Sunday 18 December 2011

Sijeva Hair

Sijeva boja kose je odličan način da bi vaša kosa lijepa. Ona također poboljšava izgled, kao i vašu osobnost. Boja kose i vodik peroksid su dvije metode za kosu sijeva, gdje se koriste kemikalije. Međutim, istraživanja su otkrili da dugo rok upotrebe ovih kemikalija može imati štetan učinak na kosu. Iz tog razloga, sve više i više žena u potrazi for prirodne kose sijeva rješenja. Štoviše, neke žene vole prirodnih sastojaka i zato što su alergični na druge kemikalije.
Sijeva kosu Home
Postoje mnoge komponente nalaze u vašoj kuhinji ormar koji se može koristiti kako bi učinkovito olakšaj kosu. Ovdje su neke od tih prirodnih recepata za sijeva kose:
Sok od limuna: Sijeva kosu limunov sok je vrlo stara i popularna tehnika. Što su limun sok je vrlo kisele prirode, njegova koncentrirani oblik će biti malo opora za kosu i vlasište kože. Dakle, to razrijediti s jednakom količinom vode prije primjene na kosu. Također možete dodati jednu žlicu soka od limuna u galon toplom vodom i operite kosu s ovim smjesu svaki dan. Kada koristite limunovog soka da olakšaj boja kose, nemojte očekivati ​​da će se prikazati željeni učinak odmah. Potrebno nekoliko tjedana prije primijetite bilo promjenu u boju kose. Znati više na olakšaj kosu s limun sok.
Maslinovo ulje: ulje se sastoji od nekoliko izvrsnih sijeva agenti koji radi čuda na boju kose. Oni koji imaju suhe i oštećene kose, oni ne mogu koristiti limunov sok izravno na kosu jer će isušiti kose dalje. Oni mogu koristiti maslinovo ulje jer će moisturize kose, kao dobro. Drugi mogu miješati gore dva žlica maslinovog ulja i jedna žlica limuna sok u čašu vode i primijenite ga na kose. Neka ulje sjediti na kosu za pola sata i zatim šampon kose. Ako tražite metoda za sijeva hair dye, zatim također možete probati vruće tretman ulje korištenjem maslinovo ulje tu svrhu.
Med: Kosa sijeva svojstva meda zbog prisustva tragova prirodno pojavljuje vodik peroksid u njemu. Uzmite jednu žlicu meda i dodati ga u čašu vode i pustiti smjesu podmiriti za pola sata tako da se hidrogen peroksid ući aktivirati formu. Nanesite smjesu na kosu u obliku debeli kaput. Za dobivanje najbolji učinak, ostavite med na kosu preko noći. Operite ga isključili sljedećeg jutra. Za ubrzavanje sijeva proces, sjediti na suncu neko vrijeme s medom na kosu, a zatim isprati.
Cvjetova kamilice: Ovo je još dob star tehnika za sijeva hair prirodno. Možete kupiti cvjetova kamilice iz lokalne trgovinama zdrave hrane. Ne idite za čaj od kamilice kao što svibanj imati drugih biljnih sadržaj, a vi svibanj ne dobiti kakav učinak koje očekujete od njega. Uzmi šalicu cvjetova kamilice i kuhati ih u dvije šalice vode za pola sat. Koristite ovu izmišljotina oprati kosu svaki dan do vaše kose dobiti lightened. Za bolji rezultat, možete otopiti jednu žličicu sode bikarbone u smjesu.
Pronađi više na:; Olakšaj Hair Naravno; Kako Olakšaj Hair Naravno; Početna lijekovi za olakšaj Vaše kose; Učinak prirodne kose lighteners raspravlja u ovom članku će biti drugačiji na svaki pojedinca. Dakle, to je poželjno da ste izvršili patch test u nekoliko vlasi kose blizu potiljka. Ako vam se sviđa efekt, zatim upotrijebiti taj sastojak za sijeva kose. Jednom ste postigli željenu boju kose, morate nastaviti ih koristiti dvaput mjesečno održavati učinak dosljedno. U bilo trenutku vremena, ako osjećate kao ide natrag vaše prirodne boju kose, prestati koristeći ih i unutar sljedećih nekoliko mjeseci vaše prirodne boju kose će vratiti.

No comments:

Post a Comment