Thursday 22 December 2011

Prvi Datum Etiquette

A vi mislili tvrd dio je učinjeno ... Pitajući out nije upola tvrd kao prvi datum. Prvi datum je prvi put da bih provesti dugo vremena s tom posebnu osobu. To je vjerojatno prva i posljednja šanse da bih se napraviti prvi dojam. Kao što kažu, prvi dojam je posljednji dojam ', morate to učiniti pravu. Obje muškarci i žene, trebaju slijediti skup prvi datum etiketa kao stvar ljubaznosti. It's ali prirodno da biti u smesti stanju uma na misao prvi datum. Teško je znati o stvarima govoriti o na prvom spoju ili što učiniti na prvi dan. Štoviše, očekivanja prvog dana pitanja mogu biti vrlo petrifying. Malo istraživanja i razumijevanja prvi dan etiketa može vam pomoći u prevladavanju tih strahova.
Prvo Datum etiketa
Datum Etiquette # 1; Jednostavnost je sofisticiranost, je ono što većina prvi put daters zaboraviti dok preljev gore na događaj. Pa što nositi na prvi datum? Svoju haljinu kôd za prvi datum ovisi o tome što će biti događaj na svoj prvi datum. Ako je vaš prvi datum je uzročni nedjeljni ručak, a zatim ljetna haljina ili koktel haljina najbolje odgovara. S druge strane, ako je vaš prvi datum svečana večera na swanky restoranu, a zatim suštinskog malu crnu haljinu nikada neće poći po zlu. Isto vrijedi i za muškarce koji su zbunjeni o tome prvi datum dressing smislu. Na kraju, ne kompromis na udobnost, a uzimajući spremni za romantičnu prvi dan.
Datum Etiquette # 2; Ostale nego preljev, vaše osobne grooming navike reći puno o vama. Usitnjeno nokti, frayed kose i ispucala usne ne ide vam pomoći napraviti dobar dojam. Ako zaista želite ishod prvi datum će biti znatan, manikura i pedikura su moje jake preporuke. Izlet salonom će vratiti vaš ozaren ljepotu za još ljepši vremena naprijed. Dragi muškarci, bockanje brade, razbarušen kose i miris znoja su potpuni katastrofa. Očistite up dobro pred vama glavu van za datum i staviti u malo više od trenutak's misao kao te dobiti spremni za svoj prvi datum.
Datum Etiquette # 3, ne bude kasno! Postoji nije drugi način staviti ga. Prvi datum o je trošiti vrijeme zajedno. Uzimajući kasno za datum je jedini idući u gubiti vrijeme, koje ste mogli zajedno proveli. Baš kao želite vaš datum poštivati ​​svoje vrijeme, vaš datum bi cijeniti isti previše.
Datum Etiquette # 4; Prvi dan etiketa ne samo o dojmovima, ali o šarmantan vaš datum, kao dobro. Classic djela viteštva poput, držeći vrata za damu, čupanje stolicu, joj ispuštajući off, ga zahvalivši ili poštujući granica stola manira nikad izaći iz mode. Uvijek zapamtiti zahvaliti vaš datum kao on vas kapi off za lijepu vrijeme ste proveli zajedno (čak ako imate ne, još Hvala). Konačno, bilo bi lijepo ideja da držati tvoj alkohola unos u provjeri.
Datum Etiquette # 5, kako je to prvi dan, ne može biti malo nezgodna trenutaka. Osim neizbježan, zadržati razgovore svjetlo. Izbjegavajte govori o problemima na radnim mjestima, političkim shvaćanjima i općenito tema koje možete dobiti u grijanom argument. Govoreći o interesima, hobije, ambicije i snovi su više poput prvi temama datum razgovor.
Pred kraj prvog dana, poljubac izgleda kao savršeni završetak. Ali nije tako, ako je vaš dan je neudoban. Ljubljenje je osobni izbor i međusobne odluku. Uzmi svoje poziv sa svojim partnerom pristanak, a zatim ići za to.
Prvi dan etiketa za žene i prvi datum bonton za muškarce su više ili manje isto. Vaš prvi datum može biti vrata za drugi datum. Slijedite ovih prvih etiketa datum za nezaboravan provod!

No comments:

Post a Comment