Friday 16 December 2011

Tung ulje Primjena

Prije nego što smo dobili s uputama za primjenu tung ulja, postoji nekoliko pogrešaka koje mnogi od nas učiniti, a razumijevanje što tung ulje zapravo jest. Postoje dvije različite značenja tung ulja, čista tung tung ulje i ulje završi. Uz čisto tung ulje, tung stabla orah je stisnut da se čistoga ulja. Ovo ulje je primijeniti za čvrst i otporni na vodu završiti to ne čine površine mraku. Za razliku od laneno ulje, čista tung ulje daje zlatni ton na namještaj i drvene površine. Sada dolazi tung ulja završi, što daje mokri izgled drva. Boja i lakova makeri koristiti tung ulje završi jer prodire duboko u drvo površine. Čista tung ulje se grije što povećava njegovu viskoznost. Preostalih proizvod (ulje) se koriste kao razrjeđivači i poliranje drva.
Kako koristiti tung ulja
Mnoge kuće imaju drvene podove, vrt i paluba podove koji gubi sjaj, nakon neko vrijeme. Da bi vaš drveni podovi izgledaju kao novo, pogledajte kako to završiti katu sa tung ulja. Pročitajte više o tung ulja završiti.
Korak # 1: Prije svega, trebat će vam da pijeska pokriti tekuće na podovima. The tung ulja ne može se primijeniti na vrhu bilo kakvih gotovih ili oslikane kata. Iako možete dodati nove kaput tung ulja aplikacija preko stare. Morat ćete pijeska etaže lagano (uzeti 150-zrno šmirgl papir) tako da se može otvoriti pore drveta. Na taj način tung ulje može prodrijeti u podova ispravno.
Korak 2: Upotrijebite grimase i poda čišćenje za čišćenje podova Prije nego što započnete program tung ulja. Trebate da se sve nečistoće i masnoću s poda, ili drugo ulje neće potonuti rezervirati
Korak # 3: Uzmite jednake dijelove tung ulja i razrjeđivač boje. Ako materijal vaših podova je tvrdo, onda ćete morati dodati više razrjeđivač boje. Neka tekućina miješati u oko četrdeset minuta i sipati u kantu za jednostavan pristup.
Korak # 4: Početak iznutra, u blizini zidova i raditi svoj put van. Provjerite jeste li dovoljno ventilacije u sobi (ukoliko ste unutar kuće), te nose rukavice i šal na usta. Koristite čistiti valjak, ili za početak vaše tung ulja prijavu. Prvi sloj će biti malo debela, tako da sve može cijediti kroz šumu. I sjaj trajat će otprilike 20 do 40 minuta.
Korak # 5: Kao prvi sloj se suši, slijedite isti postupak za drugi sloj. Nakon pola sata, obrišite višak ulje iz površine s čistim ručnikom. Ostavite da se osuši preko noći etaže. Provjerite da li ste zadovoljni sa sjaj, ako ne, onda se primjenjuju druge kaput za željeni sjaj. Pročitajte više na primjenom završiti tung ulja.
Tung ulje Prijava - Održavanje; pijesak svjetlo ogrebotina na drvu namještaja i koristiti kaput tung ulja primjene. ; Za unutarnju i vanjsku namještaja ili površine, možda ste primijeniti kaput svakih 2 do 4 godine. ; Vanjski namještaja se prljavo zbog vremenskih promjena i sunca, tako primijeniti kaput svakih 1 ili 2 godine skladu s tim. ; Pročitajte više na:; Tung ulje koristi; Tung ulje vs laneno ulje, Jedan bod uzeti na znanje, ako ste alergični na orasima, boravak daleko od tung ulja kao što je napravio od sebe orah. Da li netko iz vaše obitelji ili najam netko popuniti tung ulje za drvenim podovima. Kao što miješanja tung ulja s razrjeđivač boje, rezultat je vrlo toksičan. Ali jednom kada ste završili vaš tung ulja prijave i podovi su suha, završiti se okreće ne-toksičan.

No comments:

Post a Comment