Saturday 17 December 2011

Ženska frizura: frizura za dugu kosu Zaključavanje

Kad je netko rekao, "Život je pun beskrajne borbe frustracija i izazove, ali na kraju ćete naći frizure vam se sviđa!", Shvatio sam da nije sve izgubljeno!
Ako mislite da ste jedini koji dobiva zaglavi s pogrešnim frizuru, mislim opet! Kao što ljudi imaju strah od stomatologa stolice, tako da je to slučaj sa mnom koliko frizera ići! Dreading taj posjet to moj stilist (novu svaki put!), Imao sam skoro dosegla zaključka da postoji ništa poput prava stil ili za taj tvar, čak dobar stilist!
A kako vrhu svega toga, zamislite 'horor' (nekim) od kaskadno imaju dugu kosu! Za zauzet ženu, uvijek u pokretu, ona je uvijek bila najpametnija mogućnost da sportske kratke kose-DOS-a. Pa znači li to da, djevojke s dugim tresses sjediti i besposličariti svojih palca kod kuće? Maybe Beyonce dodaje kose ekstenzije bez rima i razlog! Iako moram čine ga jednom trenutku napomenuti da se često vjeruje ženama s raskošnim dugom kosom se utvrdi da je više privlačan za ljude u odnosu na žene s kratkom brave. (Pa, barem određeni dio ljudi!)
Sada dolazi težak zadatak. Tako da imate duga kosa. I vaše dečko voli ga kao dobro. No, jedan od najvećih dilema s kojima se suočavaju većina žena je kako dotjerati svoje dugo tresses. To je pitanje pronalaženja pravom stilu tako da pristaje vašem licu i uskladiti svoj stav. Također, zahtijeva da se pampered i tretirani s krajnjom tender, mila, briga.
Prvi najvažniji korak, ne provjerite da li pronaći pravu frizer. On je stvoritelj, koji će se oblikuje vaše lijepe zaključava otkriti novo si! Razgovarati sa svojim stilist, brojne mogućnosti. Napravite napor i check out najnovije trendove online.
Evo nekoliko savjeta na ženske frizura za duge kose brave (do vas zadovoljiti pravo stilista!):
Jednostavno pustiti kosu dolje! Mislim stvarno to. Nakon što je dobar iznos od četkanja, možete pustiti kosu strujanja oko ramena. Dodajte neke fijuk na njega tako da je accessorizing s kabel ili koristiti neke boje zrna. Pobrinite se da ne ide preko vrha, kao što ne želite izgledati kao božićno drvce. , Rad na određenom dijelu vaše kose. Ovisno o ono što odgovara Vašim lice cut, možete dodati neke bangs koji mogu poljubiti vaše čelo ili jednostavno biti brushed natrag. ; Pleter odjeljak može biti vremena za neke, a možete stvoriti novi izgled uljepšati tupa, turoban dana! Pletenica dio iz prednje linije kose i na rubu, tako da se jednostavno visi na stranu. Broj pletenica počiva isključivo na svoju prednost i vrsta gledati vam je potrebna. ; Prerušiti up your pletenice s draguljima ili igle i ako to nije vaš stil, onda jednostavno ga haljina dolje koristeći veze koje spoj s vašim kose. , Ako se osjećate imate poduži kose koji ne mogu biti vezani, tada možete vezati gornjem dijelu kosu u rep i neka ostatak kaskada ispod ramena. Dodaj rhinestone pin pribaviti elegantan dodir. , Koristiti više ponytails za one spremni eksperimentirati. Četka kosu da joj prekrasan sjaj i da biste dobili osloboditi od svih zamršene. Zagladimo vaše kose u tri čak i odjeljke kako su osnovne ponytails. Postići multi-poni izgled ih dalje dijeli u odvojene mini ponytails. Pobrinite se da su osigurani dobro. Budite kreativni sa pod-sekcija. Pletenica ili čvor. Dno crta je improvizirati. Ukosnice dodati da dodir glam u slučaju da želite napraviti poseban napor za to super vruće datuma u subotu navečer! , Ona biti ravna, valovita ili kovrčava brave, to sve ovisi o tome kako koristite svoje mašte za svoju krunu slave. No, djevojke! Pažljivo postupajte s proizvodom. Dajte joj istu pažnju koju će vjerojatno dati, da vaše skupo dizajner gowns. ; Neki zgodan savjeti za dugu kosu:
Koristiti širok zubat češalj, Izbjegavajte četkanje kada je mokro, koristite blage, blage šampone, održavanje zdrave prehrane, izbjeglo preklapanje grijanje tijekom tretmani kao što su perming i ispravljanje, održavati redovite vježbe rutinu, i najvažnija stvar, ljubav kosu i biti nježna s njom!
To ne samo kraj ovdje. Postoje bezbrojne frizura za dugu kosu preslatko brave i to je samo pitanje vremena i eksperimentiranja da se rez koji daje svoje duge kose oblika, teksture i pokret. To može biti slojevita, vezan, pleten, ili jednostavno pustiti. Vrijeme je pustiti kosu dolje djevojke!

No comments:

Post a Comment