Thursday 22 December 2011

Rezanje i Instaliranje Crown Molding

Krunu kalupljenje
To su velika obitelj letvica. Oni su planirani na flare se do gotovog gornjeg ruba. These pokrivaju zidove, ormarići i pilastri. Maksimalna korištenje u formiranju interijera i eksterijera vijenca skupštinama, kao i prozora i vrata haube. Gdje zidovi susret stropove, te letvice pojaviti kao ukrašena žbuke i drvene letvice. Oni dodati njuh i eleganciju u sobi.
Kako instalirati krunu kalupljenje
Korisnost noževi, suočavanje pile, drvo kit, mjerne trake, mitra pile, završiti nokte i čekići su opreme potrebne za taj proces. Linearni snimke potrebno span udaljenosti biti obrubljen mjeri. 10 posto je dodan tu vrijednost otpada i pogreške. Postoje mnogi veličina, oblika i završne obrade iz koje se izbor može biti. Stil mora biti u skladu sa dekor i osobni izbor. Duljina trim treba biti takva da su minimalni potrebni nastavaka. Ovo će osigurati bolju završiti. Najduži trim komada su 14-16 metara i postoji više mogućnost da ti svibanj dobiti oštećena, ili deformiran. Slikarstvo ili bojenja može obaviti upto zadovoljstvo i dopustio da se osuši. Podrezivanje zahtijeva dugo klupu postaviti na udoban visine. Mitra pila može biti ručno ili električno. Ovo se koristi za rezanje potrebne kutova za kutove trim. Radnom mjestu mora se postaviti tamo gdje je puno svjetla i snage. Solidnu platformu rad olakšava rad. Bučne daska, dva krupan sawhorses ili iznajmljivanje skele na kotačima mogu se koristiti. Podrezivanje i pridružio se vrši na sljedeći način. Nesavršen pravokutnih bridova moraju biti prevladana uz nosile joint. Prvi dio krunu kalupljenje mora biti postavljen u kutu. Drugi dio mora biti nositi-cut i butted protiv lice prvi dio. Duboko mitra okvir i fino nazubljenim vidio se koristi za napraviti rez koji prikazuje profil kalupljenje. Zatim, postavite ovu naopako u kutiji mitru. Profila profilacije se vidi nakon rezanja pravilno mitru. Višak drva uz stražnje strane oblikovanje je cut daleko. Komunalnih nož se koristi da biste dobili osloboditi od bilo kakve stranih materijal koji je propustio suočavanje s pilom. Izloženih lice profilacije ne treba rezati. Djelo mora se održati u mjestu i rezbarenog if osjetio bitne. Mnogi elementi i obrube može se osjetiti potrebno za postizanje najčišćih-fitting zgloba. Jedan na kraju svaki komad krunu kalupljenje treba rezati ravno, a drugi kraj mora biti mitered i nosila. Šal spojevi koriste se već dugo traje. Na ravni gdje komada susret, završava se moraju smanjiti na 45 stupnjeva. Postupak pričvršćivanja i završnu je opisana dalje. Položaj greda mora biti određena. Pilot rupe su izbušene kako bi se izbjeglo kalupljenje from jak. 6d ili 8d nokti su priključeni na kalupljenje, ovisno o debljini oblikovanje. Čvrst čavlima područje gdje joists paralelno s kalupljenje mora se osigurati. A beveled cut 2-by-2 donosi površine, na pravilan kut, gdje se oblikovanje can be zakovan. Svi nokti se moraju upustiti pomoću noktiju set. Drvo kit se koristi za popuniti sve vidljive rupice za čavle i pokriti bilo koje male praznine u zglobovima, tako da besprijekorno očima je vidio. Čavao rupe i male ispuniti-ins moraju odgovarati ostatak kalupljenje.
Rezanje krunu kalupljenje
U Non-spoja (okomito ugniježđena) metodom, jedan koso rezanje nije potrebno. Za podešavanje vidjela jer se na uglovima kvadrata, samo mitru sustav mora biti prilagođen. Neki mitra pile imaju visoki klizni ograde na podršku veliku krunu kalupljenje ugniježđene okomito preko ograde. U ovoj metodi, na dnu oblikovanje laži protiv ograde, dok vrh protiv oblikovanje tablice. Kutni stanova na poleđini profilacije počiva squarely na ogradi i temelj je vidio. U Compound (stan) metodu, kalupljenje leži s širokim leđima površina dolje ravno na stolu pile. Materijal mora biti zrcaljeno oko, tako da oba kraja unutarnje i vanjske kutove se rezati.

No comments:

Post a Comment