Friday 30 December 2011

Podrum Bar dizajni

To je sve o tome kako vidim stvari. Ako imate pozitivne i kreativne outlook, dobro, čak i podruma može biti najviše ljulja površina kuće. Kako? Za početak, možete imati bar u svom podrumu! Jeste li to običan nema bez smisla ili bar imaju sofisticirane mokri bar, prepun pranje prostora. Što god imate, možete to učiniti kao događa kao što može biti! Da li mislite isto? To je super onda, kao što sam ja idući u izliti neke podrumu bar dizajna. Oni koji žele imati jedan, ne propustite ovaj! Pročitajte više o podrum pregradnja.
Podrum Bar Design Ideje
Classic 'Back' Up; Ovaj dizajn koji je među najpopularniji, je onaj koji koristi mješavinu klasične i natrag podrum bar dizajn. To olakšava znatan prostor za pohranu, ima elegantan dizajn i mnogo prostora i mogućnosti za pribor za miješalica, kuhinju ili čak i ogledalo na traci. Možete čak i uvesti flat screen TV-u tamo su potrebne fijuk u dizajnu.
Tiki Krpelji i klikova, a to je jedan od onih modernih podruma bar dizajna, dodajući da jazzy dodirom na svoj podrum bar. Prirodni egzotičnih materijala, utišana boja, pravi i umjetne biljke, ukrašena keramička posuda i low-potrošnja u vatima kompletna rasvjeta egzotičnog dekor i ambijent jednog Tiki bar. Ako ste zakačen na bazi ruma miješana pića i fancy kokteli, to je dom podrum bar dizajn koju tražite!
Ne uzrujavati, samo ravne, dobro, to je dobra stara nema osnovni tip podrumu bar dizajn. Kao što sugeriraju imena, to je najjednostavniji od svih podrumu bar dizajna. Ako ste bili pokušava predočiti to, dopustite mi da vam pomoći u tome. To je nešto slično kako recepciji ili recepciji u hotelu lobija izgleda. Malo prostora za sudoper na vrhu, oluk prostor za miješanje pića, stopala počivaju na stolici strani ruku željeznički i neki prostor za hladnjak ili hladnjak su značajke ravno bar. Pročitajte više o kući bar namještaja.
Bar pod nazivom 'L'; obliku slova L bar je još jedan od uobičajenih podrumu bar ideje, a mogu biti uključeni u malom podrumu bar dizajna. Kao što ime sugerira, bar području nalikuje obliku abecede 'L'. Materijal i značajke su srodan ravno bar. Dizajn je osnovna razlika. Udaljenost od bar iz drugih mjesta je bliže od ravno bar. , Što ga čini lako za ljude da sjesti i razgovarati dok sipping svoje martini ili omiljeni koktel.
Premjestiti ga, Shake It, ako želite imati pokretnu traku, najbolji kladiti se među podrumu bar dizajna je prijenosni bar dizajn. Što to čini velike mogućnosti u odnosu na velika i teška podrum barova je da se može rastaviti i premjestiti bilo gdje želite. Pročitajte više o kući ideje bar dizajn.
'Wood'house, jedan od vrlo različitih i izvan dizajna kutija bar za podrum je da ima puno sirove, lakirano drvo za bar. To će učiniti za tople i seljački osjećaj u podrum brvnara bar.
Nabavite Sportski; Tko je rekao podrumu bar dizajna ne može biti inspiriran iz sporta? Ako često imate sve muške bash, sportski bar je krasna ideja! Imati tv postaviti jer niste bi propustite na žive akcije. Ako je moguće, za dovršetak sportskog dodir, imaju taknite ugrađena u baru. Jeste suvenirnica od omiljenih sportskih ekipa za dotjerivanje traci. Pročitajte više o bar stolice.
To su samo nekoliko podrumu bar dizajna i ideje. Postoji mnogo više, ali to je upto da se pokupiti koja odgovara vama i vašem mjestu najbolje!
Ovo je mjesto gdje ću odjaviti na visokoj! Ali ti ne ide suha na piće!

No comments:

Post a Comment