Monday 26 December 2011

Nema Šivati Jastuci

Ovih dana čak i jednostavan soba dekor može biti živo i svijetle, ako se malo boji jastucima ili jastuke bačeno na raznim namještaja stavki, kao što su sofe, kreveta i stolica. Međutim, ako ste na uskoj proračuna, onda kupnjom te mogu patiti vaš džep. Dakle, radi kontrole troškove i napraviti prilagođeno jastuci prema Vašim sviđanje, šivanje Ovi jastuci kod kuće je idealan opcija. Ali ne sve nas znaju šivati, desno? Ovo je mjesto gdje nema šivati ​​jastuci doći pri ruci. Dakle, ako ste previše veseli uređenje vaše kuće s jastucima i želite znati kako to napraviti bez šivati ​​jastuci, a zatim u nastavku je jednostavan, korak mudar postupak za isto. Pročitajte više o kući uređenje.
Proceduru kako bi br Jastuci Šivati
Jednostavno ne prišiti jastuk je onaj koji je u obliku srca. U obliku srca ne šivati ​​jastuk može biti bilo gdje u kući, bilo da je dnevni boravak, spavaća soba, ili čak i dječje sobe. Ovdje je jednostavan metoda napraviti isti.
Materijali Potrebna; runo tkanina; Pair škare; Tape mjeru; Pillow obliku; Kreda; Postupak
Korak 1; Uzmi runo i izrezati dva srca oblika od njega. Pobrinite se da je srce oblici su identične u oblik, ali su dvije različite boje. Veličina srca treba biti oko četiri inča više od svih strana, od veličine jastuka koji želite. Na primjer, za 18 * 12 cm jastuk, runo treba izrezati u veličini od 26 * 20 cm.
Korak 2; Sada uzmite krede, i nacrtati srce na runo srce, koje je četiri inča manja iz svih strana nego runo srce. Jednom što su to učinili, uzeti krede i privući jedan inčnim linije, počevši od krede srca rubove runo srca. Te linije su potrebne da bi čak i resama. Ponovite ovaj korak na drugim identičnim runo srce previše.
Korak 3; Uzmi oba srca runo, te ih zadržati na vrhu jedan drugoga, s zabilježio strane na van. Uzmite škare i odrezati jedan inčnim resama s njom.
Korak 4; Već na dnu, vezati rubu oba srca u čvorovima na takav način da se oba runo srca pridružio. Držite na vezanje čvorova do samo oko pet šest njih su lijevo.
Korak 5; Uzmite jastuk obrazac i stvari u obliku srca jastuk s njim. Uvjerite se da je nadjev je samo oko dovoljno, ni premalo ni previše više, tako da jastuk može steći dobar, cuddly oblik.
Korak 6; Nakon što je obrazac jastuk je punjen lijepo, kravata preostale resama u čvorova. Ovaj put umjesto dvije, kravata četiri resice na vrijeme, tako da jastuk obrazac unutar punjene može održati zajedno ispravno.
Isti postupak može koristiti za napraviti bez šivati ​​jastuci različitih oblike, kao što okrugli, kvadratni, trokut i čak obliku zvijezde. Za dječjom soba, stvaranje okrugli jastuk, a zatim lijepljenje umjetne oči, nos, usta i brkovi na njemu, je vrlo dobra ideja.
Pročitajte više na:; Ne Šivati ​​Zavjese, Spavaća soba uređenje, nema Šivati ​​runo deka upute; Kao što možete vidjeti iz gore, ne šivati ​​jastuci su tako lako i jednostavno za napraviti. Njihovi troškovi su također vrlo niske. Na vrhu da, možete izabrati boje, dizajne i oblika za njih, prema Vašim sviđanje, koji uklapa vaš ukupni sobu dekor. Dakle, što čekate za? Se ide na ovom kreativnom projektu today sebi!

No comments:

Post a Comment