Thursday 1 March 2012

Lowlights in plavu kosu

Lowlights in plavu kosu izgledati suptilnije napraviti veliki modni iskaz. Hair naglašava donijeti svjetlije nijanse na svoju kosu i učiniti da izgleda jeftin i svijetle. Lowlights in plavu kosu, s druge strane, tamnije nijanse dodati na svoju boju kose, što ga čini izgledaju suptilna, a vaša kosa će imaju blage boje varijacije. Čak i ako Lowlights in plavu kosu su manje šaren od naglašava, oni još uvijek daju lijepe boje smjene i za sve varijacije boja kose i ako se koristi pravilno, oni mogu izgledati crkni prekrasna on plavu kosu. Pročitajte više na njegu kose.
Savjeti o tome kada i gdje da biste dobili Lowlights
Lowlights in plavu kosu mogu se dodati u bilo koje vrijeme tijekom godine, ali najbolje vrijeme za korištenje Lowlights in plava kosa je tijekom jeseni zime. Razlog tome je što, a znatno manje vremena je proveo u prirodi i na taj način, vaša kosa prirodno je izložena manje sunca i prirodnih tonova postupno imaju tendenciju da potamniti. Stavljanje Lowlights in plavu kosu može pretvoriti svoj izgled iz bezobrazan ned poljubi kose da više odgovarajući jesen zimu frizure.; Lowlights ne moraju se koristiti samo u toku zime ili jeseni. Dodavanje Lowlights ljeti je također velika promjena u odnosu na obično ljetni izgled. Lowlights in plavu kosu tijekom ljeta, izgleda osvježavajuće i može se koristiti u kombinaciji s kosom naglašava Za detaljnije teksture i boje varijacije u plavu kosu. U nekim slučajevima, kada hair naglašavajući pođe krivo, tamne Lowlights in plavu kosu se koriste kao pomoć u korekciji nad istaknuo kose, za bojanje kose u nekoliko tonova tamnije od vrhunac, tako da boja kose se mijenja u više prirodnog hlada.
Dok naglašava općenito dodan u istaknuta mjesta kao što su blizu lica, na vrhu glave, kruna područja, itd. Lowlights nalaze se u više mjesta diskretno vaše kose. Trebali bi dodati in Lowlights plavu kosu samo na niže slojeve vaše kose i dalje, osim što pomaže u izradi im izgledaju više prirodnih i dodaje dubinu na plavu kosu.
Kako odabrati Lowlights in plavu kosu
Najvažnija odluka, dok je s obzirom na Lowlights in plavu kosu, je što nijanse birati. Nijanse Lowlights koji nisu više od tri nijanse tamniji od vaše prirodne boje kose ili sadašnjih boja kose, savršene su za kosu slabog svjetla. Ako su nijanse koje su dublje od ovih koristi na plavu kosu, oni će biti lako vidljiv i neće biti u mogućnosti kako bi se uklapale u vašoj boju kose. Vi svibanj razmislite o odabiru nekoliko tonova i nijansi u sličnim bojama dodati detaljnije teksture i boje varijacije za Lowlights in plavu kosu. Još jedan lijep idea mogao biti kombinirajući Lowlights s označenim za veću dubinu boje ili isključenje izgled! Odgovarajući kosu Lowlights na koži ton, je odličan način da se izbjegne odabiru nijanse koje mogu učiniti vaš ten pojaviti previše blijedo. Čitajte na boju kose za vašu kožu ton. Morate zapamtiti da vrste i nijanse Lowlights u plavu kosu će u konačnici ovisi o boji bazu kose. Dakle, ako imate tipično plavu kosu, razmislite o odabiru dublje plavuša hladu ili svijetlo smeđim tonovima kao što su bronca, karamela, bež, karamele i med. Morate izbjegavati svjetlije tonove poput krem ​​ili sijeno. Ako dodajete Lowlights in plavu kosu pokriti sive, pokušajte odabiru Lowlights koji su samo jedan ili dva nijansu tamnije od vaše prirodne boje kose i pobrinite se da se uklapale u Lowlights u slojevima ispravno. Čitajte na:; Glazbeni kosu Lowlights, Lowlights za kosu, Kako staviti Lowlights in plavu kosu
Morate odlučiti što boju koju želite koristiti za Lowlights in plavu kosu. Pronalaženje pravu boju za kosu ovisi o svrsi niske rasvjete vaše kose. Ako želite suptilne Lowlights, morate odabrati boje koje su malo drugačije od izvorne boju kose. Ako imate plavu kosu, vi svibanj uzeti u obzir Lowlights u bojama kao što su Auburn ton, a ako želite nešto Nasuprot tome, možete odabrati kombinaciju naglašava i Lowlights in plavu kosu za dublje pogledati. ; Morate osigurati čiste kose. Koristite šampon za čišćenje temeljito oprati hair, nekoliko dana prije procesa kose slabog svjetla. To omogućava boju kose da bi se apsorbirali bolje bez formiranje sloja teških izgraditi. ; Stavljanje plastične rukavice je na vrlo važno kako bi zaštitili vašu kožu i boju iz bojenje ruke i prste. Također možete primijeniti neke vazelina oko vas hair liniju, kako bi zaštitili svoje lice. , Nakon što su mješoviti i pomiješan boju, ispunite aplikator u njemu. Morate koristiti bojanje kose četkom i pokrenete program iz leđa kraj vaše glave. Postavite aplikator najmanje ½ inča udaljen od skalp. Zatim početak češljanje kroz željenu dijelove vaše kose. Ponovite ovaj postupak kroz svoje kose. , Kada ste gotovi s primjenom od kose Lowlights, morate držati ga za 45 minuta. Različita boja kose brandovi imaju različit rok za Lowlights otići dalje. Dakle, provjerite da li ste pročitali upute pažljivo i ostavite na boju, rekao vrijeme. ; Dopusti Lowlights kosa sjediti za to određenom vremenskom periodu boju, a zatim isperite kosu temeljito. Dok je pranje kose, neke boje kosa će odvoditi izvan mijenja boju vode. Vi ne bi trebali brinuti o tome i zadržati ispiranje kose sve dok voda ne teče bistra i bezbojna. Ali, boja ne bi trebala isprati - samo dodatni boja kose trebala. , Većina setove boja kose danas su uređaji boju kose. Ako ste sretni da imaju jednog u kompletu, morate ga primijeniti na svoju kosu, a zatim isperite. To će omekšati kosu i dodati neke glam sjaj! Ti svibanj ištanje to čitanje na:; bojanje kose Ideje; plavu kosu boje; Istaknuti frizura, Lowlights for Brunettes, s tim savjete o Lowlights in plavu kosu, nadam se da će provesti postupak na najbolji način. Ako imate bilo kakvih dvojbi is obzirom na nju, to je uvijek bolje konzultirati frizer, uzmi imenovanje u omiljene salon i dobiti niske rasvjete učinjeno od iskusnih frizer. Ostanite stilski!

No comments:

Post a Comment