Saturday 31 December 2011

Odjeća sredstvom za uklanjanje mrlja

You nosila prekrasan i skupo haljina na party, ali sve svoje uzbuđenje je otišao dolje izlučivalo kada pao hrane na njemu. Ne da se dogoditi za sve nas? Mi svi naljute na sebe za nepoduzimanje pravilnu njegu. Svoje lijepe haljina je uništen jer mislite da ne postoji način možete dobiti osloboditi od prljave mrlje. Zadatak odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja izgleda pored nemoguće. Vi mislite da nemamo mogućnosti nego da deponij svoju haljinu. Pa, ako ste mislili ulja, tinte ili mrlje od hrane se ne može ukloniti, razmislite ponovo. To je vrijeme da se okupiti više informacija o odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja metode.
Odjeća mrlja metoda za uklanjanje ovisit će o vrsti mrlja, kvalitetu ili sadržaj vlakana tkanine. Koristeći krivi način, možda ćete završiti s ružniji i trajno mrlje. Pročitajte više o sredstvom za uklanjanje mrlja od odjeće.
Vrste Mrlje, međutim pažljivi možda se, ne možete izbjeći mrlje na odjeći. Kada je riječ o djeci, dobro, oni su kap hrane na svojoj odjeći svih vremena. Svoj mali bi se moglo uživati ​​valjanje u vrtu, a možda se bore za uklanjanje trave i mutne mrlje. Vi jednostavno ne može pomoći smijeha kad vidite čokolada cijelom njihova lica i to sigurno prolazi nad njihovim odjeću previše.
Ink mrlje, mrlje hrane, krv mrlje i da ne zaboravimo, ulja i masti mrlje su uobičajene vrste mrlje koje su stalan izvor problema. Pa, ako vidite neki od ovih mrlje na odjeći, ne čine pogrešku damping odjeću. Ako ne probati odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja odmah, to će vas ostaviti s tougher mrlju i šanse za dobivanje osloboditi od mrlje će biti slab. Dakle, ako želite ukloniti mrlje, pokušajte osušiti mrlje tako da se mrlja ne postaviti rezervirati
Uzimajući osloboditi od ulje / mast Mrlje, Pitate se kako da biste dobili osloboditi od uljne mrlje s odjeće? Pa, odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja ulja nije tako teško kao što ste mislili da bude. Mogli biste probati neke jednostavne lijekovi. Siguran sam da svi vi bi sode bikarbone ili deterdžent za pranje posuđa kod kuće. Ti bi mogao trljati bilo koji od tih proizvoda na mrlju i ostavite nekoliko sati. Tada možete oprati vaše odjeće u toploj vodi. Druga metoda je da stavite baby puder velikodušno na umrljana područja. Ostavite ga za oko 12 sati. Operite odjeće s toplom vodom. Nakon što je suha, vidjet ćete odlične rezultate. To su učinkovite odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja ulja metode koje će zasigurno učiniti naftne mrlje otići. Opširnije uljem mrlju uklanjanje.
Uzimajući osloboditi Ink Mrlje; Ponekad kemijsku olovku leži u džepu možda curiti i ostaviti prljave tinta mrlju na svoju odjeću. Ako se to dogodi, vi brzo mora izbrisat mrlje. Držite obojene površine preko čistim ručnikom. Budući da alkohol bi trebao biti dobar za dobivanje osloboditi od tinte mrlje, možete utrljajte umrljana područja s alkoholom. Non-gel paste za zube može biti gumiran na tinta boja. Ostavite odjeće za neko vrijeme, a zatim operite odijelu. Mrlja će sigurno otići. U slučaju tinta na bazi vode mrlja, mrlja mrlja i operite tkaninu s deterdžentom. Pročitajte više o tinte sredstvom za uklanjanje mrlja.
Uzimajući osloboditi od Ketchup / Senf Mrlje; Ups! Vi samo pao kečap na svoje omiljene t-shirt! Što učiniti? Pa, takve mrlje hrana može biti vrlo teško ukloniti. Dakle, početi struganjem off kečap, a zatim osušiti mrlje pomoću čiste komad tkanine. Utrljajte blagog deterdženta nježno i isperite hladnom vodom. Utrljajte na području opet s rublja uklanjanje mrlja i operite odjeće. To će sigurno riješiti prljave mrlje. Još jedna teška mrlja je čokolada mrlju. Za uklanjanje mrlja od čokolade, neka čokolada suho prvi. Ostrugati osušenoga čokolada koristeći tupim nožem i primijeniti deterdžent ili mrlju remover na bojen području. Operite ga isključili s toplom vodom. Pročitajte više o čokolada uklanjanje mrlja.
Odjeća sredstvom za uklanjanje mrlja Savjeti, najvažnija stvar je da se liječiti mrlja brzo. To je uvijek lakše da biste dobili osloboditi od svježeg mrlje. Vi nikada ne morate koristiti vruću vodu dok je težak da biste dobili osloboditi od mrlje. Uvijek koristite hladne ili tople vode. Također morate obratiti pažnju na kvalitetu tkanina. Budite nježni s osjetljivih tkanina i nikada protrljati energično, kako bi se dobili osloboditi od mrlje. To bi moglo oštetiti tkaninu. Budući da toplina će se mrlja stalno, nikada željeza predmeta ako se mrlja nije otišla u potpunosti. Ista logika vrijedi i za sušenje rublja.
Pročitajte više na:; Kako ukloniti Mrlje krvi; Kako to Maknuti Stalna Marker Mrlje, skidanje mrlja iz Odjeća, Nadamo se da ćete naći informacije o teškoj odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja metode koristan. Dakle, sljedeći put kada primijetite mrlju na svoju odjeću, ne paničarite, koristite ove odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja metode da biste dobili osloboditi od mrlje. Ne dopustite da mrlje postaviti rezervirati Samo slijedite ove odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja tehnike i reći: Good bye to prljave mrlje!

No comments:

Post a Comment