Wednesday 14 December 2011

Najbolji osjetljivu kožu ovlaživač

Tko ne želi svježe izgleda, užaren kože? Siguran sam da većina nas bi pokušali različite proizvode za njegu kože da imaju čistu i shinning kožu. Međutim, od kojih neki proizvodi nemaju koristi za pomlađivanje naše kože, dok su drugi potpuni gubitak novca. Pa, u tom traganju vlasništvo lijepu kožu, najvažnije i zajednički element koji većinu nas Zanemariti je znajući naš tip kože. Budući da različiti tipovi kože imaju različite zahtjeve, ne bi trebalo koristiti bilo koji proizvod za njegu kože, bez znajući što tip kože je dizajniran za. Više o prirodnim njegu kože.
Hidratantna krema je jedan takav proizvod koji sprečava i tretira suhu kožu, poboljšava tonus kože i teksture, i maske nesavršenost. Ali ako imate osjetljivu ili osjetljivu kožu, pronalaženje najbolje osjetljivu kožu hidratantnu mogu biti teška zadaća. That previše, kada postoje brojni proizvodi za njegu kože braneći se posebno formuliran za osjetljivu kožu i još uvijek izaziva iritaciju, crvenilo i drugih kožnih problema u mnogim ljudima. Stoga, ako se pitate što je najbolje hidratantna krema za osjetljivu kožu, zatim čuvanje čitanje ...
Najbolje ovlaživač za osjetljivu kožu
Hidratantna krema djeluje tako zamijeniti prirodne kože ulja da pokrije male pukotina u kožu, i ostaviti umirujuće zaštitni film koji poboljšava izgled i smanjuje pojavu suhe i starenja kože. A good moisturizer povećava sadržaj vode, smanjuje gubitak vode i ponovno uspostavlja sposobnost kože da zadrži vodu. Na osnovnoj razini, kože ovlaživač sadrži sastojke kao što su:; humectants (urea, glicerin, alfa hidroksi kiseline), za upijanje vode iz zraka i održavanje vlage u koži. ; Emollients (lanolin, mineralna ulja, petrolatum), za punjenje u prostorima između stanica u koži i lipidi zamjene, koji pomaže u zaglađivanje i podmazivanje suhu kožu. ; Mirisi, osigurati svjež, ugodan miris i prikriti mirisom ostale sastojke. , Konzervansi, kako bi se spriječilo bakterijske kontaminacije nakon što je proizvod otvorena. , Ovi sastojci potaknuti naš tijelo proizvodnju kolagena i elastina (skupina prirodnih proteina), smanjiti strijama, ugladiti bora, deblokirati pore i ljuštiti mrtve stanice kože. Budući da osjetljivu kožu je više osjetljiv na bolesti kože kao što su iritacija, crvenilo, akne, svrbež ili osip na koži, treba tražiti moisturizer s plant-based ulja poput jojobe i avokada ulja hidrat kožu učinkovito i sigurno. Tih ulja imaju kemijski sastav u blizini sebuma (vrsta ulja naše tijelo proizvodi), stoga postoje minimalne šanse da nuspojave. Izbjegavati uzimanje koži ovlaživač sadrži različite kemijske jer su oštre na koži i ići za prirodne osjetljivu kožu hidratantnu se sastoji od prirodne sastojke kao Extrapone Nutgrass korijena. Ona štiti kožu od jakog UV zrake dolaze od sunca i pomaže u smanjenju i eventualno iskorjenjivanju prljavi pigmentacije i mrlja, i čini kožu bjelji i svjetliju. Više o osjetljivim savjete njegu kože.
Kako se prijaviti najbolji ovlaživač za osjetljivu kožu?
Osim znanja, što je najbolje osjetljive kože ovlaživač za kožu, jednako je važno znati kada i kako da ga primjenjuju. Najbolje vrijeme za primjenu na koži ovlaživač je odmah nakon kupanja. Just pogladiti ili osušiti kožu dok je jedva suha, a zatim primijeniti ovlaživač da pomogne zadržati vodu na površini stanice. Također možete primijeniti ovlaživač prije vježbanja na otvorenom, u hladno vrijeme, na svoje tijelo i osobito na rukama kao svoje ruke su najviše izloženi kemikalije kao soaps nego bilo koji drugi dio vašeg tijela. Izbjegavajte korištenje teških kožu kreme na lice pogotovo ako imate osjetljivu kožu, osim ako ste prekomjerne suhoća.
Vi svibanj također željeli čitanja:; Prirodni Briga za osjetljivu kožu, acne proizvodi za osjetljivu kožu, acne tretman za osjetljivu kožu, najbolju osjetljivu kožu care products, čak i nakon koristeći najbolje osjetljive kože ovlaživač, ako još uvijek ima problema s kožom, preporučljivo je posavjetujte se sa svojim dermatologom. Liječnik će napraviti personaliziranu njegu kože plan procjenjujući vaš tip kože, ocjene vašu kožu stanje, a zatim preporučujući moisturizers vjerojatno da će biti učinkovite i sigurne za Vaše osjetljivu kožu.

No comments:

Post a Comment