Wednesday 21 December 2011

Snake bilja

Znanstveno poznat kao Sanseveria trifasciata, zmija biljka, poznato je da izdrži sve vrste uslova i to ga čini idealnim biljka za početnike ili novaka. Biljka nosi lišće koje su teške i imaju izgled kao da je od mača. Imati tih listova arhitektonski građena, koji su uspravno i može narasti i do 3 ili 4 metra. Vlakna ove biljke, nakon što je koriste kako bi bowstrings. Međutim, to je sada koristiti kao ukrasna biljka te kao zatvoreni biljka u hladnijim klimama. Kao sobnu biljku, to poboljšava kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima uzimajući osloboditi toksina poput dušičnih oksida i formaldehid. Zmija biljka je bliski srodnik Majke-in-zakon je jezik koji ima žuti povezan lišće, dok je zmija biljka ima zelene granice. Iz sljedećeg, zna o različitim zahtjevima koja je potrebna za zmija biljka briga. Pročitajte više na zatvoreni biljaka koje čistom zraku.
Snake Plant Care
Mada, zmija biljka, prema onome što mnogi hobisti su doživjeli, može rasti čak i kada je lišen svjetlosti za nekoliko tjedana. Međutim, to je rekao da radije umjerena do jarkom svjetlu i to također može prilagoditi punu ned Što se tiče zmija biljka tlo, labav, dobro drenirani potting mix je dovoljno dobar za njezin rast. Također se može prilagoditi sandier tla. Zmija biljka, kako je spomenuto, među Hardy vrsta biljaka koje može tolerirati nepravilan zalijevanje uvjetima. Zalijevanje svakih 7-10 pruža biljka sa svojim potrebnu količinu vode. Tlo bi trebalo biti dopušteno da se suha između zalijevanje. Tijekom zime, cut off zalijevanje sjednice jednom u mjesec dana.
Pod-napajanja i nad-zalijevanje su samo stvari koje mogu ubiti zmiju biljka. Vi ćete razumjeti, ako se previše zalijevanje biljke, kada lišće počinje gubiti srčanost, au slučaju da biljka ne prima dovoljno vode, lišće svojim će se početi bora and nagnuti se nad. Zmija biljka fancies toplina i temperatura ispod 50 stupnjeva Farenhajt (10 stupnjeva Celzija), može biti štetno za svoje zdravlje. Poželjno je da rastu biljke u posudi, jer preferira lonac obvezuju. Repotting se može uzeti u obzir samo kada je lonac postane premala da bi održavati uspravan položaj. Gnojivo pogodno za biljke tijekom vegetacije će biti blage kaktus gnojivo. Tijekom zime, ne trebaju nastati oploditi biljke.
Snake biljaka razmnožavanje je jednostavna i može se obaviti reprodukcijski zdrav zeleni list same biljke. Make some strugotine lista u 3-4 inča segmentima te ih biljke u svježem potting tla. Pobrinite se o vrhu i dnu dijelu zmija biljka reznice, prije sadnje ih. Post sadnje reznica, držati ih u svijetlim i toplo mjesto, izbjegavanje izravnog sunčevog svjetla. Voda u tlo da bi ga vlažnom, ne gnjecav iako. Tri do četiri tjedan je period koji je potreban za reznice da raste svoje korijene i par mjeseci za lišće. Propagacije se također može obaviti zalijevanje new izdanaka, koja proizlaze iz tla kao spikes. Kao alternativa, biljka se također može podijeliti u repotting.
'Compacta "," Silver Hahnii "i" Silebersee' su neki od mnogih popularnih zmija biljnih sorti, ili također poznat kao sorte (razne a biljka izrasla iz prirodne vrste i održavani na temelju uzgoja). Postoje i druge sorte, kao dobro. Oni uključuju "Goldiana", "Hahnii 'i' Laurentii '.
Dolazak u još jedan važan aspekt zmija biljaka, mnogi ljudi se pitaju, 'Je li zmija otrovna biljka? " Pa da bude ravno, to je poznat kao među otrovne biljke. Stoga je poželjno da ga držati podalje od dohvata djece i kućnih ljubimaca. Međutim, biljka je otrovan i može naštetiti samo kada ingested ili jede. Pročitajte više na svijetu najviše otrovne biljke.
Tako je ovo sve sam za tebe, o zmija biljke, kao i sada. Skladu s gore navedenim, to je jedan od najtežih i lakše rastu biljke. Štoviše, on čisti zraka u zatvorenom prostoru. Dakle, ako se može brinuti o svojoj Nedostatak se otrovne, zmija biljka nije loš izbor afterall.

No comments:

Post a Comment