Tuesday 27 December 2011

Ricinus

Ricinus (Ricinus communis) potječe Etiopljanin na području tropske istočne Afrike. Ricinusovo pasulja biljka oduvijek izvor brojnih ekonomski važnijih proizvoda. Istraživači su otkrili kotač grah u drevne egipatske grobnice, koja datira iz 4000 godine prije Krista Ricinusovo ulje je korišten tisućama godina prije u fitilj žarulja za rasvjetu. Uglavnom, ljudi smatraju stablo skočac as zarastao, nepoželjni korov iako nam nudi jedan od prirode najboljih prirodnih ulja.
Castor Bean Plant
Ricinusovo pasulja biljka raste dobro u tropskim i toplim umjerenim regijama cijelom svijetu i ima sada postati sve izobilju korova u jugozapadnom Sjedinjenim Državama. Ricinusovo pasulja biljke mogu obično biti primjećeni duž potok banaka, riječna korita, dno zemljišta i pravedan o bilo vruće području. Oni može rasti brzo u tlu kojem dobro drenirani ali ima potrebne hranjive i vlage održati njihove snažan rast. 'Jeste skočac otrovne?', Jest obično postavljano pitanje. Grah skočac sjeme ili ricinusovo je izuzetno otrovan. Ricinusovo grah smatraju jedan od najranijih komercijalnih proizvoda. Ricinusovo pasulja biljka preživljava za mnogo godina u područjima s blagom, mraz-free zimama i onda svibanj postala prilično drvenastih i stablo-poput. Iako je poznat po brz i robustan rast uz malo njege ili štetnih insekata, njegovu uporabu u kultiviranje se obeshrabriti, jer je izuzetno otrovne sjemena ili 'kotač grah'. Kultiviranje biljke ricinusovo ulje obuhvaća rizik kao mala djeca možda biti privučeni velikog, pjegavi sjemenke koje su proizvedene izobilju.
Castor Bean Seed
Sjeme skočac Pod ili kapsula trnovit, a sastoji se iz tri dijela, ili carpels koji split, osim u zrelosti. Jedan sjeme dobivena iz svake carpel i kada carpel dries i dijeli otvoriti, sjeme često izbačena sa znatnim snagu. Ako imate ikada hodio među velikim ricinusovo grmova, na toplom ljetnom danu, ste možda čuli zvuk eksplodirajućih carpels i sjemena leti kroz zrak i poskakivanje off road znakove, sidewalks i glavu. Ricinusovo pasulja sjeme poznat kao Ricinus communis i uglavnom sadrži toksičnih proteina 'ricinu'. Čak Jedan miligram ricinu može ubiti odrasle. Castor pasulja biljka u vrt ne bi smjela cvijet i sjeme. Trebali biste ga sasjeklo u pupoljak.
Seme od ricinusovog biljke su sjajnu, vlasništvo vrlo lijep i zapetljan dizajne. Oni su malo veći od Pinto grah. Mali, spužvasto struktura na jednom kraju se zove mesnati izraštaj, koji pomaže sjeme u apsorpciji vode, kada posađeno. Kroz zamršenu dizajne na sjemenkama se pojavljuju kao ljudsko lice, otisci prstiju, odnosno mjesta na leoparda. To je amazing da nema dva sjemenke imaju točno isti pattern. Nema sumnje da skočac sjemenke su među najsmrtonosnijih sjemenke na zemlji, i to je njihova neodoljiva izgled da ih čini tako opasno. Prekrasna dizajne na ricinusovo sjemena također pokazuju beskonačnu genetske varijacije. Seme izgledaju kao tijela krpelja, osobito krpelji satiated krvlju.
Castor Bean Cvjetni
Možete promatrati gronji (cvasti) od ricinusovog pasulja, tijekom godine u gustim terminalu klastere, s ženski cvijeće odmah iznad muški cvijeće. Ova vrsta je jasno jednodomni, sa odvojenim muški i ženski cvjetovi na istoj pojedinca. Ricinusovo grah cvijeće nemaju latice i svaki ženski cvijet ima malo trnovit jajnik i jarko crvenim strukturu s pernat grana (stigma lobes) koji prima pelud iz muških cvijeće. The trnovit jajnika kasnije razvija u plod ili sjeme kapsula. Svaki muški cvijet ima klaster mnogih prašnicima kojih doslovno dim kao proliše peluda u nalet vjetra. Oprašivanje odvija uz pomoć vjetra.
Ricinusovo Bean ulje
Ricinusovo ulje je popularan za njegovu uporabu kao laksativ. To je koristi u proizvodnji lijekova koji lijek kožnih problema. To je koristi za indukovati rada. Pročitajte više o ricinusovo ulje indukcije. Može vam ponuditi reljef iz bol i mnogih druge probleme kao probavne smetnje, nepravilnosti u menstruation, itd. To se koristi za proizvodnju protuupalno i anti-gljivične lijekova, razne kozmetike, sapuni, inks, maziva, boje, plastika, tekućine kočnica, itd. To pomaže omekšati umjetne kože tijekom proizvodnog procesa.
Mnogi sorti skočac biljnih su zelena ali neke su crvenkasto smeđa. Zeleni cvijeće su neupadljivom ali ružičaste ili crvenih cvjetova su zamijećene u pigmentni sorti. Ricinusovo pasulja biljka je narasla kao ukrasna biljka u vrtovima, poput drugih houseplants. Uspijeva godišnje na jugu i aa trajnica biljka u tropima i ona može rasti 15 metara visok otvorenom. To je drveni biljka koja pripada porodici Euphorbiacea (mlječika).

No comments:

Post a Comment