Wednesday 28 December 2011

Najbolji zaklada za masnu kožu

Pronalaženje savršen temelja koji ne samo da odgovara vašoj boji kože, ali je pogodan za kožu tip je stvarno teško. Ovo postaje sve Dakle, kada imate masnu kožu. Ukoliko se odlučite tekući temelji temelj za vašu kožu, to bi moglo dovesti do više sjaj i izgled breakouts. I ako se odlučite prah na temelju temelja, sklon trljati off vrlo brz i ne traje više od sat ili dva. Tako što je najbolji temelj za masnu kožu? Pa, kako odgovoriti na to pitanje, morate prvo znati kako vaš tip kože se razlikuje od normalne i suhe kože i neke trikove pri odabiru najbolji temelj za masnu kožu.
Odabir najbolji temelj za masnu kožu
Što je temelj šminka? It is šminka koja je tekućina ili prah na temelju koje vam pomaže da izgled kože i još skriva svaki nedostatke. Najvažnija stvar uzeti u obzir dok kupujete zaklada je iznos pokrivenost ćete biti siromaštvo. Ako imate relativno glatku kožu koja je bez bilo mjesta i unakaziti, onda možete se odlučiti za svjetlo tonirana krema za svakodnevno trošenje. Internet pruža vam pokrivanje dok ostavljajući vašu kožu disati. Ali ako vaša koža zahtijeva više pokrivenost i vi planirate ići na važan događaj ili party, onda ste definitivno zahtijevaju dobar temelj. Prva stvar koju biste trebali imati na umu kada ići u kupovinu za osnivanje je vaš tip kože. Ako imate masnu kožu tada odabrati temelj koji je bez ulja to je non comedogenic. Prašak se temelji zaklade koje imaju mat efekt su vrlo učinkovite za kontrolu sjaja u ljudi s masnu kožu. Za osobe koji imaju kombinaciju kože s masnu zonu T, to je najbolje da se odluče za temelj da ima krema u prah bazu. Budući da većina šminka na masnu kožu, tendira da biste dobili tamniju putem Tijekom dana najbolje je odabrati temelj koji je za nijansu svjetliji od vaše kože.
Nemojte primjenjivati ​​temelj izravno na vašu kožu. Nanesite najprije svjetlo bazu na vašu kožu tako da zaklada ne imati cakey izgled i mogu kliziti na više glatko na vašoj koži. Nanesite temelj uz pomoć spužve za veće obuhvat i za skrivanje nesavršenstva. Nemojte doći u iskušenje da se prijave velikog trunka temelj na spužvu i širiti ga na vaše lice. Manje je više. Uzmite malu količinu temelj i uklopiti u gore pokretima duž vilice i guzovi. Svjetlo pokrivenosti ne samo da će vam izgledati više prirodne, nego će također trajati dulje. Nakon primjene temelja, nježno pritisnuti u prahu primjenjuju na vaše lice uz pomoć praha lisnato postaviti temelja. To ne samo da će vam dati svjež izgled ali pritisnut puder će vam pomoći u apsorbiranju viška ulja. Ako imate puno pjegica ili promjene boje na koži, najbolji način da im da se sakriju je koristiti kvalitetan korektor. Najbolji temelj za masnu kožu je mineralna šminka jer oni pružaju dobru prirodnu Pokrivenost nitko od cakiness koja se vidi u tradicionalnim temeljima. Uporabu prašak rumenila i strogo izbjegavati korištenjem tekućih i rumenila vrhnje kao oni imaju tendenciju da postanu pruge. Pročitajte više o; nadoknaditi masnu kožu, Best šminka za masnu kožu; Kako izabrati Savršen Foundation; neke od najboljih temelja za masnu kožu su Clinique ostati vjeran šminka, Lancome Adaptive kontinuirani Skin Balancing Makeup, Nars Sheer Matte Fondacije, Maybelline Pure Zaklada Mineralni, Revlon Colorstay Mineral Foundation, Estee Lauder Dupli Nositi svjetlo Ostani-in-Place šminka i Diorskin Icone Foto Perfect creme-to-Powder Makeup. Imajte na umu da najbolji temelj za masnu kožu i velikim porama je da što vam daje svijetao završiti bez naznaka sjaj i također traje više od šest do osam sati.

No comments:

Post a Comment