Monday 19 December 2011

Koža Motocikl jakne

Marlon Brando je započeo pobunjenika kulture kada je glumio u 'The Wild jedan'. A kada govorimo o kulturi mislimo nadahnuća cijela hrpa cool Wannabes koji donned kožna jakna i pobunjenih, iako bez razloga. Moderan kožne jakne motor u kombinaciji s uber-cool Harley-Davidsons postao redoviti značajku na autocestama. Hip bicikle, premija jakne u kombinaciji s Levi's traperice, zrnasto srebrni nakit i tetoviranim tijelima su ponosno prikazuju na svim važnijim jelo zglobova i baza.
Motocikl odjeća prijenosnika sastoji se uglavnom od kaciga, moto jakna, kožne hlače i čizme. Nosi ni za zaštitu ili napraviti modni stil, moto kožne jakne oduvijek bili važan čimbenik za bilo koji hard-core biker. Ova najveća tražen nakon stavke je popularan ne samo s muškaraca, ali i sa ženskim bandi kao dobro. Mada glavni cilj motocikla konjske opreme uvijek je bio štit vozača, ovaj komad je pronašao toliko takers samo da bi se dobila čisti "biciklist-look '.
Tipovi koža:
The 'zrna' od kože je od najveće važnosti. Ona mora imati najbolje vlakana snage, što pak daje korisniku veću izdržljivost i veću udobnost. Završeno split koža, full-zrno koža (također poznat kao goli kože) i vrh zrna kože su neke od raznovrstan vrsta koristiti za obrt motocikl jakna. Pune žita je većina željene i najskuplji. To zahtijeva minuciozan proces, koji rezultate u neke od najboljih skriva koriste se za jakne.
Omiljen dizajnom u kožne jakne moto:, a najčešći izbor je i multi-zippered rupu s padding na ramena i koljena, prsa i leđa. Mnogo džep prostora s dobrom zaštitom od vremenskih nepogoda je osnovni uslužni program za jaknu. Vodootporna koža jakne, iako zna da vas zaštiti od kiše, zapravo ne mogu zamijeniti praktičnom opremom kiša. Debljina jaknu treba uzeti u obzir zato što čine ovaj important kupnje. ; Brojne su izvedbe na raspolaganju da su prema uzoru na rok zvijezda, Jon Bon Jovi i oponašati njegov stil za sve teže rokeri, ili možda čak i motoristi! This jakna isporučuje s punim radnim rukav prošiven podstava, hrpe pribora, zatvarača i gumbe down prednje i skromne pojas. ; Klasični motor kozna dolazi s punim rukav zip iz quilted obloge i je suptilna u svojoj izgleda. Tipke i patentni zatvarači su skriveni i dati vrlo uredan i čist, bez izgled je sve puno buke i volanima! ; Još jedan klasik raznolikost jakna je dostupna s prednje i stražnje otvori. To pomaže da se olakša protok zraka. Prednje i stražnje vitrine kože pletenice. ; Tu su i kožne jakne da značajka amblema mini kuglice na lopatice. U kombinaciji s kožnim rese i prednje krilo džepovima, to svakako postaje jedinstveni komad na vlastitu. , A dame se ne ostavio daleko iza sebe. Oni možete mahati bajkersku gledati s nekim od najtoplijeg dizajna dostupan danas. Značajke uključuju ugriz dolje ogrlice koje se mogu izvoditi prema dolje do struka s više džepova na eksterijera te interijera. Padding za rukava i leđa je potreban za dodatnu zaštitu. , A žene također može uzeti svoje odaberite iz retro stil jakne na raspolaganju. These jakni, izrađen od smeđeg retro kože s prednje i stražnje pletenice, elastična strane i posut pojasevi su instant hit sa gals čežnja za avanturom. ; Čak možete dobiti prilagođeni-made kožne jakne motocikl. Vatreni dizajna može krasiti natrag ili izvezeni kako bi vaš osobni stil izjavu. Bez obzira na motiv, odaberete onaj koji najbolje prikazuje svoj lik! , Nakon što li našli utakmicu, to je vrijeme kada pritisnete ceste sa srednjom strojevi i biti pravi Highway Star.

No comments:

Post a Comment