Saturday 24 December 2011

Šišanje cipal

Postoje mnoge različite vrste frizura koji su sported strane ljudi iz, prije početka civilizacija. And the cipal je jedna takva frizura koja je rasla do slave oko tri desetljeća. Pustiti nas znati o cipal šišanje više.
Što je cipal Šišanje?
U jednostavnim uvjetima, možete reći da je cipal frizura je kombinacija oba duga kosa kao i kratka kosa. This frizura je prvi put uveden u 1970, već je dospio na popularnost u 1980 i 1990, kada je scena rocka sve oko sebe. The 'cipal' je frizura u kojoj je ispred kosa je izrezati i zadržao kratko, a kosa na zatiljku je lijevo duga. Stoga, također je nazvao kao frizuru koji se odnosi na 'jednostavno sprijeda i od iza divlje'. Od vremena kad je cipal bio popularan, je kroz mnoge mnoge varijacije. This can be flaunted šišanje i muškarci kao i žene, ona biti na redu, slojevita, ili kovrčava kosa. Kao iu bilo koju drugu frizuru, postoje mnoge vrste u cipala te. Najčešći one su rat repa, modni cipal, skullet i bowllet.
Cipal Šišanje za muškarce
Za desetljeća, muškarci su nošenje tradicionalne cipal frizuru. I većina cipal entuzijastima su iz hard rock i punk rock scene. This frizura je najbolja opcija za ljude koji žele zadržati svoje kose malo više, ali ne želim provesti mnogo vremena u njoj styling. Postoje mnoge male poznate ličnosti, koji su poznati da sport cipal. Nekoliko od značajnih imena su Paul McCartney David Bowie, Florence Henderson, Michael Bolton, Phil Collins, Billy Ray Cyrus, Steven Seagal, i Chuck Norris.
Cipal Šišanje za Djevojke
Ne da su samo muškarci nosili cipli, žene to učiniti previše, kao dobro. Žene općenito ne vole da nose tradiciju cipal sported muškarci, ali blagi varijaciju na to. Međutim, žene koje su vrlo muškom sportu can tradicionalnu frizuru. Dvije najslavnije zvijezde poznate da se vijoriti this frizure su Kim Wilde i Joan Jett. Danas se trend stapanja tradicionalne cipal sa scene i emo frizura. Neki čak perm svoje kose da odskočiti mullets.
Reverse cipal Šišanje
Kao što naziv sugerira, obrnuti cipal za koje postoji pravo suprotno cipal. Također je poznat kao "tellum ', koja, ako promatramo, je' trilja 'napisane unatrag. In preokrenuti cipal, kose na prednjem dijelu je ostao dugo, i one na stražnjoj strani su prekinuta. Kosa u prednjem izrezati do obraz i bradu razini, što se čini kao strani brišući šiške padaju preko ruba lica. Zbog prednji kosa se više ne, žena može koristiti ideje boja kose kako bi njihove frizure, pogledajte jedinstveni i voguish. To je i razlog zašto neki način entuzijasta odnose this frizuru s varijacijama emo frizura.
Nadam poslije čitanja gore članak, možda ste dobili korisne informacije o cipal šišanje, stilove i ideje koje su držali razvija s vremenom. Postoje mnoge cipal šišanje imenima daju ljudima po zemljama i tradicija, kao što su hokej, kosa, jastuk, sikha, fudbolerka, itd.

No comments:

Post a Comment