Monday 26 December 2011

Traperice za kratke žene

Žene's ormar ne može biti potpun bez traperice. Bez obzira li ste 6 nogu visok djevojka ili vam pada u kategoriji petite žena, traperice je mora imati odjeću za sve. Pa, kupuju traperice za kratke žene oduvijek lukav, zbog tvrd zadatak pronalaženju pravo komad za svoju visinu i tijelo. Dakle, možete pitati kako kupiti najbolje traperice za kratko žene? Pa, postoje zapravo nekoliko stvari trebate razmotriti dok shopping za jedan. Evo nekoliko savjeta za sve vas kratke dame koje definitivno će vam pomoći pokupiti i omot pravo komad.
Koji Jeans odabrati? ; Traperice s ravno noge su jedan od najboljih motika za petite žene. To daje jedan vertikalni pogled na noge da pomogne kratke žene izgledaju mršaviji i jači. Pobrinite, idete za pravu duljinu. ; Ako ste tanke ili srednja, mršav traperice je pravo komad za vas. Mnogi brandovi specijalno imaju dizajnirani skinny traperice za kratke žene koje možete isprobati za pravo stati. Skinny jeans odmah će vam dati jači izgled. Evo više o kako nositi mršav traperice. ; Lagani boot rez je samo redu. To je pogodno tip traperica za kratko žene imaju trokut ili pješčani sat u obliku figure. Zapamtite, lagani rez dignuti! , Dok je pronalaženje traperice za kratko žene punije figure, široka noga stilova može se smatrati. Širok nogu nogavica traperica stil će dati razmjerne pogled na svoj lik. Morate izbjeći tanak rez. ; Kratki žene s manjim kukovima može ići za niske ustati traperice s ravnim nogu ili blagi boot cut. ; Što Vrsta Jeans niste trebali odlučiti za? ; Kratki žene punije figure treba izbjegavati niske ustati traperice. Nosi sa pojasom these učiniti vaš hips izgledaju veće i noge kraće. Pročitajte o najboljim traperice za curvy žene. ; Veliki bljeskovi ili puni zvono dno traperice su strogi no-no za kratko žene. These jednostavno učinit će ih gledati još kraće. ; Ne idite za one vrećaste traperice stolar, držati dolikuje par. ; Nemojte ići za duže duljine učiniti sami izgledati jači. To samo učinit će vam izgledati kraće. Zapamtite da vaše traperice just mora kliziti vrhu cipele, kako bi se povećali vidljive visine. , Nikada ne manžeta traperice na dnu. To je uobičajen stil dostupni u Capris, ali boravak daleko od ove modne. Manžeta će istrijebit svoju visinu, što vam izgledati kraće, razmislite Hem posao
Pa, jedna važna stvar kratak žena treba zapamtiti dok kupujete za traperice je dućan hip veličini, a ne struka veličine. Pravo neuklapanje traperice za kratke žene mogu biti onaj koji odgovara savršen kukovima. Ako je labav na struka, samo dobiti preuređenju. Također, morate ići na duge traperice koje savršeno uklapa u vašeg struka i kukova, a zatim možete dobiti visinu mijenjati za pravo stati. Možete naći mršavko traperice u redovitim sekciji, umjesto petite odjeće odjeljak koji ima manje opcije. Možete dobiti vrhuncu skraćeni, prema Vašem zahtjevu. Također, ako traperice je neuklapanje perfect do koljena, dobiti potkoljenicu dijelu promijenjen. Saznajte kako promijeniti traperice.
Imajte na umu da kratko žene ne smiju zaboraviti promjena opciju. Odnesite profesionalni i imate savršen par spremni nositi. Važan savjet je da morate oprati traperice prije nego što se to porubljen, kao i mnogi imaju mogućnost skupljanja. Pa, ako znate kako porub traperice zadatak postaje lakše.
Odaberite Pogodno Boje
Bilo traperice za kratke žene izgleda najbolje u uniformi boji. Štoviše, to je dobra ideja staviti u tamnu opere za boot posjekotine ili ravno nogu traperice. Možete eksperimentirati s svjetlije nijanse u skinny jeans, pogotovo stonewashed plava denims koji su fave mnogih. Naravno, možete provjeriti druge nijanse denims, posebno tamnije one poput sive, crne ili škriljevac koji može biti opcija za uobičajene plave denims. Iako pastela može izgledati fancy, najbolje ih je izbjegavati. Zapamtite da tamnija nijanse će vam dati vitkim i jači izgled.
Par s pravom Obuća
Vaš zadatak ne završava u odabiru pravo traperice i oblacenje. Dopustite mi vam reći da pravo par obuće čini veliku razliku u svom izgledu. Kratki žene zapravo mora shop za obuću, a zatim ići u potrazi za traperice. Nije potrebno da kupiti novi par, ali to je samo važno da vam isprobati traperice uz obuće ti bi biti uparivanja s ovom traperice. Obično olovka pete su preferirani po kratkom žene. Ove izgledaju veliki i pomoći dodati visine. Kraći žena mora ići za istaknuo nožni prst koji će vam dati vratio izgled, umjesto okruglog nožni prst. A proviriti-pete s olovkom peta također dobar izbor. Ne idite za koljena-visok cipele kao ove samo će vam dati kraći izgled. Pročitajte o tome kako se nositi čizme s traperice.
Pročitajte više na:; High struka Jeans; Jeans za Big Butine; Jeans Kvadratura pretvorbe Chart; Dok spomenutih savjete moraju držati u umu dok kupnji traperice za kratke žene, postoji jedan više savjet da trebate zapamtiti. Isprobajte! Da, pobrinite imate suđenje svakog traperice koje nađete pogodne, iako je iste brand ili veličine kao jedan ste pokušali out prije. Pretresno soba je definitivno pravo mjesto pronaći savršenu traperice. Također, jednostavno ne ići za dizajner traperice za kratke žene, zbog njegova 'dizajner' tag, također možete odjaviti druge jeftini brandova koji može imati pravo komad za vas. Dakle, odabrati, nositi, naravno s vašim cipelama, pogledati u ogledalo, provjeriti i zatim ga kupiti!

No comments:

Post a Comment