Saturday 31 December 2011

Mobile Home osiguranje

Mobilnih kuća police osiguranja moraju platiti za određene vrste slučajnog oštećenja na kući, stvari i drugih objekata. Takav obuhvat se zove fizička oštećenja pokrivenost. Požara, vjetar, padala objekti ili vandalizma da će prouzročiti fizičku štetu na imovini. Politika se mora zaštititi od tužbe ili zahtjeva podnijeli protiv politike nositelj ljudi. Pokrivenost takve tvrdnje i tužbe se nazivaju odgovornosti pokrivenost. Potraživanje može obuhvatiti izgubljena zarada, troškovi liječenja, oštećenje imovine, bol i patnju. Odgovornost pokrivenost pomaže platiti za obranu u slučaju tužbe. To ne plaćaju za ozljede na politiku vlasnika ili članova kućanstva. Odgovornosti pokrivenost je učinio kada je zahtjev ili tužba protiv politike nositelj ako laik je povrijeđen ili njegov imovine oštećena zbog aktivnosti nositelj politike. Neki mobilni dom police osiguranja pokriti izravne, iznenadna i slučajna opasnosti. Ponekad su pozvani kao sveobuhvatna politika. Mora se osigurati da politika daje dovoljno odgovornosti pokrivenost kako bi zaštitili u slučaju da nositelj je tužio i sud je protiv njega. Deductible je dio gubitka koji je nositelj politike pristupa platiti iz vlastitog džepa. Pokrivanja granica je maksimalni iznos koji tvrtka bi isplatiti za pokrivene gubitak.
Izdavanje mobilne kućice osiguranje
Mobilni home osiguranje citat može se dobiti na tri načina. Agent može biti lociran pomoću Agent Locator. Najistaknutiji The AARP Mobile Home osiguranje program može biti korištena. The Prije svega osiguranje servisni centar možemo kontaktirati ni online ili na telefon.
Vrste zaštite
Zamjena troškova zaštite dostavi pokrivenost popraviti ili zamijeniti mobilne kućice u nedostatku umanjenja za amortizaciju, upto vrijednost kupljenih pokrivenost. Stvarne novčane vrijednosti zaštita je jeftinije nego zamjenski trošak. Ovo plaća iznos novca zamijeniti oštećene imovine minus amortizacija. Ova zaštita se primjenjuje čak i ako oštećenja imovine nije popravljen ili zamijenjen, iako je trošak zamjene za zaštitu je kupio.
Karakteristika tražiti pri kupnji mobilne osiguravajuće kuće, politika je platiti za neke vrste slučajnog oštećenja u kući, stvari i drugih objekata, poput Nematerijalna zahtjev usluga, dostupnost, ili ugled tvrtke treba uzeti u obzir, provjerite deductibles ograničenja i izvještavanje . Politika s nižim i višim deductibles granice je bolje. Donja deductibles i veća ograničenja dovode do visokih premija troškova, a politika mora zaštititi od tužbe ili zahtjeva podnijela osoba slučajno povrijediti neke radnje ili aktivnosti; coverages
Neke tvrtke prilagodbu politike s pokrivenosti na nakit, krzna, satovi, dodatni stanova iznajmljuje na ljude, poslovne potrage i povećana pokrivenost na radiju ili TV-antena. Postoje dodatne pokrivenosti naziva vatrogasne pristojbe i Hitna uklanjanje. Prvo se koristiti ako mobilne kućice nalazi se u područje koje ne servisira po vatrogasce. Potonji se koristi za preseliti mobilne kućice ako bilo požara ili drugih opasnosti prijeti neslućene to postojanje.
Prednosti
Worldwide pokrivenost je dobivena za osobne stvari. To obuhvaća stvari koje su izgubljena, ukradena ili oštećena tijekom putovanja. Izlet sudara pokrivenost se koristi kada je mobitel kući se prevozi na novo mjesto i može se dobiti za dodatnu premiju. Pravne obrana i sudske troškove plaćaju se u slučaju da osoba koja je tužio. Krađa identiteta Rezolucija Služba se bavi sve veći problem od krađe identiteta. U slučaju da je osoba žrtva krađe identiteta, savjetnik će pomagati u kontaktirate vjerovnicima, obavještava policiju i potpisivanje izjave pod prisegom. To bi rezultirati u obnovi dobro ime.
Vode backup obuhvat od oštećenja zbog vode u kanalizacije, odvode i kartera pumpa bunara.

No comments:

Post a Comment