Sunday 25 March 2012

Ruski Kadulja

Ruski kadulja je neka vrsta listopadnog grma koji je naširoko koristi u uređenje i uređenje vrta. Raste u visinu od oko 3 do 5 metara i raste dobro u oba tropskim, kao i umjerenim klimatskim područjima. To je sivo zeleno lišće s malim raznobojnim cvijećem lavande i cvjeta za dugu sezonu. Matične ruskog kadulje je nešto drveni u prirodi, a kad su slomiti, daje off opor i pomalo duhovit miris. Ona je porijeklom iz Afganistana i Pakistana i buja na stjenovitom terenu. Biljka raste znatno dobro navodnjavanja tla s dobrim sunčevoj svjetlosti i raste u pramen. Ruski kadulja se koristi u vrtovima kao cvijet granice jer ima prekrasne boje cvijeća lavande.
Kako to Grow ruski kadulja?
Ako želite da raste ruski kadulja biljka onda trebate učiniti pomoću rezanje od zdrave biljke u mjesecu svibnju do lipnja. Trebate četinara rezanje za uzgoj ruski kadulje. Prva stvar koju trebate učiniti, je da odaberete zdrava mlada biljka koja je slobodna od bolesti i parazita. Sada uzmite oštar nož i sterilizirajte u zalivši alkohol preko nje kako bi se izbjeglo prijenos bilo koje bolesti. Uz pomoć noža, napravite dijagonalni rez koji je oko 1 do 2 cm duboko i 3 inča u duljinu. Provjerite je li rezanje mekog da ste uzeti sadrži najmanje dva do tri lista, a čine rezanje kada su samo spremni na to postrojenje. Dip rezanja u posudu koja sadrži rooting hormon, jer to će učiniti ruski kadulja biljka raste brže. Pročitajte više o propagiranju biljke iz reznice.
Sada napravite smjesu od kombiniranjem potting tla, treset, vermikulit and perlit uz dobro gnojivo. Ispunite veliku terakote ili gline lonac s ovom mješavinom i pobrinite se da ima rupu na dnu posude prekrivene komad opeke za pravilnu odvodnju. Napravite mali depresija oko 2 cm duboko u tlo i mjesto ruske kadulje rezanje u nju. Nježno čine područje oko rezanje čak i vode temeljito. Sada pokriti posudu s plastičnim vrećica, pazeći da je podržan na dvije i pedeset osam štapići, tako da torba nije u kontaktu s biljnim. Uvjerite se da je tlo u loncu drži vlažan, ali ne i mokro usisavanje. Nakon 3 do 4 tjedna ruski rezanje kadulje će korijen, a zatim možete posaditi u svom vrtu ili dvorištu. Periodični ruski kadulja rezidbe je također vrlo potrebno jer njihovi ogranci imaju tendenciju da rastu brzo. Za ruske njegu kadulja biljka ne morate trošiti previše vremena u potrazi nakon njega jer je vrlo nizak održavanje postrojenja. Jedina stvar koju trebate brinuti o je rezidbe ruski mudraca kako bi se omogućilo novi rast i više cvjeta.
Pročitajte više na:; pokrovnosti biljke, lako rasti biljke; Niska održavanje postrojenja; Dakle, to je sve o ruskom kadulje biljke i kako ih rasti. Ruski kadulja biljka izgleda zapanjujuće when zasađene tratinčice i Black Eyed Susan zbog kontrasta u bojama. Oni čine odličan dekorativni grm za bilo koju vrstu vrt osobito jedan veliki.

No comments:

Post a Comment