Monday 19 December 2011

Lowlights za Brunettes

Lowlights dati više suptilan teksturom efekt boju kose za kosu. Izdvajamo su više popularan kao boju kose ideje, i postoje razne nijanse boja dostupnih kada je u pitanju naglašava. Dok naglašava dati sunce poljubi pogled na kosu, Lowlights, s druge strane, dati više suptilan i prirodni izgled boja varijaciju i stilom vaše kose. Izdvajamo treba opredijelili za tijekom ljetne sezone, kao izloženost suncu i topline tijekom ove sezone imaju tendenciju olakšaj boju kose, i označite su brighter nijanse tako oni mogu dobiti malo tonirana dolje, i uklopiti lako u kosu. Međutim, tijekom pada sezone ima manje izloženost suncu i topline. Također, većina vremena je potrošiti zatvorenom prostoru. Zbog tih razloga, jedan treba izbjegavati ide za previše svijetle naglašava, kao oni možda neće pomiješati s vaše kose boja, i stand out previše. No, Lowlights, s druge strane, su odlučili tijekom jeseni vrijeme, jer su oni učinili u blizini svoje boje korijen kose, te su za nijansu tamnije od vaše prirodne boje kose. Tijekom pada, kosa je manje izložen suncu i topline i time boju kose je očuvan, i možete održavati svoje Lowlights za duže. Da biste dobili Lowlights koji odgovaraju brinete, postoje opcije boja kose kao što su čokolada, karamela i kesten nijanse. Jeste pitate koja je pravo hladovini Lowlights za vas? Pogledajte ove savjete o odabiru najbolje Lowlights for brinete.
Kako odabrati sjeni Lowlights for brineta kosu?
Pravo boju Lowlights za kosu treba; biti tri puta tamnije od vaše prirodne crnka hair shade; biti hlad ili dva lakši od vaše prirodne boju očiju; podudaraju s vašim prirodnim kože ton, i; ne napraviti vašeg lica ten izgled na Pale ili pašteta. , Sušilo Lowlights for Brunettes
Crnka kose može se kreću od bilo gdje između svjetlo smeđe do gotovo crne nijanse. Neke smeđa kosa boje poput svjetlo smeđe također mogu imati neke primjesa plavokosa ili crvene boje. Postoje različitim nijansama crnka boja kose. Najdublji crnka boja kose je najmračniji nijansu smeđe koja može biti vrlo tamna kestena hlad, a može se pojaviti iz daljine da bude crno. Other nijanse poput tamno smeđe i mliječna čokolada smeđa se također može vidjeti. Još jedna lijepa boja kose je crnka kesten smeđe tipa, u kojem se osoba će imati tamno smeđe kose sa vidljivim vino Auburn označite. Sjeni kose koja je svjetlo kestena smeđa može imati srednje do tamno smeđa kosa s suptilnim toni kestena boje. For crnka kose, nijansama poput srednje smeđa, srednje smeđa s blagom zlatnim primjesa, svijetlo zlatno smeđa, svjetlo Auburn smeđa, svijetlo zlatno crvenkastosmeđa, svjetlo pepela smeđa i vrlo svjetlo smeđe boja također može promatrati.
Lowlights za kosu su sigurnije opciju kao oni ne sadrže nikakve amonijak, te su bolje kao stil i njegu kose opciju, usporedbi naglašava. Kadgod, ide za Lowlights razumjeti što tvoj prirodne kose shade jest, zatim odaberite boju kose koja je 2-3 puta tamniji od vaše prirodne boju kose. Možete odabrati hladu iz navedenih nijanse crnka kose. Na primjer, ako imate svijetlosmeđu kosu i kestenovom brown, razmislite ide za tamne nijanse braon. Izbjegavajte ide za crvene Lowlights for Brunettes, ako imate primjesa crvenkastosmeđ boje u kosu onda možete razmotriti najtamnijih hladu Auburn for Lowlights, ali nikada crveno. Red boja će stajati out previše odvažno, a ne stvoriti željeni pada izgled.
Pa idi na profesionalni stilista i odabrati pravu nijansu Lowlights za brinete. Također možete pratiti vaše kose s nekoliko boja kose ističe, stvoriti više raznolik i teksturom izgled.

No comments:

Post a Comment