Monday 26 December 2011

Modern vs Suvremene Spavaća soba Namještaj

Shopping za Spavaća soba Namještaj:, Ako ste u kupovinu za cijelu novi set namještaja za spavaće sobe, vjerojatno će vam biti malo zbunjeni niz stilova i dizajna koji su dostupni na tržištu trenutno. Naći ćete i namještaj ste mislili da ste htjeli i namještaj niste ni znali postojala, sve, od antičkih, promašaj-starinski, moderne, suvremene, rustikalne, prijelazni i slično. Smartest stvar koju možemo učiniti jest uzeti svoje vrijeme za istraživanje svih dostupnih izbora, koji, danas, lako je učinjeno putem Interneta. Naučiti sve što možete o različitim stilovima opremanje, usporediti cijene i što je najvažnije, razviti jasnu ideju te što se može živjeti s. Napravite Zabilježite stvari trebate - krevet, armoire, zrcaljeni komoda, par nightstand s ladicama, fotelje, stolice, i tako dalje - i odlučivati ​​ako želite kupiti cijeli spavaća soba namještaj skup svih odjednom ili bi radije izgraditi skup s odvojenim komadima. Trebali bi razmotriti boju, oblik i veličina namještaja će biti u skladu s postojećim spavaća soba dekor, možete izmjeriti vaše spavaće sobe području da biste dobili točnu predodžbu o tome kako će se uklopiti namještaj u njoj.
Namještaja za spavaću sobu:; Kao opremanja za ostatak vaše kuće, namještaj spavaće sobe također bi trebao biti stvar osobnih preferencija - svoj ukus i udobnosti trebala biti iznad svega. To je rekao, također treba razmotriti korisnost i modni faktora. Želite li spavaćoj sobi namještaj koji je jednostavan za održavanje ili da li vi imati vremena za visoke održavanje namještaja? Ako imate djecu i kućne ljubimce, primjerice, to vjerojatno neće učiniti da namještaj koji je jednostavno previše dragocjeno da se dotaknu. Zatim, trebali biste uzeti u obzir ako možete izdržati namještaj koji ste odabrali za mnogo godina da dođem ili će ga radije seem retrogradne u samo nekoliko godina? Dobar dizajn, kažu, nikad ne izlazi iz mode, već to zahtijeva pravo postavljanja svih isti. Tako da imate pravi prostor?
Razlog zašto se mnogi ljudi izgleda da ide za moderne i suvremene spavaće sobe namještaj je da je ova vrsta namještaja, osim od obličje dobar i biti jednostavan za održavanje, obično je u sync sa sadašnjem životnom stilu. Dolazi u različitim oblicima štedi prostor, često s ugrađenim skladišnim prostorima, tako da ćete imati problema čineći najmanja spavaća soba pogled otvoren, uncluttered i ugodan. Budući da je lagan, to je također jednostavno prebaciti oko namještaja i dati vaše spavaće sobe drugačiji ambijent od vremena do vremena.
Neka nam vidjeti što pojmovi "moderne" i "savremenog" značiti.
Modern vs Suvremene Spavaća soba Namještaj:, a izraz 'Moderna', koji se primjenjivao do namještaja ovdje, uglavnom se odnosi namještaj dizajna koji su stvorili Bauhaus škole dizajna u Njemačkoj u razdoblju između dva svjetska rata. Koju je osnovao Walter Gropius je Bauhaus školi provode inovativne dizajne koji su izvanredne - posebno u svjetlu baroknom stilu namještaj koji su u modi u to vrijeme - za svoje čiste linije i radikalno pojednostavljenih oblika, a naglasak na funkcionalnosti. Suvremeni namještaj dizajni registriran materijale kao što su čelik, staklo i plastiku, stvarajući nečuvenim dojam vizualne lakoće i prostora.
Dolaskom nacista i izbijanja Drugog svjetskog rata izazvao mnoge Bauhausa dizajnera da napuste zemlju i useliti u Sjedinjene Države. Oni su donijeli svoje koncepte modernog dizajna na ovaj način na novu i receptivne zemlje, gdje su se, različito, prilagođeni, asimilirani i pretvorena u daljnji inovativnih koncepata.
Dobar primjer "modernu" spavaće sobe namještaj Gustav Hassenpflug je sklopivi stol. Kad nije u uporabi, stolni mogu preklopiti na samo 4 inča. Još jedna velika i štedi prostor komad namještaja je platforma krevet, prvobitno je dizajnirao Mies van der Rohe. Ona ima jednostavan dizajn koji izgleda dobra u svakom vrste soba i nudi prostor za pohranu iznutra, što je blagodat ako imate malu površinu.
Kada govorimo od 'suvremene' u dizajnu namještaja, s druge strane, mislimo na stilove i trendove koji su aktualni i danas. Suvremeni namještaj dizajn može biti inspiriran modernim dizajnom, iz antičkog dizajna, iz etničkih dizajna, iz rustikalni dizajn, iz likovne umjetnosti, iz prirode, iz tehnologije, iz pravedan o išta vani, ona može uklopiti u različite ideje. Ako vam se sviđa maštovit i kreativan namještaj spavaće sobe, koja se proteže konvencionalnih i mogu just granice na ekscentrični, a zatim suvremenog namještaja za vas. Suvremeni namještaj spavaće sobe nastoji proširiti granice dizajn with zapanjujuće i elegantnim konturama, bez žrtvovanja udobnost i funkcionalnost. It je gladak, unembellished i može doći u prigušen i podebljano boje. To dolazi u različitim materijalima, - reciklirati čelik, aluminij, krom, stakla, drva, drvo-promašaj, a uz tkanine kao što je lan, pamuk, juta, svila, konoplja organski, reciklirati poliester tkanina, vuna, prirodni lateks pjenom i sl. - ali više i više naglasak ovih dana izgleda kao da se na ostajanju netoksični i eko-prijateljski.

No comments:

Post a Comment