Saturday 24 December 2011

Zidna polica

Zidne police za knjige informacije u nastavku je korisna u instalaciji koji štedi prostor i lako za korištenje objekata za čuvanje knjiga. Neka nas razumiju, kako izgraditi jednostavnu i dobiti knjige srodne informacije o različitim nacrtima.
Zidna polica
Zid-mounted policama dizajnira i proizvodi s obzirom nastavku su korisni za skladištenje i također atraktivan izgled. Postoji mnogo različitih tipova dizajna police dostupne na tržištu. One također mogu graditi policama kod kuće, ako ste mislili na opravdanje u opremanje interijera kuće.
Kako napraviti Bookshelf Jednostavno, ovdje je jedan od zidne police planove koji se može koristiti za napraviti jednostavnu strukturu. One će zahtijevati 2 komada sa 4 daskama nogama duljine i 2 noge u širinu. Krajnji dijelovi se koriste za izradu ove knjige treba biti 2 noge širok. Oba vijcima i ljepilo treba upotrijebiti za popravak na kraju komada čvrsto. Dijelu iverice treba izrezati i priključeni na glavni dio / okvir izgrađen ovaj komad namještaja. Rok može biti oslikana, kako bi se poboljšala izgled. Pročitajte više o tome kako izgraditi jedan ormar za knjige.
Prikriti Wall Mount-police, prikriti zid montirati police za knjige su izrađeni od praha obloženog čelika i imaju jedinstvenu strukturu. Za razliku od redovne knjiga police, te su jednostavni u dizajnu i dobiti skrivena ispod hrpe knjiga. Maksimalna težina podržava ovaj polica je 10 £. This knjige je pogodan za knjige s dubine između 6,5 i 9 inča. Proizvod je cijena na 22,00 dolara.
Višenamjenski One-Tier knjiga Shelf; Ovo zid-mounted knjige je izrađen od čelika i ima prah-obložene završiti. To je samo jedan red i može se montirati na zid, kao i stavljen na stol. Crna je boja obično na raspolaganju u ovom proizvodu. Cijena ovog zidni proizvod je 66,64 dolar.
Helix Zidna polica, a to knjige ima ljestve poput oblik s polica izrađena od hrastovog furnira. Okviri izrađeni su od željeza i pozlaćen s nikla. Noge te knjige je graditi-in levelers. Ukupan broj police u ovom proizvodu je četiri. Helix zid-mounted knjige je procijenjen na 199,99 dolara.
Pet-polica Zidna Bookshelf, u ovom police, knjige su smješteni u uspravnom položaju za razliku od uobičajene način na koji su složeni jedan iznad drugoga. Osnovni okvir je izrađen od drveta, dok pleksiglas držači omogućuju gledanje knjige lako. Visina, širina i dubina tog zidni knjige su 37 cm., 34 inča. i 7 inča. respektivno.
Krug Zidna Bookshelf, a to polici izgledaju vrlo atraktivan, zahvaljujući svojim jedinstvenim dizajnom. Krug Zidna Bookshelf izgleda više kao kotač s područja držati knjige na periferiji. Šperploča pripremljeni od wenge obojeni hrast se koristi da bi ovaj knjige.
Knjiga-house, to je lijepo zid montiran policu s oblikom kuće. Osim knjiga, druge stavke poput mobitela, satovi, ključevi, i sl. također mogu biti postavljeni na ovim policama. Mala veličina čini ga jednim od najboljih zid-mounted policama za djecu.
Zidne police za knjige, koji se također može koristiti i kao zidni dekor ideje pomoći u uređenje knjigama ispravno i ne stječu površine nepotrebno. Različite dizajna police pod uvjetom gore, će pomoći u odabiru odgovarajuće jednom po našim potrebama.

No comments:

Post a Comment