Monday 26 December 2011

Stan Screen TV Mounts

Izrada korištenje flat screen TV nosače je vrlo popularan tehnika zaposlenih u mnoge domove, a najveća prednost je to ušteda prostora. Flat screen TV-a značilo da zauzimaju manje mjesta, a ako ste montirana stanu TV ekran na stalak, njegove cijela svrha je umanjena. Pomoću TV s ravnim ekranom nosače možete priključiti na TV bilo praznog prostora da imate na zidu, i dobiti hrpe dodatnih prostora.
To je prilično jednostavnu proceduru da priložite these nosače na zidu, a zatim su TV prilogu da, i bilo tko s malo stolarije vještina može uspio završiti ovaj zadatak. TV prijemnik također dolazi s uputama za upotrebu navodeći tome kako posao treba biti učinjeno, i jednostavno slijedeći upute možete pričvrstiti TV ravnog ekrana na zid. Flat screen TV zid gorja su ne samo opcija više, oni su norma.
Vrste Stan Screen TV Mounts; Postoje prvenstveno tri vrste gorja koje se mogu koristiti za flat screen TV. Svaka od tih tri vrste imaju svoje izrazit prednosti i nedostatke, i možete poduzeti informirane odluke o kojima jedan vam najbolje odgovara. Pročitajte više na ravnom sastojina panel televiziju.
Low-profile Wall Mount; U usporedbi s ostale vrste flat screen TV nosače, niske-profile zid gorja su vrlo jednostavno instalirati i vrlo pristupačne kao dobro. Ovo je njihov najveći prednost. Najveća Nedostatak ovog iako je činjenica da jednom TV instalirana na ovom montirati ne može biti pomaknut ili prilagođen u bilo koji način. Oni ne može premjestiti lijevo ili desno, niti mogu biti naginje gore ili dolje. Ovo je najveći prepreka ovih nosače. Ali za montirati koje možete dobiti tako jeftini i instalirati s takvom lakoćom, ovo nije iznenađenje. Ova činjenica ga čini iznimno teško priložite i ukloniti kabele iz televizor ipak.
Nagibni Wall gori; To su značajne nadogradnju iz low-profile flat screen TV gorja, a oni nude više prostora za kretanje TV prijemnika. Ovaj ne dolaze po cijeni iako, i ove nosače su puno skuplji. Instalacijski proces je podjednakim, i ove također može biti instaliran prilično lako. The naginjanje značajke tih flat screen TV nosače znači da možete prilagoditi (ili nagnuti) TV prijemnik, u cilju poboljšanja vertikalne gledanja kut zaslona. To olakšava pridavati i ukloniti kabeli kao dobro, ali morate zapamtiti da TV ne mogu premjestiti horizontalno.
Full-Motion Wall gori; U cilju postizanja vertikalnim kao horizontalna pokreti, punu-motion flat screen TV nosače su najbolja opcija. To su u stvari, najbolje flat screen TV nosače koji novac može kupiti, a oni omogućuju potpuno slobodno kretanje za TV prijemnik. Ova vrsta praktičnost ne dolaze jeftini, i ove zidne nosače su prilično skupi. Osim toga, ovi također dogoditi biti izuzetno teško instalirati. Dakle možda trebate pomoć profesionalni ili stručnjak imati ovaj instaliran. Postoji duga ruka koji pridaje stana panel na zid, i zbog ovoga možete pomak TV u prilično mnogo bilo smjeru želite.
Stan screen TV također nosače dolaze u različitim veličinama, i ovaj ovisit će o veličini TV koji treba biti montiran. These gorja su dizajniran za držati vrlo teške utege, ali ne možete očekivati ​​da će teret TV veći od 42 centimetara na jednostavan gori. Kada se kupuju nosače provjerite da li reći prodavač točnu veličinu vašeg flat screen TV, tako da on može preporučiti ispravne veličine zidnog držača za vas.
Također vidjeti sljedeće:; Wall Mounts za ravne Screen TV; Kako Mount flat screen TV; Kako Mount TV Stan Screen na Wall; Jednom kada ste odlučili koji od flat screen TV nosače želite, a imaju ga kupio , možete ići naprijed i instalirati ga. Možete učiniti sami ili možete imati profesionalni to učiniti za vas. Bilo koji način, zid montirati će uvelike poboljšati doživljaj gledanja, te vam uštedjeti puno prostora, kao dobro.

No comments:

Post a Comment