Thursday 15 December 2011

Ladies Fashion - Long Suknje

Kao ona sashayed niz stubište, dugo slojevitim suknja nježno swished oko nje gležnjeva, uzrokujući dosta promiješati. Izlučujući čudne vrste magnetizma na beholders, preselila preko podu s velikim elana. Nala diviti poglede kao i zavidni zuri, ona je nastavila ispred, ignoriranje reakcija oko nje.
Bitan komad tkanine suknje imali svoje držite na žene (i muškarci) do danas. Ženstvene, flirty, korporativnih ili seksi, to je samo pitanje pronalaženja pravo silueta to laskati vaše tijelo tip. Nosite ga slojevito, konusne, teče ili jednostavno s raspor na strani, ove modne komad je dužan napraviti izjavu bez tebe, ikada govoreći riječ.
Kada se nosi dugo, oni mogu biti manipulirani istaknuti svoje pozitivne osobine i postaviti impulsi utrke bez prikazivanja previše kože. Iz uprave na lokalnu hranu spa, duge suknje su skrojene da odgovaraju svaku prigodu. Raznih tkanina, obrasce i smanjuje preplavili tržište da naglašavaju ženstvenost za žene. Oni mogu biti ukrašen sequins, čipkom i perle i izgledaju ultra-fab when teamed nanulama.
Nema tjedan modne ikada biti kompletna bez pomodan duge suknje. Ovaj odijelu je sastavni dio dame mode i nastavlja biti popularan do datum.
These duge suknje su definitivno ovdje da ostanu:; Long traper suknje:; denims, biće svestran u prirodi, kada crafted u sofisticirani duge suknje može istinski potaknuti način žena osjeća, bilo na poslu ili s prijateljima. Može biti upareni s jednostavnim trojnik na lijeni dan ili kombinaciji s strappy, slojevita vrh za noćne izlaske na disk. A mora u svakoj ženi's ormar, duljina može igrao u različite načine. Dugo suknja trapera može biti opremljen do gležnjeva pomiješana s protežu spoj za vruće i sparan izgled. , Ili to može biti dolikuje u kukovima, teče prema dolje, s prorezom na stranu da bi se otkrilo jedan bljesak noge! Baciti u neke velike stilettos i vi ste spremni rastopiti srcima mnogih. One također ga pronaći uljepšanu vezom ili sequins iako klasik, plava, duge traper suknju oduvijek jedan najpovlašteniju.
Gypsy Suknja:; Ako mislite da je vrijeme da napraviti senzaciju u mnogim bojama i teče fabrics.the ciganskog suknja je dizajniran za vas. Podsjeća na 60 i 70 izgledaju, modna industrija ima implementiran razne načine pretvaranje tih Gypsy suknje u ono vidimo na modnim pistama danas. Ovaj Boho-šik izgled se može crinkled i flouncy u tri tiers kaskadno sve način stopala. Tkanine mogao rasponu od transparentni slojevito pamuk i može biti teamed s kratkim tank tops; seljak vrhovima ili vezenim one za da etnički dodir. Duga apsolutni naušnica u kombinaciji sa šarenim pokrivala za glavu kao bandannas stvoriti cool i casual tražiti one koji su spremni otići malo u moru!
Sarong:; također poznat kao folijom-oko, a potječe od riječi "surong ', to osjetilno odjeće općenito nositi žene (ponekad čak i muškarci) uglavnom na prastar, bijele plaže! Jednostavan za nositi, ovu suknju treba samo biti omotan okolo i sastoji se od jednog komada tkanine. Općenito naći u svijetle, cvjetnim batik grafike možete naći stupnjevanje raspon u smislu boja, tkanina i dezena. Najpopularnije, međutim, je tradicionalna kravata-n-dye jedan. Istrošene posebno, tijekom Tajland, Filipini i Indonezija, sarong je pronašao svoj put od plaže do redovne večernje odjeće i također ostala biti konačan i casual modni stil izjavu. Jednostavnu bijelu top će pomoći u iznošenje ljepotu ovoga duge suknje. Tetovažu ili piercing tijela također može povećati efekt.
Long skirt je timeless creation a to bi probably never go iz mode, just like classic blue traperice. Dodir krzna, maleni dijafragma, neke šljokice, ogroman motivima, otkačen grafika - Uzmi svoju motika i izvedem žena u vas!

No comments:

Post a Comment