Saturday 17 December 2011

Gothic Fairy Tattoos

Gotička tetovaže su postale vrlo popularne u svijetu tetovaže. Gothic kultura je subkultura, koja istodobno razvija u Europi i Sjedinjenim Državama u kasnim 1970-ih i početkom 1980-ih. Postoji zabluda o Goti da morbidno su fascinirani smrću ili okultnim. Naprotiv, one su vrlo kreativne i umjetničke ljudi, koje također imaju jak intelektualni savijati uma. Gotički vilinski tetovaža može se vidjeti kao primjer njihove umjetničke i kreativne strane.
Podrijetlo gotičke Fairy tetovaže
Gotički tetovaže i gotički tetovaža dizajne je samo odraz te tendencije. Što se tiče vile su u pitanju, one su dio mnogih zapadne kulture i uzeti različite oblike i forme u različitim kulturama. Oni su povezani s anđelima i oni se također mogu promatrati kao više vragolast stvorenja, slično kao i goblinima i Pixies. Prema folkloru, no, vile su trebali biti duhovi ljudi, koji su umrli od ovog života. Drugima, vile su posebne, skrbnici stvorenja, kao što su anđeli. Gotički stil tetovaža umjetnosti započela tijekom srednjeg puta između 12 i 14. stoljeću. To je uglavnom temelji se na vjerskim slikama i usredotočene oko kršćanske slike, skulpture i arhitekture. Gotički vilinski tetovaže mogu biti povezani s Gotima kao i sa gotičke umjetnosti u srednjem vijeku. Kliknite za čitanje na bajke tetovaže za žene.
Gothic Fairy Tattoo Designs
Najčešći percepcija vila je ljudski-izgled, s krilima pričvršćenim na tijelo. Većina gotičkih vile tetovaža često se temelji se na slikama to vrijeme srednjeg vijeka. Slike gothic vilinski tetovaže, koji su stvorili today nalikuju nacrtima napravio u tim vremenima. Tetovaža U modernim dizajnom, vila je prikazan kao mlad, krilati, kao ljudski s malom stas, ali srednjovjekovne vrijeme vile su vidjeli kao visok i blistava. Najčešće korišteni gotički vilinski tetovaža je da je oboren djevojka vila. Vila se može vidjeti sjedi na terenu i prolijevanja suza from njezine oči sa svojim krilima dronjav. Gothic vilinski tetovaže su postali glavni pomama među ženskim tetovaža aficionados. Za njih, vilinski tetovaža simbolizira karakteristike vila u dronjak nositelja. Su karakteristike, traže u vilinski su lijepe, nevine, korisna i druge pozitivne karakteristike. Vila se može biti sretan ili sjetan, slatka ili prijeteće. Kliknite da biste pročitati na žensku tetovaža dizajne.
Crna boja se koristi više istaknut koriste kako bi gotičke vilinski tetovaže. Malo crvene i plave boje također se mogu koristiti, ali uglavnom tetovaže su u crnoj boji. Što se tiče mjestu tetovaže ići, rame ili ruku je željeno mjesto. Ti dani možda ćete naići vilinski tetovaža na vratu, kao i prsa. Budući da su vile duge i lete većinu vremena, oni izgledaju dobro kada su izvučeni na vertikalnim mjesta na tijelu. Stoga su ovi tetovaža dizajne može biti donesena na struku, lopatice, vrata, ramena, gležnjeva, ruke kao i ručni zglob. Oblik i veličina gotičke vilinski tetovaža može varirati, kao i oni mogu biti male ili velike. Što god se boju ili veličinu vila tetovaža, oni sigurno učiniti za elegantan, understated ali, tattoo dizajna. Čitajte na gležanj tetovaže za žene i nadlaktica tetovaže.
Za više informacija, pročitajte, ramena tetovaže za žene, cvijet tetovaže, Celtic tetovaže, Ako vam se sviđa mitske prošlosti, onda možete se odlučiti za gothic vilinski tetovaže, kao što je odjek iz prekrasne mitske prošlosti. Dodano na to, ova tetovaža dizajne imaju raste, vjerni bend sljedbenika, koji su očaran ovim tetovaža dizajne.

No comments:

Post a Comment