Thursday 22 December 2011

Dizajn raspored prostorija

Tu je dizajner interijera u svima nama. Mi svi imaju san sobi koja želimo da se odviti u, koji govore sami za sebe, a jedan koji govori za nas previše. Međutim, za dizajn soba izglede svibanj izgledaju kao težak zadatak za neke. Ideja je samo da se oslobodite svoju kreativnost i omogućiti svih mentalnih blokova rastopiti daleko, kako bi se s izgleda da se najviše sviđa. Bilo da ste u potrazi za običnom starom udobnost, ili van napraviti stil izjavu, dopustiti svoju sobu da donese svoju osobnost za projektiranje njegov izgled na sličan način.
Kako dizajnirati raspored prostorija
Bacite pogled na ove osnovne korake u cilju dizajn raspored prostorija po vlastitom izboru i udobnost. Kako je već spomenuto, to ne mora biti domišljat plan, već samo jedan koji će vam omogućiti da opustite i opustite se nakon napornog dana na poslu, jedan koji će biti svoj vlastiti malo povući.
Mjerenja; Izmjerite svoju sobu, a kredu iz osnovne izgled sobe na graf papiru, uz pretpostavku svaki kvadratni na papiru je jednaka jednoj nozi. Račun za sve otvore, tj. vrata i prozora u sobi, i napiši mjerenja pokraj svakog zida i otvaranja na dijagramu. Uvjerite se da je dijagram imate napravio je uredan. Napravite nekoliko kopije prazno izgleda. Također možete pokušati i dizajn soba line s različitim web stranice na raspolaganju za tu svrhu danas.
Plan Izgled; Dok odlučivanja soba izgleda, prvi račun za sav namještaj želite staviti u njega. Kreveti i nightstands su osnovne za master spavaća soba. Vi svibanj ištanje to mjesto televiziju sa kabineta na udaljenost gledanja iz kreveta. Možda ljubav sjedalo mogao biti smješteni u sobi. To sve ovisi o vašim osobnim potrebama. Ako je tinejdžer u sobu, možda jedan krevet s jednom nightstand će biti osnovni. Tada desk za računalo svibanj biti potrebne. If tinejdžer igra glazbeni instrument poput onoga za tipkovnicu, prostor svibanj biti potrebno za to mjesto. If tinejdžer je strastveni čitač, jedinica za spremanje sve svoje knjige će se morati pronaći prostor u sobi. Dno crta je da ste prvo napravili mjesta za osnove. Upisati ove zahtjeve prije nego što počnete stavljanje namještaja u izgledu.
Početak Postavljanje pokućstva, Mjera sav namještaj što želite naći mjesto u sobi, a zatim u prazno izgleda, početi postavljanje namještaja u različitim pozicijama, kao i po jedan kvadrat = 1 korak omjer. To je zašto vam je potrebna nekoliko primjeraka prazne izgled, pa možete napraviti različite opcija položaja koji će vam pomoći da se odlučite na onaj koji je najprikladniji za vas. Ipak, kada se dizajn soba izgleda, zadržati te osnove na umu:; Ostavite minimalno 30 cm okolo bilo namještaja stavke za jasan prolaz. , Ne stavljajte bilo koji predmet namještaja previše blizu bilo otvaranje vrata, jer će to ometati prolaz i otvaranje vrata. , Osigurati da postoji adekvatna rasvjeta u svakom dijelu prostorije. Tu ne bi trebalo biti bilo koji dim i mračnim kutovima bilo gdje. ; Izbjeći nered gore prostore. Vi svibanj ištanje to imati sve u svojoj sobi, no nereda pridonosi teške zabune, čak i uma, pa ga zadržati minimalan. ; Možete dobiti kreativni kao vam se sviđa, i isprobavati nove i jedinstvene pozicije za različite zahtjeve namještaja, održavanju navedenih pravila unutarnjih poslova projektiranja na umu.
Dodaj u pribor; Jednom kada ste odlučili o konačnom izgledu i smješten u svim osnovnih životnih potreba, započeti uređenje raspored prostorija dodavanjem u svim dodaci za poboljšanje izgleda u sobi, ako prostor dozvoljava. Iako uvijek postoji mjesto na ormare i na zidovima okviri za slike i voli, možda biste željeli staviti grah torba u praznom kutu, ili živnuti kutu od stavljanje u njoj, lijepa lampa ili visok, kat -mounted svijeća stajati. Neki od vas svibanj ištanje to mjesto vodom značajke, poput fontana u praznom prostoru koje neće ometati prolaz. Vrsta pribor stavite u sobi su krajnji odraz vaše osobnosti i izbora. Nosite se na način da vam se sviđa najbolje.
Saznajte koliko ovdje za dizajniranje vlastitog doma. Bacite pogled na neke zanimljive spavaće sobe dizajn interijera ideje i suvremenih uređenje ideje.
Kao pravilo dobrog dizajna interijera, soba izgleda trebao biti je zadržao uncluttered još uključiti što više vaših osobnih zahtjeva moguće. Ne morate se zaposliti profesionalni dizajner interijera. Iznesite dizajner za vas. To je prostor to je osobna, a onaj koji samo ćete se da živite u. Kako izgleda, i kako je uređena onda je vaš izbor. Slijedite thumb pravilu unutarnjeg uređenja i ne daju projektiranje trendova prednost nad osobnim udobnost, te kreirati vlastitu kriška raj.

No comments:

Post a Comment