Saturday 24 December 2011

Exfoliator za osjetljivu kožu

Osjetljiva koža čuva vas podsjeti na svoje osobitost. Većina njegovih simptoma su neugodan i mučan. Neke od karakteristike osjetljive kože su da ima tanke epidermis, opeklina lako, pokazuje vene na nos i cheekbones, je alergičan na mnoge namirnice i njegu kože proizvodi, postaje crvena kada dotaknu, lako razvija blotches, je sklona čudan zakrpe i reagira na oba niske i visoke temperaturama. Takav tip kože je zaista problem. Ako imate osjetljivu kožu, morate biti oprezni s njegu kože i kozmetički proizvodi.
Trebate biti extra oprezni kada je riječ odabiru exfoliator za to. Nepodobnih exfoliator često dovodi vam da osjetite vašu kožu zbijeno i preko suha. Vaša koža ide crvene i razvija blotches. A ako nastaviti koristiti jedan 'krivo' exfoliator, vi svibanj kraj gore sa izboranu kožu vremenom. To unaprijed takvu mogućnost, trebali biste koristiti blagi i nježan piling na vašoj koži. Sadašnji pokušaji članak kako bi unaprijedili Vaše znanje o osjetljivu kožu i kakav piling agent je najvjerojatnije to odijelo. Dakle, držati čitanje kako bi saznali što su najbolji piling za osjetljivu kožu dostupne u kozmetičkim trgovinama i kod svoje kuće. Pročitajte na koži exfoliation.
Zašto imate osjetljivu kožu?
Postoji nekoliko čimbenika koji mogu povećati osjetljivost vaše kože. Oni uključuju alergije, genetsku predispoziciju slabo varenje i hrane asimilacije, sporo eliminacije i poremećaji štitnjače. Bilo ovih čimbenici mogu biti razlog iza vaše osjetljive kožu. Biste saznali, trebate korelirati povećanje osjetljivosti glede što jedete, primijeniti na vašoj koži i vrsti okoliša živite u. U većini slučajeva, alergija je temeljni faktor. Često je zbog alergije na određene namirnice ili njihove proizvode. Možete uzeti test alergiju saznati njezinu mogućnost kao uzrok za vašu osjetljivu kožu.
Ako pronaći mnoge članova vaše obitelji imati osjetljivu kožu, genetska predispozicija svibanj biti razlog iza vašeg vlasništvo osjetljivu kožu. Nepravilno probavu hrane i trom eliminacijskim procesom proizvoda često stvoriti plin, bloating i upalu u vaš probavni trakt. To može utjecati mnoge druge tijelo organa i struktura uključujući kože. Konačno, oko 20% žena imaju hypoactive štitnjača. Osjetljiva kože je jedan od lako uočljiv simptome takvog medicinskog stanja. Samo kliničkom dijagnozom može utvrditi funkcionalnost vašeg štitnjača.
Koje su Dobrog exfoliators za osjetljivu kožu?
Na tržištu je potopljena s širok raspon proizvoda za njegu kože, koji su često formulirana tako da odgovara određenom tipu kože. Ako pretražujete dobro, ćete sigurno pronaći exfoliator pogodan za vaše osjetljive kožu. Općenito, exfoliator za osjetljivu kožu je hypoallergenic i noncomedogenic. To ne sadrže natrij lauryl sulfat i formaldehid-based konzervansa, i bez dodano miris. Paket often spominje da određeni proizvod je značilo za osjetljivu kožu. To će biti čak bolje ako popraviti sastanak s dermatolog i zamolite ga predlažemo Vam exfoliator za osjetljivu kožu. Pročitajte više na exfoliate lice kod kuće.
Ako želite probati nekoliko domaće exfoliators za osjetljivu kožu, zatim su neke lako exfoliator receptima. Evo više na osjetljivoj rutinu njege kože. ; Uzmi polovina banana i pomiješati ga s medom. Nanesite smjesu na svoj kože lica. Ostavite ga na za oko 5 minuta. Operite ga isključili dobro s vodom. ; Uzmi 2-3 teaspoons meda i pomiješati s trunkom cimetovog praha i nekoliko kapi svježeg mlijeka na njega. Spread ga na vaše lice, vrat i druge dijelove tijela, gdjegod želite. Operite ga isključiti s vodom trljanjem. ; Uzmi 1-2 teaspoons bicarb soda i malo iznos svježeg mlijeka. ih Izmiješati dobro napraviti tijesto. primijeniti ga na vaše lice oko 8 minuta. Isperite lice dobro s vodom. ; Mix 3-4 teaspoons zgnječen zob i 2-3 kapi meda. Svrha je dati smjesu pastu poput dosljednost. Možete dodati malo vode. primijeniti ga na vašem lice za 10 minuta. Kada ovaj maskom dobiva osušeni, pročišćavati ga isključili dobro s vodom. ; Pročitajte više na:; Kako Ljuštiti Skin; Osjetljiva Skin Proizvodi; Sensitive Skin Care; By ide kroz ovaj članak morate imati dobio ideju o najbolje lica exfoliator za osjetljivu kožu. Tajna brizi za osjetljivu kožu je strogo slijediti korištenje smjerove kože proizvoda specifične ga. U slučaju domaće, prirodnih i nježan exfoliator za osjetljivu kožu, izbjeći ih ostavljajući na vašoj koži za više nego danog vremenskog duljine. Također, slijedite zdrave prehrane i umjereno vježbanje režim da ostanu u formi i izgledaju odlično.

No comments:

Post a Comment