Tuesday 27 December 2011

Prirodni lijekovi Flea

Kada vaš ljubimac dobiva zaraze po buhe, to je peckav problem, jer uzimajući osloboditi od njih je i izazovan zadatak. The buha napad nije samo ograničeno na svoje kućne ljubimce, ali samo će se širiti sve preko svog doma. Štoviše, mačka buha i pas buha sisati krv iz vaš ljubimac za opstanak. Oni također često početi biting ljudi, osobito djece. Kontroliranje ove sitne smeđe boje, bez krila insekata je teško jer su jako brzo množe. Vi ćete biti iznenađeni da znaju da je jedan ženski buhe polaže oko 20.000 jajašaca u rasponu od samo tri mjeseca! Prirodni buha lijekovi obično su preferirani kao oni ne imati bilo jake kemijske sadržaj koji može uzrokovati štetu do ljubimac. Štoviše, buhe imaju tendenciju da se prilagođena za većinu kemikalija koje su prisutne u komercijalne proizvode sa svakim generacije, i kao rezultat toga oni postaju nedjelotvorne.
Prirodni lijekovi za Buhe
Najbolji dio prirodne tretmane je da čak i ako vaše ljubimce ingest ovih tvari dok lizanje njihove šape ili krzno, neće imati bilo nepovoljan utjecati na njihovo zdravlje. Evo nekoliko prirodni proizvodi koji može kontrolirati buha u vašem pasa i mačaka:
Prirodni Flea lijekova: Limun, Uzmi limun i izrezati ga na tanke kriške. Prokuhati dvije šalice destilirane vode i prelijte narezane limun. Neka limuna promočiti temeljito u vodu preko noći. To će puštanje citrusa ulja prisutan u limuna u vodu. Sada umočiti pamuk loptu u ovo rješenje i to DAB cijelom vašeg ljubimca krzna. Provjerite je li vaš ljubimac ne smočiti s njom.
Prirodni Flea lijekova: bijeli ocat; Uzmi jednake količine bijelog octa i vode te ih dobro izmiješati. Ulijte ovu smjesu u sprej bocu i primijenite ga na vaš ljubimac je daleko. Kao što sprej smjesu, širite njegove kapljicama u krzna ispravno koristeći ruke ili četkom. Kiseli komponenta prisutna u octu ubija buhe bez nanošenja bilo kakve iritacije na koži ljubimca.
Prirodni Flea lijekova: eukaliptus ulje; Dajte kupka za vaš ljubimac s domaćim buha šampon koji se sastoje od ulja eukaliptusa. Za pripremu ovaj šampon, dodajte dvije teaspoons eukaliptus ulja u šalicu blage dishwashing tekućeg sapuna. Wet joj kaput temeljito, a zatim primijeniti šampon i pjena dobro. Nastavite trljati šampon za oko 5 minuta i onda isprati. Umjesto korištenja plain vode, možete pripremiti čaj by ključanje jakim mirisna bilje poput metvice i buhača ostavlja i koristiti ga za ispiranje. Kemijska vašeg ljubimca krzna, a zatim ih četkom dobro.
Prirodni lijekovi Buha: Češnjak; Osim topikalna primjena prirodnih sprejevi, možete hraniti češnjak tvoj ljubimac radi kontrole buha. Kad su jesti češnjak određeni miris izlučuje kroz površinu njihove kože zbog čega je uvjet neprikladan za buhe da opstane. Tako oni neće riješiti krzno i ​​neće gristi bilo. Možete širiti neke češnjaka u prahu ili soka u hranu svaki dan.
Prirodni lijekovi Buha: Eterična ulja, buha ovratnik koji se sastoje od eteričnih ulja je jedan od najboljih prirodnih lijekova buha za pse. Pripremite smjesu pomoću 2 žlice svake od paprene metvice i kedar eteričnih ulja, pola šalice ulje ružmarina i jedna-četvrtina šalice citronele eteričnih ulja. Uzmi užeta napravio prirodnih vlakana i umočiti u ovaj pripremljenu smjesu za neko vrijeme. Zatim neka konop suho za 8-10 sati. Kada je ima sušen pravilno, ga vezati oko ljubimac vrat. Međutim, ne biste trebali koristiti na vaše mačke.
Pročitajte više na:; Flea Početna lijekovi; Prirodni lijekovi za Buhe; Ovi prirodni buha lijekova će pružiti olakšanje vašim kućne iz svrab i držati ih bolesti besplatno. Za potpune kontrole buha, vakuum očistiti vaš ljubimac's posteljinu i onih područja gdje provode najviše vremena redovito. Spread eukaliptus ostavlja u svakom gluho i kutu kuće kako bi se spriječilo buduće zaraze buha. Tih listova ostat će svježe za 6 mjeseci i dati out lijepo miris cijeloj kući previše.

No comments:

Post a Comment