Tuesday 20 December 2011

Čišćenje Silver Nakit

Dijamanti su djevojka najbolji prijatelj ...
Natrag u 1953, Marilyn Monroe je slavno crooned these linije, kao Lorelei Lee u Gospodo vole Blondes i napravio javnih tajna koji leži skrivena u svakom girl's srce do tada. Da, naravno volim dijamanti previše, poput većina djevojaka, visoka ili niska, ali kada je pitanju nakit osim dijamant krasile one, moj glas unflinchingly će ići srebrni nakit. Volim srebro. To nije blistav, niti otvoreno gizdav, a usprkos tome samo jedan komad srebra drangulije možete dodati velikodušan mnoštvo klasa i sofisticiranost vašem izgledu. Volim zlato previše, već zlato ne ide sa svime, a to je zlato je ludost. Radije bih don suptilne još zastrašujuće stilski bijele i sivim srebrnjaka. Ali kao i sve na Zemlji, srebro ima svoju propast. Dopusti zraka ljubim malo dragocjenih bitova i vlage će sretno malignih svoje ljepote ružno pocrnio zakrpe i spotova. No, tu su savršeno dobre načine za čišćenje srebro u kući. Dakle, kako se čisti srebrnog nakita kod kuće? Neka nam vidjeti.
Načine za Čišćenje Silver Nakit at Home
Kao što sam imaju prilično nekoliko srebra trinkets zahvaljujuĘi moje srebro fetiš, moja majka dao savjet zadržati srebro prstenje, privjesci i naušnice iz crnjenje. Vidite, ako držati tvoj nakit umočen u posudu cinober, onda srebra ne pocrniti uopće. Sve što trebate učiniti je da obrišite crvene prah off s suhom komad tkanine pred njima nosio. Ali sada neka nas vidjeti neke srebrni nakit čišćenje savjeta koji će doći ruci za već tarnished komada nakita.
Čišćenje Silver Nakit s pečenje soda: Uzmi veliku plovilo i mjesto tanjur aluminijske folije u njemu. Napunite posudu način poluvremenu, cjevovod tople vode, a oko ¼ šalice th vrijednosti od sode bikarbone i jednaku količinu soli. Otopite soda potpunosti, a zatim uroniti svoj srebrni nakit u ovom domaće nakit čišći. kretati za malo, a zatim ostavite ga da stoji još 10 minuta. Sada uzeti nakit iz ovo rješenje i isprati hladnom vodom, a zatim protrljati očistite ga s mekim ručnikom. Ste dužni vidjeti zadovoljavajuće rezultate. Također možete koristiti samo pečenje soda koji će šištanje kada se dodaju vode.
Čišćenje Silver Nakit s Ocat: mix 2 teaspoonfuls soli u 2 šalice vrijedan bijelog octa i dodati ½ šalice brašna ovom izmišljotina. Ćete dobiti prilično glatko tijesto kojima možete zatim kaput vaš nakit sa i ostaviti ga taj način za 15-20 minuta. Onda to umočiti u toplu vodu sprati paste i poljski suha s ručnikom. Također možete koristiti ovaj posebno nakit srebro čistač za bakar i mjed stavke kao dobro. Čak dopuštajući srebrni nakit odmoriti u nekim ocat za par sati i zatim četkanje suha također pomaže u čišćenje srebrni nakit.
Čišćenje Silver Nakit s cicvara: Uzmi bijela uštirkan vode koja se ostavili kada kuhati riža i uroniti svoje srebrne nakit u ovaj cicvara za negdje. Zatim utrljajte potamniti područja s mekom četkom i nakon negdje držite ga u vruću vodu i isprati. Poljski suha s ručnikom dobiti natrag sjaj vašeg trinkets.
Čišćenje Silver Nakit sa zubnom pastom: Kao lako kao je to, to znači je jedan od najbolje metode za čišćenje srebrni nakit prirodno. Dovoljno je uzeti neke ne-bijeli gel pasta za zube i istisnuti neke ga na soft-bristled četkica za zube. Onda možete četkom svoje srebrne nakit lagano s paste a zatim isperite nakon 5-7 minuta. Osušite. Budite oprezni da ne bude preoštro četkom kao drzak nakit za čišćenje može onda dovesti u propast svog dragog nakita.
Čišćenje Silver Nakit s blagim deterdžentom: Otopiti deterdženta u sinkful vruće vode te koristite meku krpu oprati srebrni nakit u njemu. Zatim ih operite u hladnoj vodi i osušite. Ova metoda ipak će raditi jedino ako svoj nakit je samo blago tarnished.
No, ja vjerujem da ako pohraniti svoje srebrne nakit bolje onda nikada nećete morati stići na upit kako to maknuti zamagliti iz srebra uopće. Pobrinite se da uvijek obrišite vaše srebro sitnice čisto, nakon uklanjanja. To će ne samo riješiti svog znoja koji svibanj imati natapala nakit, već i ukloniti bilo koji materijal koji može imati caked svoje srebrne slučajno kao što su majoneza, lateksa ili takva ljepljive stavku. Čuvajte ih u kutiji nakon što ih je umatanje u tkivu i pobrinite se da mjesto malo krede ili ugljen što potencijalno može upiti sve vlagu u kutiji.
Nadam da ste previše uspjeti u održavanju svim uresima neuništenog sjaja za jako dugo vrijeme kao i do sada znaš sve moguće načine o tome kako se čisti srebro. Uvijek možete kupiti srebro polish s tržišta ali onda, zašto potrošiti višak novca, kada možete držati tvoj nakit daleko od spaljene kandži vlage tako da je pitanje čišćenje srebrnog nakita se ne javljaju na sve.

No comments:

Post a Comment