Saturday 17 December 2011

Viski s vodom stakla

Najviše koktel receptima da ljudi zamijesiti upućuju na određenu vrstu stakla koji ide i sa tog pića. To je razlog zašto morate znati o raznim vrstama stakla i koja piti works s kojim stakla. Značenje toga je da se odgovarajući vrsti stakla mogu učiniti ili break izgled vašeg koktel party. Nadalje, za sada je svibanj izgledaju kao jako zabavno stvaranje 'double' ili 'triple' Martini u viski s vodom stakla, međutim, vi svibanj osjećati malo drugačije o tome u jutarnjim satima! Jedan od najvažnijih čimbenika koji utiču vrsti stakla za određeni tip koktel je iznos tekućine u piće koji je kompatibilan s veličinom stakla.
Porijeklo viski s vodom Staklo; Pojam viski s vodom 'se odnosi na obitelj miješana pića koje imaju veći udio mikser u alkohol. Točno podrijetlo viski s vodom ime je nejasno. Međutim, osoba po imenu Patrick Duffy, koji je bio konobar New Yorku, tvrdi da je on izmislio viski s vodom 1895. Međutim, postoje određene reference pokazuju da je pojam viski s vodom nije površini do 1898. The viski s vodom stakla nazvan tako jer pruga prakse tijekom 19. stoljeća uključuju podizanje lopte na stup ukazati na prolazećeg vlaka da vozač potreban da bi se premjestiti na brži tempo nego inače ubrzavanjem. The viski s vodom pića također je služio se brzo, a time i ime. Nadalje, vrijeme dana kada se piće konzumira može također objasniti ime - jedan koktel općenito je uživao u večeri, nekoliko sati prije večere, a viski s vodom se konzumira u popodnevnim satima, a sunce je još visoko na nebu .
U nekim regijama, viski s vodom naočale su također poznati po imenima kao što su 'Slim Jim' i 'Cooler'. Normalno, viski s vodom piće je servira preko led i napravio gore jedne likvoru i jedan mikser poput bilo voda ili gazirana piće. You želji možete ukrasiti piti s kriškom limuna, limete i naranče.
Viski s vodom Staklo struktura; viski s vodom za piće čaše obično se koriste za visoki miješana pića. Veličina viski s vodom staklo takva da se može držati između osam - dvanaest unca tekućine odjednom. Različitih vrsta stakla koje postoje, viski s vodom za piće čaše odlikuju visoki, ravnih stranica s ravnog dna ili nozi stabljike. Viski s vodom za piće naočale su relativno manji od Collins ili Zombie naočale. Međutim, ove naočale su veći od Delmonico naočale. Viski s vodom naočale su slične u obliku u Collins stakla i držite istu količinu tekućine. Međutim, Collins stakla uži promjer od viski s vodom. Međutim, viski s vodom stakla su više svestran i oni mogu biti interchanged s Collins stakla, a time, kao i druge stemware, također se može koristiti da služi soda ili pivo.
Kao što je slučaj s najviše stakla, stakla viski s vodom za piće dolazi u nekoliko različitih stilova. Međutim, većina barova i restorana služiti pića jasno, viski s vodom plain naočale. No, rukom oslikane i tonirana stakla viski s vodom setovi su također bijes kad je u pitanju osobni bar zbirka stakla.
Viski s vodom stakleni je standard u bilo zbirci koktel naočala i može koristiti za pića poput Slana Dog, Colorado buldog, Vodka, brusnica i ikada popularan Whiskey Sour. Tradicionalni viski s vodom pije se vrši putem jednoj pucao od raži viskija na led. Ostatak staklo onda je ispunjen ginger ale.
Pročitajte više na:; ručno oslikane čaše za vino, Tipovi čaše za vino, pa, to je sve o čaša viskija sa sodom staklo da je takav ludovanje u svakom i svaki bar. Kad se pokušavate lov za neke vrijedi stakla, nemojte biti neodlučan da budu kreativni, a pokušajte shopping za nešto out of the box.

No comments:

Post a Comment