Friday 30 December 2011

Tuš Pan: Panel instalacije

Lijepa čudan kući na kraju staze je stajao tamo za oko 50 godina i to je bio jedini posjed da je Linda imala. Nedavno je bila vlasništvo besane noći jer curi slavina. Za dodavanje u nevolji, jednog lijepog ujutro, otišla imaju tuš i shvatio da voda curi kroz pločice, u pitanju je pozvao prijatelja koji ju je imao sličan problem s kojima se suočavaju, što joj umu da ima tuš panel instaliran kada je djelo je učinjeno.
Uglavnom tuš pan je vodootporan posuda koja se nalazi ispod betonske baze podnih pločica za tuš. This pan pomaže kako bi se spriječilo curenje.
Postoje razni alati i potrepštine koje su potrebne za instalaciju tuš tavi, ovdje je popis:; Neki vodoinstalater kit, i 5-galon prazna kanta, alat za miješanje tanke-set maltera; A ¼ inch - ½ inch žlijebom lopaticu; shims, neke vode; nivou; Thin-set mort, Koraci u pripremi mjestu ugradnje:; prvi otvoreni tuš tava i pregledati proizvod za bilo kakvu štetu. ; Premjestite posudu tuš na mjestu ugradnje, ako nema znakova oštećenja. , Nakon što je učinio, čist i struže katu alcove tuš tavi, osiguravajući da je prostor bez bilo kakve krhotine. To je učinio kako bi dobili odgovarajući adheziju s tankim skup mort. , Da bi se osiguralo da tavu i ploče stane ispravno, izmjeriti veličinu alcove. ; Sada suđenja stati posudu u hladnjak i pobrinite se da na mjesto odvoda linije ispravno s tuš tavi. Za to koristite razini na tavi provjeriti da li je posuda razina na podu. Use shims, na razinu posudu u hladnjak i ne zaboravite napomenuti shim lokacija Prije vađenja tavi. , Nakon što je učinio, lift posudu u hladnjak i naslanjanje na stražnji zid, pazeći da uklonite sve shims koji su korišteni. To će olakšati proces instalacije i omogućiti da primijenite tanke-set bez Izvadite posudu iz sjenica. ; Korake da biste instalirali tuš pan:; Prvi je korak da biste instalirali otječu u tuš tavi. , A zatim primijeniti vodoinstalater's kit oko prirubnicu mesinga odvod i umetnite odvod tuča u posudu, instalirati gumicu u radu brtva s leđa i konačno osigurati odvod s maticom mjed prirubnicu. , A sada koristiti žlijebom lopatica za miješanje i nanošenje tankog-set maltera na podu i širiti smjesu kako bi se postigla dubina koja je potrebno popuniti praznine u podu i omogućiti pan sjediti razini. , Nakon što je učinio, zamijeniti shims na odgovarajuće mjesto i postavite posudu na mjesto. Se pobrinite da je posuda odmara na razini na shims i tanke-set. ; Sada provjeriti svake strane u tavi koje će imati ploči priključeni na Internet i osigurati da postoji 3/16-inch razmak između ekstremnih izvan rub pan i zid studs. , A zatim očistiti područje i omogućiti tanke-set i tuš tavi na suho za 24 sata prije nego što rade u tom području. Koristiti karton folija ili sličnog materijala kako bi zaštitili tavi podu nakon instalacije. , Alati i materijali koji su potrebni za instalaciju ploče su:, silikon, valjkom, a neki zatvoreni pjene double-postrojilo vrpca; aluminijski u-kanal, a neki ekran spline, Koraci za instaliranje tuš panel:; nanesite najprije strip zatvoreno-pjena, double-sided trake na dnu aluminija u-kanal. ; Sada pritisnite kanal u mjesto na površini pločice nakon uklanjanja poklopca strip. , A zatim pokrenuti perla od silikona na unutarnju stranu kanala te ih pritisnite na rubova. , To kompletan, nose prozor u poziciju nakon uklanjanja poklopca trake. , A sada sa prozora u mjestu, pritisnite kanale čvrsto protiv pločice. ; Da biste završili, pokrenuli strip ekrana kriva u kanal i na suho strani prozora, tako da osiguranje u mjestu.

No comments:

Post a Comment