Tuesday 20 December 2011

Parovi Komunikacija Vježbe

Temelj svakog zdravog odnosa je komunikacija. Međutim, komunikacija, ne samo znači izražavanje vlastitog mišljenja, ali i slušati i razumjeti druge osobe's point of view. Nažalost, to je nešto što većini parova ne ostvari i to je također jedan od razloga koji dovode do argumente kada su razgovarali o pojedinim osjetljivim pitanjima u svojim odnosima. Ovo je sasvim ozbiljno pitanje, jer miscommunication i nedostatka razumijevanja može izazvati razdor između parova, a također može dovesti do razvoda braka ili raspad. Da biste izbjegli takve stvari, to je važno za njih da priznaju parove komunikaciji probleme i rade na poboljšanju svojih komunikacijskih vještina. Jedan od najboljih načina da to učinite je uz pomoć parovima komunikacije vježbi. Dakle, ako ste pronašli ovaj koncept zanimljiva i korisna, ovdje su neki parovi komunikacije savjete i vježbe koje mogu pomoći u spremanju svoj odnos ili brak. Znati više o tome zašto je komunikacija važna i važnost komunikacije vještine.
Parovi Komunikacija Vježbe
Ako vi i partner imaju previše argumenata i bori se zbog nekoliko osjetljivih pitanja, važno je pronaći način da ih riješi. Mnogi parovi napraviti grešku zaustavljanja razgovarati međusobno ili jednostavno ignoriranje pitanje potpuno i vodeći svoje živote normalno. Međutim, to ne rješava problem i tu su velike šanse da će to pitanje creep up, ili negdje drugo. Kao što ti situacije nastaju zbog vrlo manje ili manjak komunikacije, te se može riješiti uz pomoć parovima komunikacije radionice. Ove radionice upoznati parove komunikaciju vježbe koje su u praksi tijekom sjednice, kao i na kući donijeti poboljšanje u načinu na koji oni komuniciraju jedni drugima. Neka nas pogledajte neke od parova komunikacijske vježbe koje možete isprobati kod kuće. Pročitajte više o tome kako poboljšati komunikacijske vještine.
Eye Contact, Većina od nas su svjesni igre gdje smo sjediti preko druge osobe i buljiti jedni na druge oči i osoba koja trepti prvi gubi. Sada, ovdje vas i vašeg partnera neće igrati igru ​​u kojoj je netko pobjeđuje ili gubi. Umjesto toga, nema konkurencije tu, a vi samo morati staviti u sve svoje emocije i misli da to učinite komunikacije vježbe. Evo, komunikacija neće se održati kroz riječi ili djela, već samo kroz oči. Stavite dvije udobne stolice u sobi s prigušeno svjetlo, a sjediti okrenuti jedni prema drugima. Potražite u međusobno oči i dalje da to učinite u opuštenoj način. Nemojte zuriti oštro, radije nježan i dopustite svojim mislima da protok slobodno. Iako se ne govori ili međusobno dodirivanje, ova vježba će svakako pomoći u ujedinjenju svoje tijelo senzacije i osjećaje.
Aktivno slušanje, kao što sam rekao ranije, za većinu nas komunikacija samo govori i stavljajući naprijed vlastite pogled točku. No, slušanje je jedan od najvažnijih dijelova komunikacije i nikada ne treba zanemariti. Uočeno je da su ljudska bića selektivni slušatelji i samo slušati pažljivo kad se nešto važno im je rekao. Taj stav mora biti napuštena i morate naučiti kako postati dobar i aktivan slušatelj, ako želite riješiti probleme u komunikaciji s partnerom. Za to vježbe, sjediti pred svojim partnerom i odluče nešto neutralno temu, tj. da ne bi zapaliti argument između vas oboje.
Siguran temu Ova se vježba može biti ono što se dogodilo tijekom dana. Odlučite tko će biti govornik, a tko će biti slušatelja. Kada je to učinio, govornik mora početi govoriti i reći nekoliko stvari o tome kako njegov ili njezin dan otišao. Kada govornik završi, a ne komentira o tome što je rekla, slušatelj treba ponoviti što on / ona čula. Nakon što je slušatelj završava ponavljanjem onoga što je govornik rekao je on / ona bi trebao potvrditi sa zvučnika da li on / ona govori ispravno. If zvučnika misli da slušatelj napravili neke pogreške ili propustili nekoliko stvari, on / ona treba da ga ponoviti i slušatelja treba reći opet. Kada govornik smatra da slušatelj je rekao točno, oni bi trebali nastaviti ovaj postupak 3 do 4 puta, a zatim prebaciti uloge. Pročitajte više na aktivno slušanje aktivnosti.
Uloga Ukidanje; uloga obrat je vježba koja se obično prakticira u komunikaciji radionicama. Ovdje, parovi moraju prebaciti uloge međusobno tj. husband postaje supruga i obrnuto. Nakon što su zamijenili uloge, oni moraju prihvatiti jedni druge navike, ponašanje i druženje stil. On je rekao da se u ulozi druge osobe, parovi su u stanju razumjeti njihove misli bolje. Kada se to učini, parovi bi trebali početi govoriti jedni drugima u svojim novim ulogama, odnosno supruga treba razgovarati muž na isti način na koji je uglavnom razgovarao s njom i muž treba razgovarati na način kako je žena razgovara s njim. To će pomoći parove da shvate kako se druga osoba osjeća kada on / ona govori da mu / joj na određeni način.
Primjerice, ako suprug uvijek govori u visokim glasom na ženu i primitivan kad ne završi joj sitni, žena treba govoriti na isti način on govori. S druge, ako žena ima naviku prigovaralo muža sve vrijeme, on bi trebao uzeti joj manire i dijalozima i da joj shvatiti kako se on osjeća kad je jazavac ga cijeli dan. Ova vježba uloge preokret je bio koristan za puno parova gdje su ostvariti svoje nedostatke i uložiti napor da se promijeniti. Pročitajte više na načine kako poboljšati komunikacijske vještine.
Vi svibanj želite pročitati više na:, djelotvornog komuniciranja Savjeti; Komunikacija Stilovi u odnosima, vitalni čimbenik komunikacije; Baš kao takve parove komunikacijske vježbe su pomogli mnogi ljudi, nadam se da će to raditi spasiti svoj brak ili vezu. Važan stvar parovima treba razumjeti au odnos je da obojica dolaze različitih obiteljima pozadina i stoga bi imaju različita iskustva životu koji kalupe stav i osobnost. Nakon par razumjeti i prihvatiti tu razliku, to će biti lakše za njih da komuniciraju na način bolje sa svaki ostali.

No comments:

Post a Comment