Monday 26 December 2011

Window tretmani za klizna staklena vrata

Rotan Valerie i nikada nije bio sretniji, život je bio dobar prema njima i oni su konačno kreće u vlastiti dom. Valerie potrošili sate zalivši preko designing časopisi i web stranice, pokušavajući shvatiti što bi kompliment dekor. Nakon što je imao sve podatke s njom, ona prikuplja joj karticama i dobio u svom automobilu i krenuo na svoje putovanje o pronalaženju pravo prozor tretman za klizna staklena vrata kod kuće.
Klizne prozore i vrata rade kao što atraktivan i efikasan način ostavljajući svjetla i zraka u svoj dom ali ako ne učini estetski je sigurno mogao ispasti da se trn u oku.
Ima dva faktora koje treba imati na umu dok odabiru pravo prozor tretman za klizna staklena vratima - prva stvar je koliko prometa vrata uzrokuje i iduće koliko svjetlosti zapravo žele primati u sobu.
Ovdje su neke stilski i funkcionalno prozor tretman opcije:, zavjese i Zavjese:, ovo je jedna mogućnost da nikada neće otići iz stilu i mogu se koristiti kao dobar život liječenje. Bogata i luksuzan osjećaj može biti dodan u sobi jednostavno pomoću tradicionalnih zastora. Ako vam se sviđa casual izgled onda ste mogli odlučiti za karticu-top zavjese. Zavjese i zastori have prednosti previše kao nekad karniąe su visjeti oni mogu lako mijenjati iz jedne sezone u drugu ili jednom godišnje. , Vertikalni Roletne, moda zahvatila prozor tretmani previše. Vertikalna sjenila su sada dostupne u različitim bojama i tkaninama. Postoje trakaste zavjese koje su u prilogu sheers, ove expensive iako se mogu kupiti, jer oni pružaju prekrasan pogled i skupo. ; Vertikalni Stanična nijanse; A vertiglide shade je vrlo popularan izbor. These ne nalikuju tradicionalnim horizontalne stanični sjenčanja ali je dodao značajka je da oni povucite u stranu. ; Plantažni Kapci, Ako želite uključiti klasične, bezvremenske i čist izgled za klizna vrata, a zatim zasada kapci su samo za vas! Ovi tretmani se mogu prilagoditi različitim potrebama koje proizlaze iz ograničenja kao što su nedostatak prostora. , Shoji ekrani, kao što ime sugerira, Shoji ekrani pružaju jedinstven izgled koji ima Azijski stil. Prije nekoliko dizajneri eksperiment pomoću rižina papira s kliznim Shoji ekranima. Ovaj prozor tretman nudi prigušenog svjetla, kao i zaštiti privatnosti. , Bambus nijanse, prirodne i šik to je ono što bambus nijanse su! To mogu biti koristiti pružiti otok stil. Jedan od opcija je da se objesiti dva odvojena sjenila za svaku polovicu klizna vrata ili ste mogli ići u za jednu veliku hlad za cijeli prozor. Kada imaju nijanse instalirane, osigurati da postoji dovoljno prostora iznad vrata za nijansu uviti i dopustiti vrata ostati otvorena. ; Klizne ploče Track Roletne; Ako želite kontrole svijetla, zatim klizne ploče pratiti sjenila su dobar izbor. These prozor tretmani dostupni su u tkani drveta ili s modernim solarnim ekrana materijala. ; Dvaput Horizontalna Žaluzine, sjenila Horizontalna koji su instalirani tijekom dvije ploče vašeg klizna staklena vrata može se koristiti kao prozor liječenje. Iako odabirom žaluzine, odabrati onaj koji ima nisku glava tračnice koje će biti lako instalirati i dodati rumenilo na staklo. Koristeći ovu metodu će dati način da se podići hladu pristupiti vrata dok napuštanja srednje shade smanjena.

No comments:

Post a Comment