Friday 23 December 2011

Plava Cvijeće za vjenčanja

Važnost svježeg cvijeća na vjenčanju ne može biti dovoljno naglasio. Oni čine jednu od osnovnih rashoda u kategoriji dekor, već su dobro isplati novac potrošen. Većina od nas su vidjeli vjenčanja gdje umjetno cvijeće su koristili. Iako oni mogu biti prilično su aren'ta krpa na pravu stvar. Pored redovnih aranžmane, cvijeće se može koristiti na različite načine za ukrašavanje. Mogu se koristiti u luku na ulazu u crkvu ili prijem, ili biti uključeni u klupu ukrasa. Druga ideja je da koristite sferne oazu i pokriti ga s tulipanima ili polovina cvale ruže. Čak i neuobičajeno u boji cvijeća, kao plavi cvjetići ili ljubičasta cvijeća može prilično veliki vizualni učinak.
Kad ste se odlučili na vašem boje teme, morate provesti skeniranje na tržištu kako bi saznali koja su cvijeće vam se sviđa, kao i koje su one koje se uklapaju u svoj proračun. Dok roze su u obilju, odabirom boja teme poput plave znači da naći cvijeće u ovoj boji. Iako je raspon svoje cvijet opcija definitivno će biti manje nego ako se odlučite roza, ali ćete imati razmjerno jedinstven izgled. Da bi se za manje vrste plave cvjetova, može se boja cvijeća kao što su karanfili tratinčice i plava. Također je poželjno za svaki mladenka biti otvoren za plavo cvijeće u različitim nijansama, umjesto da bude fiksiran na jednu određenu nijansu. Pročitajte više na vjenčanje cvijeća buketi.
Hortenzije: "Ovo su među najbolje svijetlo plava cvijeće za vjenčanja, jer je njihova gustina čini ih jednostavnim za korištenje. Hortenzije su u cvatu grm koji proizvodi veliki kuglasti cvjeta u bezbroj boja, uključujući Powder Blue. Kao popularan cvijet viktorijanski, može dodati dodir Victorian romantike da vaše vjenčanje. Još jedna prednost ovog cvijeta je da rastu u izobilju u ljeto, te su tako jeftin izbor. Njih treba uzeti u obzir kupovina što su biljke, ne samo rezano cvijeće, u kojem slučaju oni mogu biti saksiji kasnije. Saznajte više o rezidbe hortenzije.
Delphinium, učvršćenje u vrtu granice, posebno oko vikendice u Engleskoj Delphiniums su visoki, spirala kao cvijeće koje raste u mnogim jarke boje. Oni su također naziva perčin, ne cvetaju u kasno proljeće do početka ljeta, a izvrstan su izbor za tamno plavi cvjetići za svadbe. Zanimljiva činjenica o ovaj cvijet je da se obično raste na između šest do osam metara visok. Međutim, najmanji raznolikost, D. nudicaule 'Laurin' je samo 15''visok. Odaberite delphinium raznolikost temelji se na tome kako namjeravate koristiti. Možete koristiti visok SPIRES zajedno s nojevo perje za dramatične aranžmana, ili obuhvaćaju manje sorti u buketi. Naučite o delphiniums: kako raste.
Ko zumbuli; Ukoliko želite ispunite svoj dvorani vjenčanja / travnjaka s mirisom proljeće, onda zumbul je cvijet za vas. Jeste možete dobiti potom u mekom plave, ljubičaste ili plave ljubičice. Grožđa hyacinths (Muscari) ponekad se nazivaju baby's-dah je također opcija. Zanimljivo aranžman je koristiti pojedinačne saksije kao kuhinjska centara. Alternativno, oni mogu biti raspoređeni u buket, ili ugraditi u jedan. Oni su također dobro prilagođen za cvijet tiaras. Saznajte više o zumbul-cvijeće.
Pročitajte o:; jesen Vjenčanje Cvijeće, Plava Cvijeće: Vrste Plavo cvijeće; plavoj boji ruža, još jedan izbor za plavu cvijeće za vjenčanja su Jutro slave. Dimnjak u obliku ove lijepe cvijeće raste na penjanje vina. Prednost ovog cvijeta je da to je prilično velik. Također, biće u obliku zvona, ona se savršeno uklapa u vjenčanja temu! Možete ih koristiti za ukrašavanje klupe ili kao recepcija tablice trkača. Jedan od njih je savjetovao da ide kroz popis Plavi cvijet i odlučiti ne temelji samo na izgledu, ali i ovisno o tome koliko dugo cvijeće trajati.

No comments:

Post a Comment