Sunday 18 December 2011

Trulež popravak

Je oštećen drvo postaje uzrok brinuti za vas? Jeste li pitate kako popravak trulež? Visoka vlažnost zraka je idealan uvjet za trulež da se pojavljuju na drva i uzrokovati ozbiljna oštećenja na njega. Nakon što se drvo dobiva pogođena trulež, to je opljačkan od svojih vlage uzrokuje drvo smanjiti. Ako se ne liječi, trulež može uzrokovati ozbiljne drvo propadanja. To se obično vidi na prozor šalukatre i klupčice. Spore gljiva doći u dodir s vlažiti drvo, kao rezultat njihove niti curiti dolje u drvo. Spore klijaju i dok jede u drvo, gljiva se širi preko mreže nitastim filamenata zove hifa i posljedica je naborana masa koji podsjeća na gljive u izgledu. Ova masa je sposoban proizvoditi nekoliko spore koji mogu dovesti do strukturnih oštećenja drva. Dakle, budite sigurni da prepoznati trulež u svakom ranoj fazi bi se izbjeglo propadanje drva. Nemojte brinuti o tome suha trulež troškova popravka, možete pronaći proizvode koje rade čuda bez rezanja veliku rupu u džepu. Epoksidni i borati može stabilizirati pogoršala drvo ali bolji izbor bi bio ističući više na prevenciji trulež. Dakle, zaštitite svoje žaluzinama i travnjak i vrt drvenim namještajem iz trulež.
Kako spriječiti Dry Rot
Ako vam ostati na mjestu gdje su visoke razine vlage, morate oprezniji. Trulež će postati aktivni ako nađe drvo, visoke vlage i kisika, uz temperaturu u rasponu između 40 do 100 stupnjeva F, tako da bi mogli spriječiti trulež od stvaranje siguran tih uvjeta su eliminirani. Tako, među sljedećim uvjetima koje im daju prostor za procvat, možete eliminirati jedan uvjet. Morate osigurati da vode ili vlage ne dolaze u kontakt s drvenim namještajem, prozorske klupice i grilje. Trebate provjeriti za pukotine drveta ili drugih znakova propadanja ili oštećenja. Ako ste pronašli promjene boje ili izgleda drva, bacite pogled na curenje. A neprijazan-crveno obojene prašina je još jedan signal upozorenja ukazuju na prisutnost trulež. Poduzmite nešto brzo ili trulež može uzrokovati oštećenja konstrukcije. Ako ste nalaz je teško spriječiti ovaj problem, ovdje je informacija o metodama trulež popravak.
Metode trulež Popravak # 1
Stvari koje trebate, borata ili fungicida, bušilica, drveta, epoksidne smole, postupku, ako vidite štete zbog trulež je vrijeme za poboljšanje ventilacije i eliminirati šanse vlage seeping u drvo. , Jednom kada ste usavršili ventilacije pitanje, trebate primijeniti fungicida borata bi ubiti trulež. ; Imajte na umu da ova metoda neće pomoći u prisustvu vlage, borate biti topiva u vodi će se isprati s vodom. , Ako vidite male površine drva pogođena trulež, izbušiti rupice u drvo i napunite ih s epoksidnom smolom. , U slučaju ozbiljne drveta propadanja, možda morati zamijeniti drvo pogođene trulež by drveta. , Metode trulež Popravak # 2
Stvari koje trebate, Primer, Tekući učvršćivač drvo, šmirgl papir, drvo dlijeto, nožem za mješanje, prašak Sander, Drveni klinovi; Poliester punjenje drvo, turpija alat, šilo, bušilice i komadići, boje, kist, postupak, prvi korak trulež uklanjanje će uključivati ​​korištenje drva dlijeto za uklanjanje vlažne i zapušteni drva. , Trebat će vam šilo za bušenje rupica u drvu i tu mjeru oko tri milimetara u promjeru i ubrizgati tekućinu drvo kontakt kao i po smjerovima. ; Sada trebate miješati dva dijela punilo od poliestera drvo ili epoksi i oblikuju brzo. , Provjerite jeste li ga mix brzo, jer ako se stvrdnjava dok ste miješanje, to će biti neprikladno za uporabu. ; Sada koristiti kit nož popuniti rupe i koriste epoksi za izgradnju na zahvaćena područja i primjenjivati ​​pritisak za to set in, za oblikovanje i izravnavanje koristiti turpija alat i dobili osloboditi od viška epoksi, ili poliester drvo punila prije suši ili stvrdne. ; Nakon punila potpuno je presušio, koristite brusni papir za oblikovanje krpa. : "Za contoured površine, ti bi trebao koristiti za drvene tiple, za stan površine, uporabu prašak Sander natrag brusnim papirom. ; Potražite sve neravne površine, depresije i ako nađete bilo, svježe primijeniti mješoviti epoksi ili punila na njih. ; Obrišite prašinu i provjeriti oblik. ; Zagladimo patch pomoću finim brusnim papirom i ona se pridruže u okolne šume. ; Koristite fitilj na nju i primijeniti boju na dodir skrpan područje. ; Pročitajte više na:; Drvo Paluba zaštite; prozor prag zamjene; ​​Nadam se da ćete naći ove informacije o trulež popravak koristan. Prevencija je bolja nego liječenje, tako, pokušati eliminirati uvjete koji omogućuju rast ove gljive i spremite drvo iz uzimajući oštećen. Recite bye to trulež!

No comments:

Post a Comment