slojeva tkanine koji se protezala van iz kukova nositelja. Ručni uboda i žica hoops se koriste kako bi suknju tvrtke. ; Romantični Tutu: romantična Tutu se sastoji od 3 do 12 slojeva tkanine. Ova suknja općenito je priložen uz steznik. Ove besplatne teče tutus simbolizira romantično temu balet ples. ; Platter Tutu: Kao što ime sugerira, na pladnju Tutu izgleda kao disk tkanina oko struka od plesačica. ; Powder Puff Tutu: Ovo Tutu također naziva kao samo "jastučić za puder 'i zapravo je kombinacija zvono Tutu i palačinka Tutu. Ova vrsta Tutu labavo je sastavljen, što mu daje malo puniji i mekši izgled. Nema žice hoops se koriste za izradu ovog Tutu i samo nekoliko slojeva (2 do 5) od tkanina se koriste. ; Navedene su neke od balet kostima za djevojke i žene. Postoje mnoge druge vrste baleta kostime, koje su popularne po različitim imenima. Tradicionalno, balet se nošnja izrađivala koristeći njegovan i teče materijala kao što su tila, muslina, najlon, voile, tarlatan i / ili organdin. Male balerine još uvijek nose hulahopke i dugim rukavima košulje. Kratki jakne su zamijenjena i uglavnom povučen iz mnogih od tih tema balet ples. Znati više o baletna glazba, balerina cipele i odjeću
Danas postoje mnoge plesne odjeće trgovinama, koje nude s nekim velikim bavi jeftini balet nošnjama. Oni su dostupni s bojama i uzorcima, da neće uspjeti da vas privlače. One također mogu naći neke velike baletne kostime online. Sve što morate učiniti je odabrati onaj koji najbolje odgovara Vama! Na tom imajte na umu, ja se zaključiti ovaj članak o "balet kostime '! Nadam se da je bilo korisno za vas!

No comments:

Post a Comment