Thursday 22 December 2011

Omotavati trakom Drywall

Snimanje suhozidom je prilično teško učiniti, a ako ne to učiniti pravilno, bit će zglobova i nokti koji su još uvijek vidljivi kroz zid. Najveći vlasnici kuće željeli napustiti posao snimanja drywall na profesionalni, ali uz pravu tehniku ​​i alate, to je moguće postići glatke zidove. Ovdje ćemo vas o tome kako vrpcu drywalls. Znati više o home poboljšanje.
Snimanje Drywall Korak po korak upute
Tora snimanja suhozida, ovdje su neki od materijala potrebna. , Četiri inčni fleksibilan kit nož, šest inča fleksibilan kit nož, Podešavanje smjese, rola papira trake, 12-inčni gleterom, A bendžo, Metoda
Mix postavku smjesa s vodom do željene konzistencije prije nego što započnete omotavati trakom drywall. Da bi spoj iz isušivanje, pokriti kantica složenih s lesonitu. Zasititi papir traka u blatu složeni i primjenjivati ​​sve zglobova i kut perle. Koristite bendžo ravnomjerno zasititi traku sa spoja, a zatim pažljivo ga izvaditi iz bendžo i primijeniti ga na zid. Kao što nanesite malu dio vrpcu u zidu, prstima ugladiti drywall zglobovima i rezati vrpcu na potrebnu dužinu s ruba the bendžo. Sada koristiti šest inčni fleksibilan nož kit pritisnuti traku stan na zid i uklonite višak spojeva. Nakon što ste završili, taping suhozidom na cijeloj dužini zida, koristite lopatice za širenje drugi sloj smjese na drywall. Kad ste primjenjuju betona svih preko zida, korištenje lopatice čak i ugladiti. Češati i glatka iz bilo grube projicirane grebena na drywall prije primjene trećine sloj smjese. Koristite medij borbenost papirom lagano izbrusite rubova drywall. Ovo je najbolja tehnika omotavati trakom drywall. Pročitajte više na drywall doradu tehnike.
Omotavati trakom Drywall Corners
For omotavati trakom drywall zglobova i uglovima morate slijediti sljedeći postupak. Prva mjera i izrezati roll trake papira na potrebnu dužinu, a zatim ga preklopite na pola. Dlaka traku u spoj mix i trake na uglovima proširiti ga traka 4 do 5 cm udaljen od ruba. Nanesite drugom i trećem sloju smjese, uz pomoć četiri inča fleksibilan kit nož. Dopusti da se suha, a zatim pijesak rubova sa srednjim borbenost šmirgl papir.
Omotavati trakom Drywall Strop
Ovdje su neke savjete o omotavati trakom drywall na strop. Prvo primijeniti kaput od spoja na strop i pobrinite se da je u potpunosti, čak i glatka. Sada se primjenjuju u radu trakom preko spoja, a drugi sloj smjese nad njim. Koristite lopatice to ugladiti i provjerite da traka nije vidljiva nakon druge primjene smjese. Dopusti drywall compound potpuno osuši najmanje 24 sati prije brušenje s srednje borbenost šmirgl papir. Pročitajte više na, Drywall Završni Savjeti; Kako da biste završili Drywall, kako Mud Drywall; Lijepljenje drywall with mreža traka je također alternativa ako ne želite koristiti papirne trake. Prednost snimanja drywall with mreže traka je da za razliku papirna traka ne trebate primijeniti kaput od spoja na zid prije nego što ga koristiti na zidu. Dopusti drywall da se suši najmanje tjedan dana prije nanošenja boje. Uz malo strpljenja i prakse i vi možete učiniti drywall omotavati trakom za vaš dom.

No comments:

Post a Comment