Thursday 15 December 2011

Lica britva bumps

Facial britva bumps izgledaju vrlo neugledan i neprivlačne, čineći osobu vrlo svjestan svog izgleda i izgled. Ove kvržice uzrokovati kože postati upaljene i može čak boljeti vrlo loše. Britva bumps se pojavljuju na koži kada se dlake nisu obrijane ispravno, tj. oni su obrijane u kut, što ih okrenuti i rotor unutar kože, što je rezultiralo urastao kose. Gotovo svi muškarci imaju naišao ovaj uvjet nakon brijanja. Ako vi imate lica britva bumps, i želite znati kako da biste dobili osloboditi od njih, onda ovdje je popis stvari koje možete učiniti kako bi se izbjegle i liječiti ih. Pročitajte više o njegu kože.
Putevi to Spriječiti i Cure Facial Razor Bumps
Potopiti dlaka u Tople Voda; mnoge puta, lica britva bumps su nastala kada kosu odreže na kutom nego ravnomjerno. Da bi se čak i rezati, kosa treba biti mekan. Da biste to postigli, namakanje dlake na licu u toplu vodu za neko vrijeme će pomoći. Jednostavno uzeti ručnik, namočite ga u malo tople vode i stavi je na lice za pet minuta svakodnevne prije brijanja. To će učiniti lica kosu mekom i lako rezati. Iako, nalijevanje hair svakodnevni može konzumirati vrijeme, ipak to će sigurno pomoći biste dobili osloboditi lica britva bumps. Pročitajte više na brijanje savjeta za muškarce.
Nanesite gel za brijanje, kako bi se spriječio lica britva bumps, vrlo je važno da ne dopustite da brijača i kože dolaze u izravan kontakt. Dobar način da se osigura da je nanesite hidratantnu gel za brijanje na lice, prije brijanja. Primjena gela će formirati neku vrstu barijere između kože i britva, čime se sprječava ozljede lica i britva bumps.
Održavanje čistoće i higijene; ​​bakterija koje rastu na brijač, kao i lopatice se proširila na lice kroz njih, čime se pogoršava lica britva bumps. Dakle, da liječe britva bumps, držati tih brijanje alate sterilizirano. Mijenjanje noža svaki tjedan i ispiranje brijač s nekim alkohol, pobrinut će se da nema nakupljanje bakterija.
Primijeni Aftershave; za lica olakšanje britva naletjeti, primjenjujući aftershave koja sadrži biljnim sastojcima poput tea tree ulje ili čak joda će pomoći. Ako je alkohol temelji poslije brijanja losion se koristi, to će nam pomoći u sprečavanju bilo kakve zaraze koje se mogu dogoditi u lica brijač bumps.
Primijeni Facial Razor Bumps kreme i gelovi; za lica tretman britva naletjeti, postoje određene antiseptički kreme koji su dostupni na tržištu koje mogu primijeniti za olakšanje. Exfoliating gelovi, koja sadrže sastojke poput salicylic acid i vještica ljeska, su izuzetno koristan previše, jer pomoć u raspusstanju kožu na urastao kose, time čineći folikul rasti dlaka u normalan način.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili osloboditi od britva bumps, britva bumps Cure: "Ovo su neke učinkovite načine da se bave lica britva bumps. Osim ovih, način osoba shaves ima puno veze s hoće li dobiti britva bumps ili ne. Idealan način za brijanje je brijanje u smjeru kose, koristeći vrlo kratke poteze. Ako se ova tehnika ne slijedi, odnosno ako se radi brijanje u suprotnom smjeru dlake ili ako dugo brijanje potezima se koriste, može uzrokovati urastao kose, nadraženost kože, kao i lica bumps. Dakle, slijedite navedene mjere predostrožnosti, obrije koristeći pravilan tehnike, i primijeniti učinkovit aftershave biste dobili osloboditi lica britva bumps.

No comments:

Post a Comment