Thursday 15 December 2011

Trendy Teen Odjeća

Skitnja dolje koridora bilo događa faksu i vas obvezuju svjedočiti hrpe mladež zaogrnutih u njihove najbolje ruhu, pričajući gore s prijateljima ili užurbano razmjenu bilješke. Svijetle blues i beba roze, sportski jakne i bandannas, zujanje mobitela i hrenovke u ruci. Scena ravno iz Archie stripova, ovi wannabe Veronica odsjeka i Reggie mantles troše hrpe vrijeme i novac osigurati hippest pogled na faksu. I naravno, postoje i Betty Coopers koji uvijek vjeruju u lukavost vlastitim kreacije ostati na rangu s ostatkom grupe.
Pa, put natrag, Riverdale imao svoj set problematičnih tinejdžera poput Veronica splurging on dizajner ansambala. No, mlade danas nije bitno promijenio u mišljenju kada je riječ o trendy odjeću. Ovo je starosti, kada 'obličje dobar' je od najveće važnosti. Novi prijateljstva i potrebu da biti prihvaćen u različitim skupinama i kulturama ponekad čine teens, svjesni svoje izgled i ponašanje.
Puno cjepidlaka planiranja je potreban za trendy teen ormar odgovarati raznim raspoloženje ljuljačke, teen mogao vjerojatno imati. Postoji ništa gore nego vlasništvo ormar ispunjeno stvari jedan stvarno svibanj ne nositi. Stoga, prije vam shop, uzeti zaliha što je trenutno wearable u vašem ormaru i kako novi dodaci zapravo bi pomoći u njima pojačavaju. Ako imate previše Tees, možete to učiniti bez slatka, Lil 'sportski jedan na stalak. Pass ga na za veliku jaknu možda, razbiti monotoniju!
Neke osnove na popularnim teen odjeće:, Vintage Blue Jeans:, Traperice su zapravo sljedeći kože za sve teenyboppers. I kad su plave, oni su sigurni hit s gužve. Najbolja stvar o dobar par denims je da oni ne moraju uvijek biti svjež i nov. An old par ima cijeli stav ako ima izblijedjela stonewashed izgled. Nekoliko teme ovdje i tamo, dodaje vlastitog potpisa stil ga. Jednom znate vaš problem područja, možete uzmite pokupiti iz protežu, skinny nogu traperice, čizma posjekotina, vrećast traperice (na prugama tereta), Capris itd. Blue, crne, prošaran ili izbeljenih, vaš jean može biti istrošena do koledž ili tonirana dolje s osnovnu bijelu košulju za taj kampusa intervju.
Skakači / Džemper:, idealan za mlade djevojke kao i dečki, skakačice mogu držati vas toplo na prohladno jutro i može se nositi preko trojnik ili udružio s majicu. Dostupan u krutom boja ili uzoraka, skakačica nude lagodan stane bez stvarno bitak neugodno zbijeno. Savršeno odgovaraju za svoje plave traperice, potražite onaj sa različitim posjekotina i linije. A kapuljača vrat, duboko V-vrat ili fleksibilan vrat koji može biti manipulirati u off-ramena u ukusni rubin reds ili trijezni beiges i browns can siguran okrenuti glave mnogih. Osnovne boje poput plave, crne ili smeđe bih vam omogućiti da kombinirati s različitim outfits skakač u odnosu na svoje prugaste kolegama, koji će ograničiti iskoristiti.
Flirty suknje:; Istrošeni dugu ili kratku, suknje su sortirano predmet u bilo modne-svjesnom teens ormar. Micro ministarstava je dao ogroman ego poticaj djevojke koji su se usudili biti malo buntovnički. Pružanje se instant način da se tog datuma za maturalne noći, manje avanturističkog ih u kombinaciji s jarko ružičaste ili crne tajice i osnovne kratke tankera, kako ne bi ostavio iza sebe. Osim MICROS, cijev suknja je također vrlo osnovni stavka, koja nije lik hugging, i mogu imati različite kao izgleda potrebno. For djevojke koji su svjesni svoje tajice, A-kroja cut za suknju će raditi čudesa. To vam može stati snugly u struku i tiho pada dolje, tik ispod koljena. Dugonog lasses može ići u za asimetrične vrstu, s sužava točku na jednoj strani.
Nježne Haljine:, nema noći prom mogao ikada biti potpun bez da san haljini koja će učiniti da se osjećate kao princeza, u potrazi za nju Prince Charming. Osnovni crna haljina biti blagoslov maskirati kada morate ići party hopping. If koljena duljina, to izgleda super sa traperica i tajice. Za one vlasništvo nekoliko dodatni dolara, haljine mogu nadići crne podebljano reds ili nevaljao pinks uspravljen necklines i backless outfits su ogroman ne-ne ako ste stvarno na teže strani. Zapravo, možete imati toniranom dolje još atraktivan izgled, s off ramena haljinu ili kombinirati niske necked komad s classy slijeganje ili ukrao. Dugonog gals can sportski kratkih brojeva.
Neki načine naglasiti vaše odijelo:
Big okovan klincima, metalik remenje, zrnasto nakit, kratke-kupirane jakne ili sliježe, svijetle naprtnjača koje su velikodušni o prostoru, trendy, sportski kape ili čak manšeta može ići dug put definirati vaš stav kroz vaše odjeću. ; Ako ga ljubav, parati njega. Jednostavno pokupiti vaš stari denims i početi dobivanje kreativni. Izrežite ga na dnu i nježno izvucite niti zadržati izlizane izgled. Ili izrezati tkaninu na različitim mjestima za rupe strateški postavljena. Nabavite umjetnik prijatelj učiniti neke grafiti na vašem trapera umjesto vašeg susjeda zidove. ; Solid boji ili striped nogu warmers može biti nošen to svoj koledž over svoje redovne hlače. Najbolja stvar o ovu stavku je da to može biti napravio kod kuće. To je čak mogao ići sve do koljena. Sportski izgled definitivno može biti doveo u učionice. , Dobiti običan bijele košulje i ako su dobri u slikarstvo, dovršiti dizajn i boje sa svojim malim rukama. Leptir, ruže, ili čak i omiljenu rock zvijezda može transformirati svaki osnovnu bijelu košulju ili majicu u remek djelo. ; Trendy teen odjeća nema ograničenja u pogledu kreativnosti. Do ograničiti rashoda, iako i biti inovativan, bez razbijanje u svoj prase banke. Ovo je vrijeme kada možete zaista eksperimentirati s različitim stilovima za različite prigode-se to polje dan na faksu zabavan izlet ili čak i ljuljanje stranke. Držite Vašim ukusima jednostavan, ali cilj za najbolje!

No comments:

Post a Comment