Tuesday 13 December 2011

Šminka Ideje

Mi smo svi blagoslovljeni s prirodnim ljepotama, no ponekad, trebamo unaprijediti ovu ljepotu i odnesite ga na sljedeću razinu. Se te prekrasna šminka ideje korak u. da li želite da i dalje ostane jednostavan s jednom slatka izgled, ili se želite jazz it up za djevojke 'noć vanjska strana sa dramatičan izgled, tu je malo nešto za svakoga . Bacite pogled na ove cool makeup ideje, koje će ti pomoći igrati svoje prirodne ljepote i stojite u gužvi.
Slatka šminka Ideje
Ako želite da i dalje ostane jednostavan i sladak, za upaljač prigode, pogledajte na ove savjete o slatka šminka ideje. , Prvi korak prije primjene šminka je očistiti, ton, i hidratizirati kožu temeljito. , A sada primijeniti tonirana krema dati svoje lice jasan, čak i koža ton i izbjeći praškastih izgled. ; Kriju bilo pod okom tamne krugove s jatak, koje mješavine dobro s kože. Možete ga primijeniti vršcima prstiju ili sa četkom jatak. ; Nanesite vrlo tanak sloj poluproziran praha postaviti šminka bazu u mjestu. Za one koji imaju masnu kožu, ovaj korak će također pomoći da se izbjegne sjaj uzrokovane masnu kožu. ; Za makeup gledati slatka, primjenjivati ​​blagim, suptilnim hladu sjenilo na oči, od gornje linije trepavica do obrve. Eyeliner učinit će vaše oči stand out. Oka šminka No ne može proći bez korištenja maskare to volumize trepavice. ; Nanesite vrlo blage roza rumenilo za obraze kosti i pomiješati dobro oko tog područja. , Za usana, nanesite svijetlo, a mat usana gloss ga dati da dodatne durenje. Možete ići s sjajilo da ima blagi svjetlucanje previše. , A osnovni princip slatka šminka ideja je da bi to suptilno.
Dramski šminka Ideje
Ponekad vam svibanj ištanje to jazz svoj izgled malo, tako da odete dramatične sa svojim šminka. Pogledajte kako možete sami pretvoriti u diva od noći, slijedeći ove savjete. ; Počnite čišćenje i vlaženje lice s moisturizer light. Za masnu kožu, koristite tonik before nanošenja hidratantne kreme. To će spriječiti sjaj uzrokovane pretjerano masnu kože. ; Nanesite sloj čak temelja na vašoj koži, onaj koji odgovara vašoj koži ton. Višak će koži neprirodan ton, pa budite oprezni. Nastavite koristiti highlighting u prahu i korektor ispod očiju. ; Za dramatična šminka, morate igrati do očiju. Izaberite iz tri boje sjenilo, kao i po Vašem izboru. Međutim, ti nijanse treba nastaviti od svijetle do tamne, i stoga, pripadaju istoj obitelji boja. Te mogao početi s light cream, sele u nešto tamniju nijansu, a potom i najmračnije hladu. ; Koristite najlakši boju sjene na kapcima, počevši od trepavica linije obrva. Primijenite ga dobro pomiješati i pustiti ga ravnomjerno s vaše kože. Kako bi se dodatno dramatizirati jazz, primjenjuju samo jedan redak sjenilo ispod donje linije trepavica, od unutarnjeg prema vanjskom kutu oka. ; Sljedeći korak je primijeniti sljedeći, tamniju nijansu sjenilo. Vi ćete primijeniti ovaj iz liniju trepavica samo do oko nabor. Sada primijeniti najmračnije shade koristeći kutna četka sjenilom. To će se primjenjivati ​​iznad rub samo iznos širine kutna sjenilom četkom. Počnite s malo sjenila za oči, a zatim primijeniti više, ovisno o tome želite tamno hladu biti. Provjerite jeste li pomiješati sve nijanse dobro. Neka ga nastaviti od svijetle do tamne, naravno. , Koristite tamne olovke olovka za oči, a čine liniju počevši odmah ispod vanjskom kutu oka. proširiti ga malo stvoriti mačka oči gledati, a to vratiti pravo do unutrašnjem kutu oka, iznad gornje linije trepavica. Sada nanesite tanku liniju tik ispod, ali vrlo blizu donjoj liniju trepavica. Gornji eyeliner može biti malo deblji. ; Za trepavice, koristite dobar, crna maskara dodati volumen vaše trepavice. Nakon the maskara osuši, dramatizirati izgled dalje pomoću trepavica vikler je uzeti your eyelashes. Također pogledajte na dramatične ideje šminke oko očiju. , Koristite rumenilo na obrazima koja odgovara vašoj koži ton. Ako je vaša koža ton je lakši, koristite ružičasta rumenilo, a ako to je tamnija, koristite rumenilo gole nijansi. na primjenjuju se obrazu kostiju, i to mješavina oko tog područja. , Nanesite svjetlucavo sjajilo na svoje usne, onaj koji odgovara vašoj koži ton. Također možete primijeniti tamniju nijansu, jazz svoj izgled malo. Bacite pogled na ove lip šminke savjete. ; Šminke za vjenčanje ideje, pogledajte svadba šminka i vjenčanje makeup savjete.
Vi svibanj već biti prirodne ljepote, a kada pokušate iz ovih šminka ideje, pogledajte pohvale zaliti i. Dovoljno je sjetiti se pridržavati osnovnih pravila za njegu kože, za ove šminka ideje da se željeni učinak u svim vremenima.

No comments:

Post a Comment