Friday 30 December 2011

Mobile Home letvica

Mobilne kućice
Domovi su proizvedeni u tvornicama, umjesto na mjestu. Zatim, to su prevoze traktora-prikolica nad javnim cestama na stranicu. Takve kuće se nazivaju i 'mobilne kućice'. Takve kuće se često nalazi u ruralnim područjima i visoke gustoće zbivanja. U Sjedinjenim Američkim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu, oni su pozvani kao 'zajednica'. Tih domova grade pod zaštićenim uvjetima kao i po saveznim koda stvoren od strane SAD-Odjel stambenog i urbanog razvoja (Hud). Oni su klasificirani kao single-wides i double-wides. Bivši su maksimalno šesnaest stopala u širinu. Potonji su najmanje dvadeset metara u širinu.
Potreba pokretne kuće rubnih
Letvica čini dom kompletan i povećava njegovu vrijednost. Životinje poput susjeda mačke ili psi su udaljeni od kuće. Ona pruža izolacija protiv elemenata. Vlasnik može instalirati bez ikakve pomoći. Za grijanje i hlađenje račun je smanjena.
Vrste
Različite vrste pokretne kuće rubnih tipova:; Vinyl, Rock, Brick: "Za Vinyl, alate potrebne su čekić, odvijač, škare, visak bob, ili razini, taknite mjera, električna pila s nekim od finih zuba pile, urezivanje alat, krede linije i komunalnih nož. Koristite električna pila s finim zub pile ili zrakoplovstva škare za rezanje rubnih dijelova. Pričvrstite vrhu trim crno u središtu čavlima mjesta za normalne ekspanzije i kontrakcije. Na površini jedinice svezati svaki prorezom rupu ostavljajući 0,5 inča između duljine. Izbjegavajte limit završava. Preklapanje na vrh trim ispred gotovo 1 inch u zglobovima. Dozvola 0,5 inčni između komada dnu kanala za vrijeme instalacije. Izbjegavajte zatezanja nokte. Vijak nokat vrste imaju dobre drži vlast. In slučaju da su stroži previše, to može iskriviti vinil. Vozite posebnim nokte u sredini čavlima utor samo kratko za dostizanje vrha trim natrag. Ostvarite 0,75 inčni prodiranje u masivnog drveta tvar. U vanjskom temperaturom, dio mora proširiti i ugovor za vrijeme normalnog promijeniti. Završetak mora biti takva da je 1 / 16 inch igrati između noktiju glave i dijela.
Svaki umjetnoj stijeni panel je izrađen od jednog oblikovanje ABS materijala. To je isti kompozitni koji služi za nogomet kacige. Ovaj panel ne ispočetka, dent ili zvečku. Rock panel letvica opire vremenskim surov. Pristup vratima za rock letvica pruža jednostavan pristup do prostora temelj puzati. Nema potrebe ukloniti sve ploče. Snažan mrtav grom održava vrata na mjestu. Čvrsta spojnica ljuljačke vrata širom otvorena. To je od 32 inča širine i 36 centimetara visine. Ona je dostupna u bojama poput smeđe i sivo. Univerzalni Vent umetkom za Rock letvica je još jedan dodatak. Ovo je HPD odobren ventilacija roštilja. Boja je crna na utakmicu malter zglobova.
Brick letvica zahtijeva cigla panel, uglovima, gornji greben, univerzalni starter strip, cigla uglovima i rubnih studs. Cigla panel je proizveden od visokokvalitetnih smola s mnogo slojeva boje da pravi opeke i kamena izgled. Šavovi su skriveni. Postoje odahnuti umeće i vinil dnu tračnice. Pozitivan panel blokirajući sustav se koristi za jednostavnu instalaciju. Paneli su UV otporni. Ukupna veličina je 44 5 / 8 inča u širinu i 18 ¾ inča u visinu. Različite boje su koža mješavina, char brown, kolonijalna bijela, crvena mješavina, koristi koža i koristiti crveno. Različite boje u kutovima su col bijeli, koža spoj, spoj crvene, koristi koža i koristiti crveno. Vrhunski sloj se koristi zajedno sa rubnih opeke. It je opcionalno. Dimenzije su 36 cm u širinu, 3 5/8 cm visina te 1 ¼ inča dubine.

No comments:

Post a Comment