Thursday 29 December 2011

Najbolje slušalice

Korištenje slušalice je trendy način izrade dug, naporan vježba zasjedanja ili putovanja udoban i ugodan doživljaj. Oni su vrlo popularni, i dostupni za nekoliko elektroničkih naprava. Slušalice se može koristiti s mobitela, MP3 playere, itd. Oni su općenito sigurni za korištenje, ali, ne uključuju rizik od uha oštećenje i gubitak sluha. Zadani račun vam daje neke osnovne informacije o slušalice, a nekoliko najboljih slušalice korištenja savjete.
Slušalice: Pregled
Slušalice su slušalice of razmjerno mnogo manje veličine. Oni su opremljeni s dva zvučnika s sitnim žica spaja na stereo. Oni su također poznat kao popularno slušalice. Slušalice su smješteni neposredno izvan ušnog kanala. Oni ne koverti ušima su slušalice u potpunosti učiniti. Zbog malih dimenzija, eabuds su lako prenosiv i jednostavan za korištenje. Da biste dodali ovim, oni su obično na raspolaganju u pristupačnim cijenama. To su faktori koji su napravili slušalice prilično popularna među sadašnje generacije. Slušalice obično koristi s uređajima poput mobitela, MP3 playere i osobni digitalni menadžeri dobiti stereofonski zvuk.
Mnogi ljudi vole da koriste slušalice da bi rigorozne vježbe sjednice zanimljiva. Postoje slušalice posebno dizajniran za takve potrebe. Oni su fleksibilni ruku koja odgovara preko vrha f korisnika uho. To se zove uho isječak. Uz uho isječak je priključen zvučnik s prednje strane. Takav dogovor drži slušalice na mjestu, dok je korisnik obavlja djelatnost kao što su trčanje, biciklizam, itd.
Međutim, sve povezane s slušalice nisu pozitivni. Oni su nešto u mogućnosti ponuditi isti dinamički raspon koji je obično dostupan s velikim brojem pune veličine slušalice i kanala telefone na određenom razine glasnoće. Zbog toga, korisnicima uglavnom postavite volumena na višoj razini izdvojiti buke iz okoline. Ovo povećava rizik gubitka sluha na značajan stupanj. Pročitajte više o tome slušalice rade.
Slušalice: Savjeti udobnu uporabu
Primjenu na niskim Volumen: Budući da su slušalice smješteni desno izvan zvukovod, oni ubrizgati zvuk direktno u uho. Kao rezultat toga, možete interpretirati zvuk, na znatno glasniji nivo. Također, oni su u neposrednoj blizini osjetljive membrane, što povećava rizik od uha oštećenje ili gubitak sluha. Stoga je preporučljivo da slušanje glazbe na ne više od 60% od maksimalnog volumena. Možete uvelike smanjiti possility uha štete ako se koristi slušalice ne više od 45 minuta na dan. To su najbolji slušalice korištenje načine koji vam omogućuje uživanje kao i sigurnosti.
Use slušalice Dodatna oprema: Trebali biste razmisliti o korištenju slušalice pribor. Standardni ili najbolje slušalice pribor kit uključuje veće, obloženi savjeti zvukovod. Takve savjete možete napraviti slušalice nalazi više udobno i sigurno u uhu. Neke od najbolje slušalice za rad se također dolaze s zaštitnim slojem stick-on materijala. Cilj njihove primjene je da apsorbiraju znoj. The slušalice opremljen s takvim pokriva su najbolji slušalice za trčanje, hodanje i druge aktivnosti snažan. Najbolje slušalice za iPhone ponekad imaju mali plastični aparatić kao dio njihov pribor. Oni su vrlo učinkovite u sprječavanju oštećenja na earbud žica, kao i za osjetljive elektronske veze unutar earbud zvučnika. Vi svibanj pronaći pomoću aparatića malo neugodan ali ne smatram da ide za takve earbud pribor.
Koristite Earbud slučaja: Danas, najbolje slušalice, kvaliteta mudri su dostupni s kožom ili vinilnih slučaj gdje se mogu držati sigurno, kada nije u uporabi. Spremanjem slušalice u slučajevima, te dobiti niz prednosti. Štitite slušalice iz uzimajući oštećen prerano. Drugo, da zaštitite svoj slušalice od prašine, prljavštine, klice, itd. To dodatno unaprijed uha koja se inače na veće šanse.
Pročitajte na:, slušalice Buka Otkazivanje Usporedba: Najbolje Buka Otkazivanje Slušalica, Kako bežične slušalice rada, koristeći slušalice dok trčanje, hodanje, vožnja biciklom, putujući u autobusu, itd. je bez sumnje vrlo ugodan i ugodno. Možete imati to zadovoljstvo, bez razvijanja bilo kakve uha i earbud štete slijedeći dane upute za uporabu ispravno. Također, ne smatram kupovine najbolje slušalice pribor, ako ih nemaju. Napravite slušalice koristite zadovoljavajuće iskustvo.

No comments:

Post a Comment