Friday 23 December 2011

Alice u zemlji čudesa tetovaže

Alice u zemlji čudesa jedna je od najfascinantnijih priča u svijetu koji ima becharmed djecu i odrasle, pod istim uvjetima. Uspjeh nedavne film temelju ovoga dokazuje da ovo bajke je popularan čak danas. Jedan od osebujan činjenica je da su ovoj priči i likovima se koristi kao temu za tetovaža umjetnosti. Tetoviranje je jedan takav umjetnost, gdje možete koristiti bilo koje dizajna i simbola za stvaranje tijela umjetnosti. Dakle, ako ste jedan od mnogih ljubitelje ovog knjige, prikazom djevojka avanturama u čudesna, i žele imati jedinstvenu tetovaža napravio; možete ići za Alice in Wonderland tetovaže. Neka nam se pogled na njega u detaljima.
Ideje za Alice u zemlji čudesa tetovaže, morate biti svjesni da je priča o Alice pun zanimljivih likova. Možete koristiti te znakove kao dizajn za svoju novu tetovažu. These tetovaže mogu biti sported oba, muškarci kao i žene. Sljedeće su neke popularne dizajne koriste za Alice in Wonderland umjetnosti tetovaže. Prije toga sljedećim članak možda vas zanimaju: Lewis Caroll - Čovjek koji pisao 'Alice in Wonderland'.
Alice, Alice je središnji lik priče, a ujedno i jedan od najomiljenijih izmišljeni ženskih likova u književnosti. Stoga ona čini savršen dizajna za tetovaže za žene. Možete imati lice ili cjelovitu sliku Alice nacrtana na vašem tijelu. Ako želite imati veće i složenije tetovaža napravio, možete ići na sliku Alice na ludi čajanka ili Alice s kraljicom Hearts. Također, Alice s Flamingo je jedan od najpopularnijih dizajna u tetovaža umjetnosti.
Ludi klobučar, Ludi klobučar je drugi najpoznatiji likovi u knjizi, pored Alice. Možete imati tetovažu prikazom samo Mad klobučar ili sličnu sliku kao gore, portretirajući Alice i ga na čajanka. Ovaj lik je stekao ogromnu popularnost još jednom kao i ulogu odigrao je Johnny Depp u nedavnom filmu. Možete čak imati sliku Depp as lud šeširdžija tetoviran na vašem tijelu.
Queen of Hearts, drugi popularni lik koji može formirati atraktivne tetovaža dizajn je da Kraljice srca. Jedan od najboljih Alice in Wonderland tetovaže može biti dizajn kraljica srca u njoj nekoliko raspoloženja. Možete čak i crtati sliku Kraljice srca slična onoj na igranje karticu i stavite ga na leđa, donjeg dijela leđa, ruke, vrat, itd.
Citati; Osim navedenih dizajne, Alice in Wonderland citat tetovaže su također vrlo popularna gdje nezaboravnih citati iz knjige su ispisano na tijelu. Ovdje su neke od zanimljivih citata iz ove knjige koje možete koristiti kao tetovaža dizajne. Ti si ništa ali špil karata; Bilo bi tako lijepo ako je nešto imalo smisla za promjenu. ; Što je korištenje knjigu, bez slike ili razgovori? ; We're svi ludi ovdje! ; Osim ovih, jedan mogu koristiti druge likove u priču poput bijelog kunića, Cheshire mačka, žandar srca ili kralja srca, itd. kao Alice in Wonderland rukavu tetovaže. Samo idi kroz knjigu ili film i ćete naići mnogo više zanimljive likove. Sve gore navedene tetovaže mogu biti postavljene na bilo kojem dijelu tijela, ovisno o veličini tetovaža.
Pročitajte više na:; Sleeve Tattoo Designs for Men; Sleeve Tattoo Designs za žene; Ti su neke ideje o Alice in Wonderland tetovaže. These tetovaža, kada je učinjeno s preciznošću i skrb, može biti vrlo jedinstven i atraktivan. Kraju, zapamtite imati ove tetovaže napravio samo biti kvalificirani i certificirani tetovirač ako želite imati tvoj body art čine dojam i traje duže. Srecno.

No comments:

Post a Comment