Tuesday 27 December 2011

Pirate Party Pozivnice

Kiddy Rođendan stranke su uvijek uzbudljivo čak i kad se radi o njima planiranja. Postoje brojne opcije koje su dostupne za korištenje, kao temu za stranke. Superheroes, likovi, životinje, život u oceanu, a plaže su neke od najpopularnijih one.
Često je primijetio da puno pedantan planiranje odlazi iza scene svake uspješne stranke. Roditelji čak i ići preko, kada je riječ o kostimima, dekor, hrana i aktivnosti koje planira molimo Vas da svoje malo jedan. Dobro planirana stranka također događa, nakon što razgovori s djetetom ukoliko je dovoljno stare da shvate i odlučiti. Proračun, vrijeme, prostor na raspolaganju također ide u odlučivanju temu za stranku.
Stranka poziv prvi je korak u crtanju sve svoje prijatelje i obitelj za stranku. Rođendan pozivnice vjerojatno su često zanemaruje, a najmanje misli kada je riječ o dizajniranju. Tema stranke ide u odlučivanju koncept za stranku pozvati. Takvi pozivi su uvijek zna biti zabavno. Od vila, da sirena pa čak i kraljevi i kraljice, popis je beskrajan. Na ovu napomenu, jedan topic koji se pojavi na pamet je Pirate temu. To je popularizirala nakon Johnny Depp paradirale u svojim detaljnim kostim i ostavio A 'Depp' označiti na sve ljude, mlade i stare podjednako.
Neki savjeti dizajn stvoriti vlastiti Pirate Party Pozivnice:
Možete dizajn kartice sa gusarsko blago karta na pozadina. Dizajn mogu uključiti upute na party na kreativan način. Little simboli i ikone o tome kako doći na party može biti umetnuta za dobar vizualni efekt. Mjesto stranka može biti označen sa velikom X nalikuju načina gusari općenito označene svoje blago. To može dodatno biti namotan u pergamentu i vezati konopcem. Možete učiniti da izgleda poput pergamenta ako koristite smeđi papir. Odaberite pravo teksture za drevne izgled. ; Ako želite izbjeći papir, čak možete koristiti mokru tkaninu, koja se da izgleda kao zastava s nekim lubanje i kostiju na njemu. Stvar se mogu ispisati na dizajn. Dok mailing karticu, možete izbjeći redovne poštanske usluge i dobiti osobu maskirati se kao gusar, zajedno s kapom i bend pokrivaju jedan od njegovih očiju. , Da pohraniti i poslati pozvati, čak možete koristiti staru bocu pive korijen. Prije nego što skliznuti your pozvati, dodajte školjke, alge ili koralji to podsjetiti jednog od oceana. Za one koji žive u neposrednoj blizini plaže, dobiti puna torba pijeska doma i dodati neke u bocu. ; Evo drugi brzo popraviti ideja za pečenje izgled. Uzmi papir i spali rubova po boku. Ulijte malo kave preko njega. Nemojte previše to učiniti kao što neki natpis na kraju će biti tiskana ili napisana preko njega. Nemojte imati to na umu. ; Koristite poklopac gusar kao oblik pozvati. Kapu s ubruscem može imati pojedinosti iza sebe i može doći s nizom. (To mogu ići oko glave). This gusar party pozvati može se koristiti u stranci kao oslonac! Svi vaši gosti će biti u sync sa svake druge s tim kapa oko glave! , Ako proračuna nije problem onda možete dobiti prilagođeni su kutijice blaga i mjesto pozvati u njemu. To će dati prijemnik osjećaj zapravo otvaranja blago okvir. Priložiti novac čokolade dodati efekt zlato. , Koristiti maleni modele brodova i ispis poruka na zastavama. Brod i dalje će ostati dugi niz godina s primateljem za posebnu vrijednost koju drži u pogledu dizajna. , A dizajn nije jedino područje morate naslovnici. Tekst se može biti oblikovan kreativno spojiti sa slike. Umjesto, "Ti su pozvani", možete napisati: 'Ahoy mates, kapetan je u potrazi za svježim posade. Oni koji žele da hodaju brodske stepenice treba boriti moćni morima i doći do ovog otoka. (Možete dati vrijeme, mjesto, adresa više ovdje). Napomena: Mi smo u potrazi samo za one žedan avanture. Nepovoljna one mogu ići u moru! ' Koristite riječi i fraze koje su u odnosu na temu i dizajn. ; Vaš gost će definitivno imati veliki interes za svoju stranku nakon što je on / ona vidi sve stvaralaštva za ove Pirate party pozivnica. Jedno upozorenje napomena: biti pripremljen za neki gatecrashers!

No comments:

Post a Comment