Sunday 25 December 2011

Svadbeni Frizura: Duga, srednje i kratka kosa

Na dan vjenčanja svaka djevojka želi izgledati joj najbolje bilo da joj svadben haljina, obuća joj je make up ili frizure - sve mora biti savršeno na veliki dan. Iako većina nas čini za upravljanje haljina i drugih stvari koje su dio cijelog velikog ritual shopping prije wedding još licem confusions i dileme o make up i frizure.
Unatoč igraju elementarnog ulogu u tome da nam izgledaju kao Cleopatra, postoji vrlo malo od nas koji redovito pohađa naše kose i kože, što dovodi do besane noći prije važnih dana. Kosa se različite vrste frizura postaje najveća smetnja za nabeđeni nevjesta.
This nimfa, do uništenja čovječanstva,; Nourish'd dvije kopče koje graciozan visio iza, U jednakim kovrče, i dobro conspir'd do palube, sa shining Ringlets glatke Iv'ry vrat.
-From The Silovanje Zaključaj, Alexander Pope
Svadbeni Wedding frizura; Evo nekoliko korisnih informacija o svadba frizure s obzirom na duge kratkoročnom i srednjoročnom hair duljine.
Duga kosa:; Ako imate dugu i zdravu kosu, uzeti ponos u njemu prikazuje off, tako da ostavite otvorene, kada se to također može curl kosu tako da si drugačiji izgled. Nevjeste s dugom kosom i mogu ići za updo i to poboljšati s prekrasnim ukosnice ili tijara. Tkaninu ili dizajne na haljina također može uzeti u obzir i kose može biti styled skladu s tim. Nekoliko od vas koji osjećaju ostavljajući otvorena će biti previše neuredna i pravi casual za veliki dana može također pletenica, ostavljajući nekoliko vlasi koje mogu plutati oko lica, dajući nježniju izgled. Vrlo klasični izgled može se postići kombiniranjem tijara i veo. Duga kosa može biti izdvajali natrag na pol updo.To također može biti slomljen rippling s kovrčama okolo ramena. Djevojke s kovrčava kosa mogu ići na Double azijske čvor odnosno jednostavno elegantna Updo. Duga kosa može biti ukrašen cvjetnim vijencem. One također mogu stil joj kose u jedan francuski pletenica s nekim nitima ostavljena odnosno punđa, koja će pomoći da dobijete privid dodatni visine. The nespreman kolač također pomaže u ističući različite tragove boje u kosu, ako ste nedavno su ga boji.
Srednje kose, nevjeste sa srednje kose može izjednači ili ga ostaviti nevezan odnosno kombinirani oba može biti suđeno. Kosa može biti izdvajali natrag i vezani ostavljajući nekoliko nitima otvoren krasiti potiljak. Tiaras ili ljuska ukosnice mogu dodati ljepotu. Vezanje u updo i brodski pod s bijelim slonovače također može biti učinjeno inače jedan updo s renesansnim kovrčama prikrivanja oba uha također mogu napraviti mladenka izgledaju izvrsne i drugačije. Slojeviti bob mogu ostati otvorena s završi uvijen pruža spektakularan pogled. Srednje kose također može biti počešljana natrag i zabodena obrazac ringlets, što može dodatno be ovjenčana s cvjetnim igle. Leptir ukosnice će biti sposoban za to frizure. Nevjestice ravno kosa može ga vezati u visoku poni rep sa strane i onda rastanak curl kose pramenove u male kovrče uz pomoć valjaka i onda bedazzle with Rhinestone tijara i ruža ukosnice. Perje i Tradicionalni velovi također čine mladenka izgledaju vrlo dobrohotan. Kombinacija vitica i kovrče također može biti pokušao čineći vjenčanja princeza snova. Shell i cvjetne kandže su također vrlo dobar izbor za mladenke sa srednje kose na održavanje jednodnevnog stilu
Kratku kosu.; Početku kako bi dobili pravo gledati s kratkom kosom je bila takva gnjavaža a sada čak i kratka kosa može vam izgledati kao savršeno bride.thanks na sve pribor koje imamo na tržištu. Postoji mnogo toga što može biti učinjeno. Ako imate jedan do datuma hair cut jedinicom biti uvijen, malo dalje poliranje i styling s velom teče kompletan mladenke daje izgled. Kratki kose također može biti počešljana i natrag nakićeni with flowers.this bi dati iluziju duga kosa vezana u bezbrižan kolač. Curling također može pomoći u izradi kratka kosa izgleda dugo ali onda ravna pročelja izgledaju neater so valjci trebao biti korišten u leđima koja će pomoći u dajući kosu više teksture i karaktera. Za vrlo kratku kosu gel se može koristiti za stil može koristiti za e stila, a zatim jednostavnim kamenim tijara daje bijelom anđeo izgleda. Ne dirati toplo kovrce i izbjeći češljanje kose nakon curling jer čini kratke kose izgledaju neredu. Njegova bolje prst paperje to.
Ovo su neke opće savjeti za dvorkinje, koji su oko vezati čvor vrlo brzo:; Nemojte eksperimentirati s frizurom, ili boja kose u posljednji trenutak. ; Vježbati frizure koje ste zeroed se na barem jednom prije D-dana; Držite vjenčanicu u Ming kada razmatra frizuru; Početak brigu vaše kose iz dobro unaprijed. , Odabrati pravo pribora i zadržati opcije, držati ga jednostavno. Nemojte pretjerivati. ; Evo žele svi da-se mladenke Best of luck. Ostati opušteni i osjećamo prekrasne koji će prevesti u sjaj koji, siguran sam, da začarati vašeg muškarca.

No comments:

Post a Comment