Wednesday 28 December 2011

Chest Piece Tetovaže

Svatko kaže da tetovaže je najbolji oblik self izražavanja, ali kako izražajne tetovaža je također ovisi puno o mjestu gdje je se nosili. A kad je riječ o najbolje mjesto za sebe izražavanja kroz tetovaže, prsa komad tetovaže na vrhu popisa. Kao iu svim drugim oblicima i vrstama tetovaže, prsa komad tetovaže također mogu biti nošeni u širok izbor uzoraka. Glavna prednost u prsima tetovaže je da oni mogu biti pokrivena kada morate ići u ured, a prikazuje kada se ide na party ili samo zabaviti.
Chest Piece Tetovaže za Djevojke
Grudi komad tetovaže odgovarajuće se nosili djevojke su puno drugačiji od onih pogodan za dječake. Kao djevojčice ne moraju pokazati mnogo svojih grudi, tetovaže nose ih obično su malo manji od one nose dječaci. Štoviše, ovi prsima tetovaže su više na žensku stranu. Ali danas, trend donekle promijenio, sa ženama također nosio divlje, velika, i puna tetovaže prsima komad na njihovim gornji prsima do vrat.
Chest Piece Tetovaže za dječake
Kao dječaci i muškarci su više vjerojatno da će ići bez stavljanja na majicu, s puno prostora na svojim grudima, te umjetnost tijelo može biti veći u veličini i imaju zapetljan dizajne. Osim toga, muškarci također može imati prsima tetovaže kombinaciji s onima na drugim mjestima poput ramena, vrat, leđa na vratu, želudac, itd. Normalno, prsa tetovaže izabrao muškarci su odvažnije i divljije; poput lavovi, orlovi, zmaj tetovaže i slične drugima. Ove vrste tetovaže izgledaju najbolje na prsima bodybuilders.
Chest Piece tetovaže
Dolazeći do dizajna i obrasce prsa komad tetovaže, to potpuno ovisi o sklonosti nositelja. Najjednostavniji ovih tetovaže je lettering, koja može obaviti u bilo font ili tradicionalni starog engleskog formatu. Možete imati ime vaše voljene osobe tetovirane, ili jednostavno frazu koja opisuje vaš način razmišljanja. Možete također sport vjerski tetovaža pokazati svoje duhovno stranu, poput križ tetovaže. Možete nositi takve tetovaže u konvencionalnoj plave tinte, ili dodati širok spektar boja i nijansi.
Ako imate veliki dizajn, boje sigurno će dobro izgledati, a za malu tetovažu, plava tinta je prikladno. Lice jedan lav može biti pogodan tetovaža za osobu koja želi da pokaže svoje agresivnosti. S druge pak strane, tetovaža srca sa krilima će prikazati vašu nježniju stranu. Tetovaža krune uz cvijeće će pokazati da ste više superiorniji od ljudi oko vas. Za žene; leptir tetovaže, cvijet tetovaže, i anđeo tetovaže su najprikladnije biti sported na prsima. Također imate mogućnost uključujući zapetljan plemenskih tetovaže, keltski tetovaže, i drugima iste vrste u tijelo umjetnosti na Vašim prsima.
Pročitajte više na:; Prsa Tattoo Designs, Tribal prsima Tetovaže; Nautički Star tetovaže na prsima, a to je neke informacije o prsa komad tetovaže za djevojčice i dječake. U slučaju muškaraca, škrinja je najbolje mjesto nositi velikih tetovaže za pokazivanje off vaš stil, jer postoji mnogo prostora, što ga čini moguće dobiti različite dizajne zajedno. Ako ste zbunjeni o tome što velika tetovaža će vam najbolje odgovarati, samo ići na tetoviranje dućan u Vašem mjestu i check out različitih dizajna dostupan.

No comments:

Post a Comment