Tuesday 20 December 2011

Stolnjaci

Za jedan neinspiriran duši stolnjak može biti komad tkanine značilo da ste skupo tablice iz slučajni izljevi ali u stvarnosti stolnjak je mnogo više od toga. Uz malo investicija u nešto kao jednostavan kao stolnjak, ne samo da možete imati lijepo položi stol sjediti okolo, uživajte zadovoljavajuće obrok, ali i dodali sjaj na svoj životni prostor. Pa što vam je potrebno gledati u kada pokušavate pronaći idealan stolnjak?
Znaj svoje veličine tablice, odrediti širinu i duljinu Vašeg stola. Mjera vaš stol s kraja na kraj. Zabilježite mjere iu inča i centimetrima zato različitih marki koriste različita sredstva za određivanje veličine. Ne zaboravite provjeriti da li stolnjaka kupujete je za četverosjed ili stol sa šest sjedala večeru, ako ne želite zadržati bore podešavanja rubnih kasnije. Stolnjake ponekad objesiti previše daleko u kratkom završava ili jedva stane na stol dužine, a to može pokvariti ljepotu.
Odlučite se na oblik koji najbolje odgovara vašem stolu najbolje; Stolnjaci su uglavnom dostupni u različitim oblicima: pravokutnik, ovalni, okrugli i kvadratni. Svaki oblik dolazi u mnogo različitih veličina, pa se pobrinite da izmjeriti svoj stol. Okrugli stolnjaci izgledaju dobro samo na okruglim stolovima. Nemojte pokušati da ih koristite za kvadrat ili ovalni stolovi. Slično tome, kvadrat stolnjaci su općenito dizajnirani da stane četvornih tablice koje sjedalo do četiri osobe. Ako imate šest do osam sjedala tablici, provjerite da li pravokutnik ili ovalnog oblika jednom će odgovarati vašem stolu.
Odaberite pravu tkanina; Prilikom odabira tkanina, to je poželjno da ste ispitati upotrebljivost tablice. Želite li dramatičan čipkan stolnjak odgovarati svečanoj večeri raspoloženje ili zahtijevaju razumno cijene tiskane vinil za svakodnevnu uporabu?
Stolnjake obično dolaze u pamuka, pamučnih mješavina, poliester, vinilni ili kukičanje. Dok je poliester stolnjak može biti malo skuplji, to je obično više funkcionalan i lako se čiste. Pamuk, pamuk-mješavina i vinil stolnjake s druge strane su dobra vrijednost za novac, ako ste obličje za jeftin stolnjacima. Vinyl vlakna previše lako se opere i skrb, u slučaju krivog izlijevanja. Jednostavno možete obrišite mrlja hrane na vinil materijala. Jedini problem s njim je da je materijal sklon tear-off nakon nekog vremena. Kukičanih materijala, zanimljivo, čak i nakon nekoliko pranja, pogledajte novi, čuvajući svoj izvorni oblik i boju, a time su veliki za svakodnevnu uporabu. Međutim, to je light-weight pamuk koji je ostao najpopularniji tkanina zbog svoje kvalitete lako rukovanje. Bez obzira tkanina koje ste izabrali, važno je provjeriti pranja upute tkanina kada se odluči na kupnju, jer određene tkanine imaju tendenciju da se smanjiti.
Procijenite dužina u jard, prije nego što završiti buy, odrediti željenu kap ili letvica na stolnjak. Ovo je duljina stolnjak koji visi preko ruba stola. ; Za svakodnevnu stolnjake podataka: pad 10-12 otprilike 1-2 iznad stolice sjedala. ; Formalna blagovaonom stolnjake: pad je 16-24. ; Kat-dužinu stolnjaka: stolnjaka doseže do u roku od 1 / 2 od poda (oko 28-29).
Nakon što ste podmiriti na stolnjak koji je samo pravo za svoju tablicu, možete pokušati i upotpunjuju Vaše stolnjak s dobar set podudaranje placemat, milje, željeznica, trkač ili salvete. Sve to se lako može postaviti raspoloženje na blagovaona stol, bilo za redovite večeru ili formalni obrok stranke.
Dobrodošlica luksuz za svakodnevnu to bi moglo biti već vrhu tablice također može pretvoriti u umjetničko djelo s impresivnim stolnjak. Pa što čekate? Idi boje vaš život.

No comments:

Post a Comment