Sunday 18 December 2011

Kako produktivno to odugovlačiti

Prekidanje odugovlačenje je tema mnogih self-help knjiga na današnjem tržištu. Mi svi žele prestati odugovlačiti, a mi lik: "Ah, ja ću to sutra. Za one od nas koji su prihvatili our procrastinating prirode, umjesto da mora tretirati kao što su alkohol: nešto što treba koristiti odgovorno.
Odgovorna? Produktivna? Siguran sam da misliš, ona must've konzumira previše alkohola prije pisanja ovu stvar! Ali ja sam potpuno trijezan i ozbiljan: možete odlagati odgovorno i produktivno.
Let's koristiti primjer student koledža, kao ja trenutno jedan. Student je dreading pisanja ogroman rad koji je zbog sljedećeg dana. Kako se mogu odlagati na način koji je odgovoran, kada su ovu veliku odgovornost looming preko njih?
Jedan od najboljih načina odugovlačiti jest čišćenje. Ne samo da to može biti opuštajuće aktivnosti, a to će učiniti vaš dom ili spavaonica soba ugodnije mjesto za rad. Praonica je još jedna aktivnost koja se može baviti dok procrastinating. Ona treba biti učinjeno s vremenom, zar ne? Pa ići naprijed! Stavite papir isključeno da za nekoliko sati i dobiti taj rublja učinio!
Drugi način odugovlačiti produktivno je meditirati. Da, se može činiti kontraproduktivno da se samo sjediti negdje za neko vrijeme i ne činiti ništa, ali to je zapravo odličan način da osvježite vaš um i smiruje dušu. Ako ste procrastinating, šanse su vam nešto te bi trebao biti događaj ali ne želim da zbog različitih razloga. Ovo uzrokuje stres. Meditacija je jedna od najboljih stres relievers vani. Ako nikada niste to učinili prije, pretraživanje interneta za vođenu meditaciju podcasta. Postoji mnogo vani koji vam mogu pomoći da biste dobili ste ga počeli.
Govoreći stresa, još jedan dobar oslobađanje od stresa je vježba. Vježbanje je prekrasan način da se odlagati odgovorno. Uzimanjem brzo hodati ili trčati, ne samo radi nešto što je dobro za svoje tijelo, ali ćete također ste olakšavanja stresa iz svog uma. Neka idu i uživati ​​u hladnom (ili toplo) povjetarac kao što juri prošlosti vas ... Ahhh, se osjeća bolje već, zar ne? Kad se vratite učiniti vaš posao, vi ćete se osjećati energized i spreman za ići.
Posljednji put odugovlačenje da ćemo raspravljati ovdje je stavljanjem off jedna stvar za drugu stvar koju sam bio procrastinating dalje. Recimo da imaš dva domaćim zadaćama zbog sljedećeg dana, oba od kojih ste bili stavljanjem off. Moglo bi biti veći ili više stresno nego drugim. Počnite s lako. Put off da veći do manjih, lakše je jedan završen. Tom smislu ostvarenja dobiti od završetka prvog zadatka pomoći će vas motivirati za drugo.
Možda ti prijedlozi nisu u pravi duh odugovlačenje, ali oni su veliki načine kako bitno staviti nešto off bez sjede i uzimajući baš ništa učinio. Bilo da se radi olakšavanja stresa, radeći na nešto drugo, ili energizing vaše tijelo i um, postoji mnogo načina da se odugovlačiti produktivno.

No comments:

Post a Comment