Friday 2 March 2012

Robot usisivač - Kupnja Savjeti i njega

Robot usisavač vakuum je možda najbolji tehnološki napredak budući da je izum žarulje. Vrlo slično kao žarulje, usisavač robot vakuum je koristan u svakoj kući, te u roku od nekoliko godina, život će biti nemoguće bez tih uređaja. No, robot Usisavači su ne kao suptilna kao žarulja. Svjetlo žarulja ima prekrasan kvalitetu miješanje u zaborav, iako ona pruža svjetlost zbog koje možemo vidjeti nešto u sobi, ali usisivač robot vakuum će biti vrlo aktivna u svojoj kući, neprestano imajući to osoba koja govori španski i pedalj. A to je zbog ovog stalnom pokretu da morate biti vrlo oprezni kad kupujete li čišći robota vakuum. Postoji mnogo načina na koji kupnju mogao učiniti remorsefully krivo. Evo mali vodic za kupnju koje možete koristiti: -
Robot usisivač Kupnja Savjet # 1 - Veličina i oblik
Gotovo svi robot Usisavači su u obliku kružnog diska, iako su neki novi maštovite oblike sada dolaze na tržište. Ali, ja savjetujemo vam da ide za kružnog oblika, jer oni su najbolji za okreću smjerovima kada se sastanu s preprekama. Bilo koji drugi oblik neće biti u mogućnosti to izraditi dosta tako dobro.
Tipična veličina čistač robota vakuum je oko 14 cm u promjeru, a manje od 3 inča u visinu. Neki jeftiniji modeli su veća od toga, ali onda ovih veličina neće dopustiti Usisavači ići ispod kreveta i Sofe za čišćenje. S tri inča visine vrlo je pogodan za ovu svrhu.
Robot usisivač Kupnja Savjet # 2 - Sensing Sposobnost
Osnovni princip čišći robota vakuum je smisao područja u prostoriji u kojoj je prisutna prašina i onda čisto iz tog područja. Robot za čišćenje vakuum će očistiti sva područja, i oni će sebi prilagoditi za čišćenje dustier mjesta u stroži način. S nedavnim robota Usisavači, ne morate napraviti nikakve postavke za proces čišćenja. Uređaj će odrediti opseg prašine u određenom mjestu i onda napraviti prilagodbe sama.
Sada je vrlo važno da se vakuum samopodesiv robot čistač, iako to košta više. Inače, od vas će završiti konfiguriranje usisavač tako često da ćete ga pronaći bolje napraviti proces čišćenja sebe.
Tu su također na daljinsko upravljanje robota Usisavači koje možete manevar u željenom smjeru. To su vrlo dobra za ljude koji ne mogu kretati puno, kao što su stare osobe i osobe koje pate od kretanja invaliditetom.
Robot usisivač Kupnja Savjet # 3 - praktičnost
Ako ste napravili svoj um da biste dobili čišći robota vakuum, to je naravno poželjno da biste dobili maksimalni iznos pogodnost koju mogu dobiti. Idi za usisavače koji će se vratiti na svoje docking stanicu nakon što su završili čišćenje sobi. Docking stanice je važno, jer ovo je mjesto gdje Usisavači dobiti naplaćuje. Općenito, cijeli proces punjenja za čišći robota vakuum traje oko tri sata, ali to može biti više, ovisno o modelu.
Druga velika značajka zgodan da bi trebao biti u potrazi za je automatsko pražnjenje vreća smeća. Neki znan robot za čišćenje vakuum automatski će se ići na docking stanice i isprazniti svoje smeće torbe tamo. Zamislite - ako ste dobili takav robotsko čišći, od vas će biti potpuno slobodan od takvih kućanske poslove!
Također, pokušati dobiti self-čišćenje manevriranje robota. Svi robot Usisavači za taj način mogu promijeniti svoj smjera kada dođu do opstrukcije na putu, ali postoji razlika u načinu na koji oni mijenjaju svoj put. Neki od njih će se crtica protiv opstrukcije, a zatim promijeniti smjer. To je nezgodno, jer su možda čak i crtica protiv cipele od ljudi u sobi. Morate tražiti nedavne nacrtima robota Usisavači koji su infracrveni senzori koji omogućuju im da znaju o preprekama iz daljine, a zatim promijeniti njihovu putu.
Robot usisivač Kupnja Savjet # 4 - dodano značajke
Razmislite o usisavači koji imaju vrlo korisne dodatne mogućnosti kako bi njihovo korištenje efikasnije i sigurnije. Sviđa mi se, ako ostanete u kući koja ima nekoliko razina, onda morate biti pažljivi da robot čistač vakuum ne pada s stepenica. Za to morate kupiti čišćenje s kotača senzorima. Ovi kotači rotiraju na terenu, kao i oni to učinili, oni mogu razumjeti ako postoji različit stupanj na putu, i promijeniti njihov put.
Također, check out čišćenje vakuum robota s četkom granica na opseg. Ovo je jako dobra osobina, jer je granica četkom također će očistiti zidove i do određene razine. I to će spriječiti da se stroj od poletan teško na zidove.
Briga za Robot usisivač
Robot Usisavači su automatski strojevi, i oni zahtijevaju minimalnu njegu. Jedina briga koju možete misliti puni usisavač. Ali čak i ova, usisivač robot vakuum sebe ne. Kada je njezina čišćenja djelo je učinjeno, usisivač robot će se pomaknuti na docking stanicu, gdje će ostati na mjestu. To će dobiti potpuno naplaćuje u tri sata u docking stanice.
U jeftinijim čišćenje robota vakuum, morat ćete ručno ukloniti smeće i prazne vreće njima. No, noviji one today će automatski otići u svoje docking stanice i njihove prazne smeće torbe. To je stvarno praktičnost u svom najboljem!

1 comment:

  1. Super je što usisavač usisava sam. Meni je najbitnije da ima dobru usisnu snagu i da nema više prašine :)

    ReplyDelete